Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Farklı Fikirlere Açık Olmalısın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 60%

Rutin hayatınız içerisinde biraz sıkılmış olabilirsiniz. Tabii ki bu, toplanıp yabancı bir ülkeye taşınmanız gerektiği anlamına gelmez! Fakat, kendi başınıza tamamen farklı bir kültürü ziyaret etmeyi düşünebilirsiniz. Bu şekilde, ufkunuzu genişletebilir ve günlük hayatınıza yeni bir bakış açısı kazandırabilirsiniz. Bu yolculukta sevgilinizle beraber olabilir veya yolculuğun ruhsal yönünü vurgulamak için tek başına gidebilirsiniz.

Artık çok genç olmadığınız doğru, ama şimdi kim demiş tekrar çocukluğuna geri dönemezsin diye? Sokakta seksek oynamak için uzaklara gitmeniz gerek kalmadan veya favori restoranınızda yemek savaşı yapmaya gitmeniz gerek kalmadan, neden bazı arkadaşlarınızı görmeye gitmiyorsunuz? Uzun zamandır çok çalıştınız, bu yüzden biraz eğlenmeyi hak ediyorsunuz. Haydi, keyfinize bakın!

Kiliseye gitmek veya bir meditasyon programına katılmak gibi ruhani aktiviteler yeni dostluklar edinmenizi ya da uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla tekrar görüşmenizi sağlayabilir. Bu kişiler parlak, yaratıcı ve tamamen faydalı bilgi ve fikirlerle dolu insanlar olabilir. Bu nedenle, onlardan bir sürü şey öğrenebilir, entelektüel ve felsefi konular odaklı sohbetlerde bulunabilirsiniz. Duyduğunuz her şeyi kavrayın ve onları akıllı bir şekilde hayatınızda kullanın.

Etkinlikten etkinliğe koşturmayı normalde seversin ve bir yerde çok az durursun. Buna rağmen bugün uyuşuk hissediyorsun. Bir süredir görmediğin bir arkadaşını ziyaret etmek istiyor olsabilirsin. Bu kez oturup beş dakikadan fazla konuşmak istiyorsun! Bu huzursuz, merküryen doğan uysallaşacak ve daha yavaş, ayakları yere basan bir enerji hissedeceksin.Oldukça aktif bir insansınız, ancak bugün hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Eğer aktivitelerinizle alakalı çevrenizden yardım isterseniz, neye ihtiyacınız olduğunu çoğunlukla anlamayacaklardır. Neden sürekli hareket etme ve bir şeyler yaratma ihtiyacı hissettiğinizi merak edecekler. Bugün bu sebeple biraz yorucu ve karışık geçebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi bir başkasına ya da başka bir şeye bağlılığınız açısından eleştirirken bulursanız, bu şaşırtıcı olmaz. Bugünün gezegensel etkileri, şeylere olan duyarlılığınızı artırabilir ve büyük ölçüde bu bağlılığı yeniden düşünmenizi sağlayabilir. Bağlandığınız ilişkilerin ve taahhütlerin değerlendirilmesi,kendi gelişiminizin üzerinde duracağınız için iyi olabilir. Sadece konuşmaya direnmek konusunda dikkat edin. Bu başka bir günde olmuş olsaydı çok daha iyi olurdu.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sanki işinizde ilerleme kaydedemiyorsunuz ve karar vermek daha zor gibi görünebilir. Diğer insanların sizin kadar karışık olduğunu göreceksiniz, bu da kaotik ama aynı zamanda biraz rahatlatıcı. Ne hissettiğinizi ifade etmenin akıllıca bir yolunu bulun. İçsel durumunuzla temas halinde olduğunuz sürece, sorunları başkalarının yardımıyla çözebilirsiniz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi bir yengeç burcuysan,yerinde kontrolün dışında gelişen olaylar seni rahatsız edebilir. Ailen ile şu sıralar iletişiminin iyi olması, bugün fikirlerin konusunda desteklenmeni sağlıyor. Bazı eski alışkanlıkları bırakmak isteyebilirsin. Farklı fikirlere kendini açık hale getirmelisin. Bu konuda kapalı olman karşılaştığın sorunlara çok yönlü çözümler üretememene yol açıyor.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kaybettiğinizi düşündüğünüz şeyleri aslında pek de kaybetmiş sayılmazsınız. Belki de alınan bir hak yeniden size iade edilebilir. Biraz daha sakin kalmalısınız. Her şey zaman içinde yerini bulacak.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu kendinizi geliştirebilecek olanaklar bulabilirsiniz. Hareketsiz kalmamalı ve yeniliklere açık durmalısınız.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeyi kendiniz çözmeye çalışmayın, bilhassa sağlık konularında. Aile içerisinde kendinizi güçlü ve otorite figürü olarak görebilirsiniz, yöneticilik hali size iyi gelebilir

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzaktaki dostlarınızla, tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. Sosyal paylaşım ve mesajlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Disiplinli yönünüzü herkesin göreceği bir gün olabilir.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızdaki insanlar sizi sizden daha çok düşünüyor. Bu kadar güzel insanlarla beraber olduğunuz için şükretmelisiniz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Balık burcunda seyahat etmeye devam ediyor. Din, felsefe ve inançlar hakkında araştırmalar yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.Hukuk ve eğitim konuları ön planda olacaktır. Uzun süredir konuşmadığınız kişilerden haber alabilirsiniz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi konularda geçen ay bazı sorunlarınız oldu ancak bugün, mali durumunuz söz konusu olduğunda nihayet kendinizi istikrarlı hissediyorsunuz. Neptün'ün gücü yanınızda, bugün durdurulamaz hissedeceksiniz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, özgürlük duyguları içinde hareket etmek isteyeceksiniz. İhtiyacınız olan beraberlikte uyum içinde olmak istiyorsunuz fakat sizin inatçı tavırlarınız, onun bitmeyen egoları yüzünden aranızda sürtüşmeler uzayabiliyor.

16 Mayıs 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 38' 01" R
Ay
Balık
11° 37' 44"
Merkür
Koç
18° 31' 36"
Venüs
Boğa
05° 04' 21"
Mars
Koç
02° 16' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 48"
Satürn
Balık
16° 51' 39"
Uranüs
Boğa
22° 32' 12"
Neptün
Balık
29° 00' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 38"
Lilith
Başak
23° 42' 16"
True Node
Koç
15° 22' 27"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>