Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sessizlik İstiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Haziran 2020, Pazar

Aşk 90%
Para 40%
Sağlık 100%

Bugün farklı çiftlerle zaman geçiriyor olabilirsiniz. Sevgilinizle beraber başka bir çiftle yemeğe çıkabilirsiniz. Ya da, geniş ailelerinizle zaman geçirip akrabalarınızın evliliklerini gözlemleyebilirsiniz. Başarılı bir ilişki için neler gerektiğini düşünüyor olacaksınız. Aklınıza bir şey gelirse not almayı unutmayın!

Son birkaç aydır çok çalıştınız. Çabalarınızın fark edilmediğini sanmayın! İş yerindeki üst düzey yöneticiler, size nazik bir kelimeyle hatta küçük bir ikramiyeyle takdirlerini gösterecekler. "Küçük meşe palamutlarından büyük meşe ağaçlarının yetiştiğini" unutmayın. Son başarınızı kariyerinizi bir üst seviyeye yükseltmek için kullanmalısınız. Bunu yapma zamanı. Kesinlikle bir hareket halindesiniz ve bundan faydalanmalısınız. Heyecan verici bir gelecek sizi çağırıyor.

Rolling Stones ne güzel söylemiş: "Tatmin olamıyorum." Son zamanlarda hissettiğiniz ruh hali tam da böyle. Aslında son aktivitelerinize bakarsanız, yalnızca aynı yerde kalabilmek adına olabildiğince hızlı koştuğunuz için Alice Harikalar Diyarı'nda gibi hissetmeniz normal. Sonraki gün size yeni, daha tatmin edici yollar açmanın yanı sıra biraz rahatlamanızı da sağlayacak.

Bugün hayatı uçlarda yaşayabilirsin. Melodramatik bir ruh haline bürünmen de mümkün. Öfken artarsa, tüm zahmetlere rağmen gidip o kişiyle yüzleşmeye karar verebilirsin. Üçüncü Dünya Savaşı'nı başlatma sakın! Bir konuda rahatsızlık yaşıyor olsan da, ileride bunun çok da abartılacak bir şey olmadığını göreceksin. Yarına kadar, ateş sönecek, ayrıca komik duruma da düşmek istemezsin!Son zamanlarda çevrende gezinen kara bulutlar, taze rüzgar tarafından dağıtılacak. Başka ne isteyebilirdin ki? Bugün geçtiğimiz günlere göre adeta çocuk oyuncağı! Daha iyi ve dinlenmiş hissedeceksin. İnsanlarla daha fazla etkileşim kurmaya bak. Özellikle fikirlerine ilgi duyduğunu gösterirsen sana minnettar olacaklardır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aniden bir panik yaşanabilir ve gününü ele geçirebilir. Birkaç gün için, bazı planların ince ipliklere bağlı ve bu sebeple düşmek üzere olduğundan, tehlike çanlarının çaldığını duyabilirsin. Bugün yaşam donanımların, acil tamir ve bakım için seni çağıracak. Fakat dikkat et elinde kalmasınlar; bu donanımlara çok da fazla asılmadığından emin ol!

14 Haziran 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yeni tanışmalara karşı çekingen, ürkek davranışlar size anlaşılmaz geliyor. Birkaç gün içinde hiç umulmadık bir konuda statükoyu koruma arzusu gösterecek ve hayata genel bakışınızla çelişebileceksiniz. Yeni dostluklar konusundaki girişimciliğiniz, bazı insanlarda arkadaşlığa zorlandıkları duygusu yaratabiliyor. Bir problemle ilgili, çok acil tavır belirlemeniz gerekebilir.

14 Haziran 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocukları olan bir Yengeç burcuysan çocukların ile daha çok vakit geçirmek sana iyi gelebilir. Haftanın son gününü kendine ve onlara ayırmak istiyorsun. Telefonunu sessize alabilirsin. Sağladığın sessizlikten faydalanmak istiyorsun. Moda dergileri karıştırabilir, uzun zamandır ara verdiğin kitabı tekrar okumaya başlayabilirsin.

14 Haziran 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal ilişkilerinizi yürüttüğünüz insanlar sizi bilerek yanlış yönlendirmek isteyebilirler. Bu tarz kişilerin yaklaşım şekillerini dikkate almamanız gerekir. Güven sorununu bugün ortaya yeniden çıkarabilirsiniz. Hayatınızda sizi yoran ilişkilerden uzak kalmak isteyeceğiniz ve bununla alakalı konuşmaları yapmak zorunda kalacağınız bir gündesiniz. Kararlı olmalısınız.

14 Haziran 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün yapabileceğiniz çok şey var. Kimi zaman tek başına karar vermek ve cesaret göstermek durumunda olabilirsiniz.

14 Haziran 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı noktalarda biteni kabul etmek ve yeniye yer açmak önemlidir. Duygusal hissedebileceğiniz ve geçmişinizle alakalı konuların gündeme gelebileceği bir dönemdesiniz.

14 Haziran 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedefleriniz konusunda kararlılık gösterebilir ve planlı hareket edebilirsiniz. Düzen ve organizasyon gerektiren işlerde başarı sergileyebilirsiniz. Otorite konumunda kişilerle veya sizden yaşça büyük, olgun ve deneyimli kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

14 Haziran 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi çok heyecanlandıran şeyler deneyimleyeceksiniz. Bugünden itibaren hayatınız çok farklı bir anlam kazanıyor olacak, sağlıklı bir dönemin tadını çıkarmaya hazır olun.

14 Haziran 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Koç burcunda seyahat ediyor. Bugün odağınızdahayatınız ve kariyer hedefleriniz olacaktır.Kariyer hayatınızda faydası olabilecek biriyle iletişime geçebilirsiniz. Yeniarayışına girmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

14 Haziran 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

14 Haziran 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sağlığınız gittikçe iyi bir hal almaya başlıyor. Yavaş yavaş daha enerjik hissediyorsunuz ve güveniniz nihayet geri geliyor. Bir aile üyesinin, fikrinize ve dürüstlüğünüze güvenmesi nedeniyle tavsiyeye ihtiyacı olabilir.

14 Haziran 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İnatçı yapınızı destekleyen davranış biçimleri ile karşınızdaki kişileri hayretler içinde bırakıyorsunuz. Olaylara farklı bir mantıkla yaklaştığınız için, karşı tarafın sizi anlaması zaman alabilir. Bugünilişkilerinizde kendinizi rahatça ortaya koyacaksınız.

14 Haziran 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 09' 21" R
Ay
Akrep
09° 50' 20" R
Merkür
Boğa
08° 14' 33"
Venüs
Boğa
27° 24' 16"
Mars
Koç
16° 08' 26"
Jüpiter
Boğa
29° 00' 18"
Satürn
Balık
18° 11' 30"
Uranüs
Boğa
23° 35' 17"
Neptün
Balık
29° 28' 08"
Plüton
Kova
02° 01' 15"
Chiron
Koç
21° 47' 33"
Lilith
Başak
25° 42' 59"
True Node
Koç
14° 53' 02"
Son Güncelleme : 21/05/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>