Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sorumluluklarının Bilincindesin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mart 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişi ile arandaki iletişim daha ciddi bir tona bürünebilir. Aranızdaki bazı mevzularda fikir ayrılığına gidebilir veya ikiniz için de önem taşıyan konuları gündeme getirebilirsiniz. Sakin kalmalı ve ani tepkiler vermemelisin bugün.

Bağımsız kişiliğinizin sorun yarattığı yolundaki endişeleriniz doğru bir tespite benzemiyor. İş güvenliğinizle alakalı yersiz kaygılarınız, yakın bir zamanda büyük sorumluluklarla gönderileceğiniz birgezisiyle son bulacak.

Bugün maddi konularda kafanı çok fazla yormayacaksın. Aklında sosyal ilişkilerin daha fazla olacak. Elindeki paranın kıymetini bilmek ve gereksiz masraflardan kaçınmak bugün sana yetecek.

Gülmek de insana iyi gelir. Serotonin salgılar ve kendini daha iyi hissedersin. O yüzden bugün keyfini yerine getirecek şeylere odaklanmalı ve bunun güzel etkilerini bünyende hissetmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni bir kişi ile tanışırsan bazı şeyleri ağırdan almalısın. Karşındaki insanla arandaki muhabbeti sınırlı tutmalı ve her şeyi tek bir seferde ortaya dökmemelisin. Yavaşça gelişmesine izin vermelisin bu dostluğun.

12 Mart 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları bugün kendinizi her zamankinden daha fazla iç dünyanıza yönelmiş halde bulabilirsiniz. Bu durum hem aradığınız cevapları bulmanızı kolaylaştırırken hem de sosyal anlamda kendi kabuğunuza çekilmenize ve sevdiğiniz insanlarla aranıza istemsizce bir mesafe koymanıza neden olacak.

12 Mart 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, duygularında bir karamsarlık söz konusu olsa da bu durum geçici. Öğleden sonra üzerindeki duygulardan kurtulmak için kendini halletmen sorumluluklarına adayabilirsin. Ailevi konulardaki en küçük meseleyi bile kendine dert edebiliyorsun. Bu yüzden bazı konularda aşırı hassas ve evhamlı davranabilirsin. Evli bir Yengeç burcuysan, beklediğiniz haber kapıda olabilir.

12 Mart 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ortaklığı, yeni kazanç planları üzerinde düşünmeniz gereken gelişmeler doğabilir. Bazen risk almak, bilinenin dışına çıkmak tehlikeli gibi gelse de deneyimlemeden emin olamazsınız. Başarılı ve mutlu olmak aynı anda mümkün olabilir, bunun böyle olacağına inanarak yola çıkmalısınız.

12 Mart 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi sahneye koymak ve yaratıcı konularla uğraşmak için ideal. Işıkların uyumu duygularınızı daha iyi aktarabileceğiniz gösteriyor.

12 Mart 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda canlı davranmanız sizi verimli bir sevgili yapacaktır. Çizginiz net olsun ve yapmak istemediğiniz herhangi bir şeye kendinizi zorlamayın.

12 Mart 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini biraz endişeli hissetmen olası. Olaylara negatif tarafından bakabilirsin. Rüyaların da seni sıkıntıya sokabilir. Bilinç altını zorlayan meseleler daha fazla gün yüzüne çıkabilir. Aman dikkat.

12 Mart 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ciddi sorumluluklar ve şu anda rahatlık ve rahatlama arzusuyla savaşabilir. Muhtemelen şu an için içinizde ev kuşu olmaktan başka bir şey yapma dürtüsü pek yok. Bununla birlikte, daha büyük bir mesleki sorun, onunla başa çıkmak için evden ayrılmanızı gerektirebilir. Tamamen başarılı olabilir ve bunu yaptığınız için övgüler kazanabilirsiniz, ancak bu yine de koltuktan kalkmanız gerektiği anlamına gelir.

12 Mart 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ruhsal gelişiminizi her şeyden üstün tutmak isteyebilirsiniz. Sizinle aynı düşüncelere sahip kişilerlebirliği yapmanız mümkün. Her zaman tutucu davranışlar gösteren birisiniz ama yeni arkadaşlar edinme ihtiyacı içindesiniz.

12 Mart 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda her şey tıkır tıkır işliyor. Sorunlar, üzerine gittiğiniz anda neredeyse kendiliğinden çözülüveriyor. Maalesef gelecekte her anınız böyle olmayacağından, bugünlerin kıymetini bilin. Hiçbir ayak bağınızın olmamasını fırsat bilip, bu dönemde tüm zamanınızı ailenizle ve arkadaş çevrenizle geçirin. Onlarla olan bağlarınızın ne kadar güçlendiğini siz de hissedeceksiniz.

12 Mart 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Tesadüfen öğrendiğiniz bir şey, size kendinizi biraz kötü hissettirebilir. Bir başkasının sizden daha çok değer gördüğünü düşündürebilir. Oysa kimin, neyi, ne amaçla yaptığını hiçbir zaman bilemezsiniz. Peşin hükümlü olmamakta fayda var.

12 Mart 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşamınızda her şey yolunda gidiyor fakat hala birtakım endişelerden kurtulamıyorsunuz. Temkinli ve dikkatli olmanız sizin yararınıza olacak. Kariyerinizle ilgili gerçekleşmesini uzun zamandır beklediğiniz istekleriniz gerçekleşiyor. Bunun için kurmanız gereken düzen için acele etmeniz gerekir. Projelerinizi gerçekleştirirken kendinize olan güveniniz yeterli. Alacağınız yardımlara güvenmemelisiniz, aksi takdirde sizi hayal kırıklığına uğratabilirler. Para sıkıntınız uzun ömürlü değil! Kafeinli içeceklerden uzak durun.

12 Mart 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 43' 05" R
Ay
Başak
14° 38' 56"
Merkür
Boğa
01° 48' 23"
Venüs
Boğa
21° 44' 02"
Mars
Koç
12° 38' 11"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 03"
Satürn
Balık
17° 53' 39"
Uranüs
Boğa
23° 19' 16"
Neptün
Balık
29° 21' 52"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 51"
Lilith
Başak
25° 12' 19"
True Node
Koç
14° 53' 51"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>