Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Eski Günlere Dönüyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda tutarsız davranışlar ortaya koyabilirsiniz. Birlikteliğinizden yana sorun yaşamamaya dikkat edin. Olumsuzlukların üstesinden gelmek için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız.

Mesleki olarak kendinizi toparlamanız gerekiyor. Çabalarınızın karşılığını almak için zamana ihtiyacınız var. Dengeleri çok fazla zorlamamanız gerekiyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha kontrollü olmalısınız. Etkin adımlar atmak için ne gerekiyorsa onu yapmanız gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olumsuz tecrübelerinizden dersler çıkardığınızda bu kayıtlara yine olumsuzluk olarak geçmeyecektir. Kendinizi ifade etmenin birden fazla yolu vardır. Bunun için bakışınızı, düşüncenizi ve yönünüzü değiştirmeniz yeterli olabilir; sadece denemeniz bile yeterlidir.

14 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak biraz dalgalı bir gün geçirebilirsiniz. İçsel çekişmeleriniz artabilir ve belirsizlikler sizi rahatsız edebilir. Ancak, sabırlı ve dengeli bir yaklaşımla, bu zorlukların üstesinden gelebilirsiniz. İletişim konularında dikkatli olmak ve anlayışlı bir tutum sergilemek önemli olacaktır. Sevdiklerinizle iletişiminizi kuvvetlendirmek için fırsatlar yaratın.

14 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dostlarını ihmal ettiğini fark ediyorsun. Eski günlere dönmek için onları telefonla aramak isteyebilirsin. İhmal ettiğin dostlarını yeniden kazanmak istiyorsun. Evli Yengeç burcuysan, eşinin ailesiyle yaşadığın gerginlikler son buluyor. Bu durum eşini çok mutlu ediyor. Eski güzel günlerinize dönmeniz uzun sürmeyecek.

14 Nisan 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamsal konularda daha girişimci ve atak davranacaksınız. Düşündüklerinizi uygulama hızınız oldukça yüksek. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece genel olarak pek sorun yaşanmayacak. Sınırları gereğinden fazla zorlamaktan da kaçınmalısınız. Önceliklerinizi doğru belirlemeniz gereken bir gün.

14 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay sizi daha girişken ve duygusal açıdan etkin kılıyor. Ancak bazı değişiklikler evde hassasiyet de yaratabilir.

14 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yapmak istemediğiniz şeyleri yapmamak adına önemli adımlar atabilirsiniz. Sağlıklı beslenmeye başlayabilir, kitap okuma sıklığınızı arttırabilirsiniz.

14 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duygusal olabilirsin. Başına gelen negatiflikleri "neden hep benim başıma geliyor" şeklinde görebilirsin. Ancak bu durumu aşmak için fırsatın da olacak. Hislerini karşındaki insana ifade etmek ve sevdiklerinle güzel bir sohbet ortamı oluşturmak sana daha iyi gelecek.

14 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugünün temposunu takip etmek zor olabilir. İnsanlar fikirlerinize ayak uyduramıyorsa yavaşlayın. Açık fikirli bir enerji akışının dönmesine izin vererek dogmatik olmaktan kaçının. Şu anda gerçekten ne istediğinizi bilmekte zorluk yaşayabilirsiniz çünkü özellikle bir sırrı açığa çıkarmamak ve içinizdeki dökmek arasında kararsız hissedebilirsiniz. Özel hayat söz konusu olduğunda kararsızlık yaşanabilir ve bu durum, algılarınızın daha net olduğu ileriki bir tarihte daha iyi ele alınabilir. Ego sorunları sağlıklı ilişki kurmanın önüne geçebilir ancak gün ilerledikçe objektifliğiniz daha iyi bir durumda olacak.

14 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk duygularınızı baskı altında tutabilir ve kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Enerjiniz oldukça yüksek ve çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. İçsel olarak yaşadığınız karmaşaya karşı önleminizi almalısınız.

14 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

14 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün duygularınızı rahat ifade edebilirsiniz. Seyahat, eğitim, yurt dışı, uzak çevrenizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

14 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinde bulunduğunuz ilişki şu anda çetrefilli bir dönemden geçiyor. Eğer dürüst davranırsanız, ilişkiyi güçlendirme şansınız oldukça fazla. Beraberyaptığınız kişilerden alacağınız haberler ve yapacağınız görüşmeler işinize daha fazla odaklanmanıza neden olabilir. Onların sözlerini dikkate almalı ancak yine de kendi süzgecinizden geçirerek karar vermelisiniz. Bazı olaylarda kedinizi aşırı zorlamanız nedeniyle bugün zor durumlarda kalmanız olası özellikle parasal konularda.

14 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 23' 24" R
Ay
Başak
10° 37' 30"
Merkür
Boğa
01° 21' 57"
Venüs
Boğa
21° 18' 55"
Mars
Koç
12° 22' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 50' 14"
Satürn
Balık
17° 52' 15"
Uranüs
Boğa
23° 18' 05"
Neptün
Balık
29° 21' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 30"
Chiron
Koç
21° 32' 49"
Lilith
Başak
25° 10' 03"
True Node
Koç
14° 53' 23"
Son Güncelleme : 16/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>