Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizdeki bugünkü coşkuyu açıklarken yaşayacağınız ifade güçlüğü, partnerinizde birtakım sorular uyandırabilir. Olası sıkıntılı bir akşamın nedenleri arasında sizin payınız daha büyük olacak.

Uzun süredir su yüzüne çıkmayan ama sizi içten içe rahatsız eden bir konu, bugün gündeme gelebilir. Bugünkü iyimserliğinizi işinizde de kullanmanızda yarar var, bazı olumsuzlukları başka türlü değerlendirebilirsiniz.

Bu sıralar duygusal konular sizin için daha ön planda olduğu için mali sorunlarla pek uğraşmıyorsunuz. Küçük bir ödemeniz size hatırlatılacak. Bu nedenle biraz keyfiniz kaçabilir.

Bir konu karşısında soğukkanlı ve dikkatli olmanız gerekebilir. Acele karar verme durumunda kalacağınız gelişmeler içinde kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam üzeri bir görüşme yapacak ve kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. Bu görüşmede birçok konuda fikriniz değişebilir. Alışkanlıklarınızın dışına çıkmanız ve yeni şeyler öğrenmeniz için değişik seçeneklerle yüz yüze gelebilirsiniz. Bir konuyla ilgili bir kararsızlık yaşamanız söz konusu, temkinli davranmak isteyecek, yakınlarınıza danışacaksınız.

13 Haziran 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 13 Haziran saat:02:22 - 30 Haziran saat:02:24 tarihleri arasında, İkizler burcunda ilerleyecek Merkür, beklenmedik bir takım meseleler olduğunda, işler yolunda gitmediğinde, isteklerimizi dışarıya yansıtmakta zorlandığımızda, olaylara zekice bakmamızı sağlayacaktır. Duygusallığı bir kenara iterek, daha akıllıca yapılabilecekler üzerinde durulabilir. İletişim anlamında bazen huzursuzluklar görülebilir. Özellikle duygusal konularda suistimale uğradığımızda, gerginleşebiliriz. Üzerinize gelen veya canınızı sıkan bir şey olduğunda çabucak sinirlenebilirsiniz. Bazen mantıklı düşünürsünüz ancak çoğu zaman konuşmak istediğiniz halde susmak zorunda kalışınız sizi stres altına alır. İnatlaşmalardan mutlaka kaçınalım. Bazen kolayca dağılırız, stres altında kalabiliriz. Bunun farkında olarak işlerimizi düzenlersek iyi olur. Saat 03:33 Ay-Terazi burcunda ilerleyecek. Aile içinde ve duygusal anlamda üzerinde hassasiyetle durduğunuz en önemli olgu uzlaşmak. Hani derler ya, kol kırılır yen içinde kalır diye. Bir problem olsa dahi, bunun kavgayla halledilmesinden yana değilsiniz. Özellikle yuvanızı, sizi veya ailenizi ilgilendiren meseleler üzerinde güzellik ve konfor gibi huzur ve güvenlik de fazlasıyla önemsediğiniz noktalar olacaktır. Saat 03:42 Ay-Merkür görünüm etkisinde güven ve istikrardan yana olacağız.  Ayaklarımızı sağlam yere basmanın, kendimizi garanti altına almanın önemini vurguluyor. Günümüz güzel gelişmelerin işaretçisi olsun. İşlerimizde ve her şeyde şans bizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,  

13 Haziran 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mars'ın geri gitmesi ile, ihmal ettiğiniz etkisiyle yeteneklerinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Bugün bazı konuları kendinize göre gizleme gereği duyacaksınız. Kişisel kuşkularınızı ilişkilerinize yanlış yansıtabilirsiniz. Ay'ın bulunduğu konum, sosyal ilişkilerinizi etkilerken, güven duygusuna olan ihtiyacınızın artmasına neden oluyor.

13 Haziran 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

5 Haziran yeni ayı, diğerlerinden farklı. Yeni başlangıçlar yapmak veya ani kararlar almak doğru olmayabilir. 8 Haziran civarında birden fazla yerde aynı performansı göstermenizin beklenmesi sizi yorabilir. Hayatınızın çok farklı alanlarında bambaşka bir kişiymişçesine davranmanız beklenebilir.

13 Haziran 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konularda hassas dengeler olabilir. Kişiler arasında birleştirici rol oynayabilirsiniz. Olayları kontrol etmeniz gerekebilir. Uğraştığınız konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Zorlandığınız durumlarda aile fertlerinden yardım alabilirsiniz. Duygularınızı ifade etmekte zorlandığınız durumlarla karşılaşabilirsiniz.

13 Haziran 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bekar Yengeçler iki insan arasında kalabilirsiniz. Kafanız karışık. Analiz yaparsanız çok kolay seçim yapacaksınız. Sırlarınızı hemen paylaşmayın.

13 Haziran 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

13 Haziran 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür kadersel alanınızda hareket etmeye başlıyor. Önemli planlarınız varsa önümüzdeki 2 hafta boyunca harekete geçmemelisiniz. Kendinizi dinlemeli ve olayları gözden geçirmelisiniz.

13 Haziran 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ve akrabalarınızla ilgili olumlu ve sıcak duygular tesis edilecektir.Biraz geçmişe dönük anılardan konuşulabilir. Bu tatlı anıları hatırlayıp ilişkilerinizi dengeye oturtabilirsiniz. Hak hukuk arayışı ön planda olacaktır. Arkadaşlık ilişkilerinizde uzlaşma ortamınızın odak noktası olabileceği, sosyal topluluklar arasında olabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz.Genel olarak ise; Ay bugün saat 01:23'te kısa bir süre boşlukta kaldıktan sonra 02:34'de Terazi burcuna geçiyor. İletişim, haberleşme, eğitim, ticaret, yolculuklarla ilgili Merkür gezegeni bugün kendi yöneticisi ve bu konumda oldukça güçlendiği İkizler burcuna geçiş yapıyor. Siz de bu konuşkan, yerinde duramaz, hızlı, hareketli kalabalık yerleri tercih eden İkizler atmosferinden etkilenebilirsiniz. Sözel gücünüz artar, kelimeleri en etkili biçimde kullanmak, kelime ve bilgi oyunları oynamak, bilginizi geliştirecek araştırmalar, eğitimler, kurslar, seminerlere katılmak, entelektüel konuşmalar yapmak, merakınızı çeken konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz.Haberleri, güncel ve sosyal medyayı takip etmek, yeni moda ve akımları öğrenmek, kültürel faaliyetlere katılmak ve ilginizi çeken yeni insanlarla tanışmak arzusu duyabilirsiniz. Merkür yöneticisi olduğu bu burçta; işlek, esnek, ve açık görüşlü bir düşünce tarzına sahiptir. Zeki, komik, nükteli, bilgili insanlarla bir araya gelip bol bol sohbet edip fikir alışverişi yapabilirsiniz. Konuşmalar bu dönemde oldukça zevkli ama daldan dala atlayan bir tempoda gelişir, insanlar bir yere uzun süre bağlı kalmaktan hoşlanmazlar, çeşitlilik ilkesini ön planda tutmakta fayda var.Sosyalleşmek, yeni yerler, kültürler tanımak, eğitime önem vermek, iletişim araçları alışverişi yapmak, bilgisayar programları yüklemek, sosyal medyayı etkin bir biçimde kullanmak, yolculuklar yapmak için harika bir zamandır. Bugün Güneş, Merkür ve Venüs iletişim ustası İkizler burcunda, Ay da ilişki ustası Terazi burcunda yer alacağı için bu fırsatı değerlendirip ilişki ve sosyal bağlarınızı güçlendirmek için bulunmaz bir fırsatınız var.

13 Haziran 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

13 Haziran 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 53' 19" R
Ay
Başak
28° 59' 46"
Merkür
Boğa
03° 25' 09"
Venüs
Boğa
23° 13' 43"
Mars
Koç
13° 33' 41"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 15"
Satürn
Balık
17° 58' 31"
Uranüs
Boğa
23° 23' 30"
Neptün
Balık
29° 23' 34"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 31"
Lilith
Başak
25° 20' 24"
True Node
Koç
14° 55' 43"
Son Güncelleme : 18/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>