Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Haziran 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Değişmeye, ortak paydalarda buluşmaya isteksiz gibisiniz. İlişkinizde, sevgilinize yapay bazı zorunluluklar yüklüyorsunuz. Son zamanlardaki jestlerinizin onda yarattığı umutları yeniden kırmamalısınız

Bazı sorumlulukları üzerinizden atmak, temponuzu biraz da olsa yavaşlatmak zorundasınız. Çok yoruluyorsunuz. Kendinizi daha az yormak için aldığınız kararlar işe yarayabilir.

Hafta sonuna doğru sizi kısmen rahatlatacak bir para haberiniz olabilir. Önemsemediğiniz küçük harcamalar gözünüze görünmüyor. Sizi düzene sokmak isteyenleri dikkate almanızda yarar var.

Bir gelişme bazı gerçekleri görebilmenize neden olacak. Bir aile bireyinizin tek taraflı fedakarlıklarını doğru gözlemleyerek onu yeniden değerlendireceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı sorunların üzerine gereğinden fazla gidiyorsunuz. Bu davranışınız o sorunları biraz daha büyütüyor gibi. Yakın bir arkadaşınızla bugünlerde bir küskünlük içine girebilirsiniz. Fazla rahat, geniş davranışları sizi fazladan sorumluluklara sokabiliyor. Sürpriz bir ziyaret söz konusu. Hiç beklemediğiniz anda, hiç beklemediğiniz birisi kapınızı çalabilir.

14 Haziran 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Akrep burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Aşk hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün haftanın en gergin günlerinden birindeyiz. Mars -Satürn karşıtlığının yaşanmasıyla sizler riskli işlerden uzak durmalısınız. Ruhsal olarak da agresif olsanız da tehlikelere açık bir gündesiniz. İlişki ve evlilik hayatınızda bazı şeyler kopma noktasına gelebilir. Tepkilerinizi frenlemelisiniz.

14 Haziran 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Toparlayıcı gelişmeler kapında!Kafanda dönüp duran bazı düşüncelerinden kurtulmak adına yakın arkadaşlarından veya büyüklerinden akıl almak isteyebilirsin. Sürpriz tesadüfler, gününü renklendirebilir. Parasal konularla ilgili önemli gündemler oluşacak. İş yerinde bir süredir rekabet içinde olduğun kişinin bugün işten ayrılışına şahit olabilir ve şaşkınlığını gizleyemeyebilirsin. İlişkinde ya da evliliğinde belli başlı problemler varsa, toparlamak adına önemli durumlar yaşanabilir. Annenin veya annen gibi gördüğün bazı yakınların sıkıntıda olabilir. Ve bu sıkıntılarının nedenini seninle paylaşmak isteyebilirler. Eminim, sen de onlara yardım etmek için elinden geleni yapacaksın.

14 Haziran 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi her yönden duygusal ve hassas hissedebilir söylenen her söze ve yapılan her olaya karşı tepkisel davranabilirsiniz.

14 Haziran 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kendinizi ikili ilişkilerinizde güçsüz hissedebilirsiniz. Yaşayacağınız değişim ve dönüşümler sizi etkileyecektir. Bazı konularda kararlı olmak ve istikrarlı davranmak isteyebilirsiniz. Gizli kalan konular içinde yön bulmakta zorlanabilirsiniz. Keyif aldığınız şeylere zaman ayırarak biraz kafanızı dağıtmak iyi gelebilir.

14 Haziran 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız haberlerle keyfiniz yerine gelecek. Bereketinizi arttırmak için de çaba göstereceğiniz günlerdesiniz.

14 Haziran 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

14 Haziran 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizdeki bazı önemli kişilerle birlikte bir partiye davet edilebilirsiniz. Ne yaparsanız yapın, cinsiyet, ölüm ve din ile ilgili konulardan kaçının. Bunların ilginizi çekmesi muhtemeldir ancak birinin kalbini kırmanız da olası.

14 Haziran 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda yolculuğuna devam eden Ay hafta sonunda vaktinizin büyük kısmını çocuklarınıza ayırmanıza neden olur. Bunu yanında hobi ve kreatif yönünüzü ortaya çıkaran bir gün. İçinizdeki enerjinin sesini dinleyin. Partnerinizin kıskançlıklarını tolere etmek en doğrusu olacaktır.

14 Haziran 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

14 Haziran 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 25' 02" R
Ay
Koç
08° 26' 38"
Merkür
Koç
19° 45' 05"
Venüs
Boğa
07° 20' 21"
Mars
Koç
03° 41' 14"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 42"
Satürn
Balık
17° 00' 52"
Uranüs
Boğa
22° 38' 34"
Neptün
Balık
29° 03' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 44"
Lilith
Başak
23° 54' 30"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 05/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>