Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkı, öncelikle kendiniz için yaşamayı denemeli, bunu bencillik gibi görmemelisiniz. İlişkide özveriyi biraz abartarak kullanıma sokuyorsunuz. Bu tarz, heyecanı yeterince yaşayamamanıza neden olabiliyor.

Kafanızdaki birtakım soruları açığa çıkarmanız yararlı olacaktır. Sürekli görüştüğünüz arkadaşınız, sizikonusunda daha kararlı görmek istiyor. Hedeflerinizin ön hazırlığında daha niyetli görünmeniz beklenebilir.

Yakın bir zamanda sevineceğiniz bir para haberiniz olabilir. Biraz daha idareli olmayı, kenara bir şeyler koymayı becerebilmelisiniz. Yapay bazı sorumluluklarınız sizi zorluyor.

Bazı dostluklarınıza eleştirel gözle yeniden bakmanız, bu ilişkilere yarar getirebilir. Arkadaş ilişkilerinizdeki bağlılık, bazı zaafları gözden kaçırmanıza neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin davranışlarınızdan çok etkilenen bir yakınınızla daha yakından ilgileneceksiniz. Size zaman, zaman yorucu gelse de, kendinizi onun koruyucusu gibi görmeniz, yakınınızı kolay isteyen biri yapıyor. Bu ilişki bir süre daha böyle devam edecek. Bugünlerde yaşayacağınız bir gelişme, sosyal yaşamınızda biraz daha dikkatli davranmanıza neden olabilir. Herkes grup ilişkilerine ve kolektif yaşama sizin baktığınız gibi bakamıyor, kimi sorunlar da buradan kaynaklanıyor.

17 Haziran 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Pazar gününün ilk etkin görünümü saat 11:46 Güneş-Kuzey düğüm arasında oluşacak. Siz öncelikle içinizdeki çelişki, güvensizlik, endişe gibi duygulardan arınmalısınız. Hayatta zorluklar gibi kolaylıklar da vardır. Sadece olumsuz tarafından bakarak yaşamak kolay değildir. Bu görünüm size ışık ve rehberlik edecektir. Maddi ve manevi anlamda yeniden gücünüzü kazanmanız için siz de kendinize inanmayı ve hayata güvenmeyi denemelisiniz. Çıkış yolunuz kendinize iyi bakmak, stresten uzak durmak, gereksiz şeyler üzerinde durmamaktır. Saat 21:47 Güneş-Uranüs görünümü, sizi ilişkinizle alakalı konularda ve mesleki alanda değişime çağırıyor. Olumlu bir değişimle bütün engellerden kurtulmak niyetindesiniz. Yeni birhayatı, kariyer anlamında atılacak olumlu adımlar bir çok alanda özgürce hareket etmenizi sağlayacak. Sizin de istediğiniz tam olarak bu. Yerinizi, yurdunuzu bilmek ve hayatınıza artık bir yön vermek. Ancak gerek iş, gerek ilişki konularında mantıklı bir bakış açısının önemi büyük. Böylece endişelerinizden kurtulabilirsiniz. Saat 22:07 Merkür-Satürn karşıtlığı, kendinizi iki sorumluluk, iki mesele, ikiarasında biraz da kararsız kalmış gibi hissetmenize, düşünmenize neden olabilir. Bir yanıyla günlük hayatın tüm karmaşa ve zorluklarıyla mücadele etmeye çalışırken, dinlenemediğinizi, sürekli bir şeylerin peşinden koşmak zorunda kaldığınızı, yorulduğunuzu fark edebilirsiniz. Mecburiyetler, birilerini memnun etme çabası, kendinize yüklenmenize neden olursa, lütfen durup derin bir nefes çekip kendinize mola veriniz. Bu kadar yükün altında kendinize yaptığınız eziyetin farkına varmanız gerekiyor. Siz de bir insansınız ve nefes almanız gerekiyor. Bugün Pazar olduğuna göre, dışarı çıkıp yürüyüş yapınız, hatta iyi bir uyku ve ardından güzel bir kahvaltıyla güne başlamak iyi gelebilir. Size tavsiyem, şu sıralarda hangi konuda olursa olsun, detaylı işlerin, negatif insanların, sorumlulukların sizi daha fazla üzmemesi için, işlerinizi sakince bir daha gözden geçirerek, sağlığınızı asla ihmal etmemenizdir. Beslenmenize önem vermeyi ihmal etmeyiniz. Tüm babalarımızın 365 günü kutlu olsun. En derin sevgi ve saygılarımla,

18 Haziran 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerine güvenerek hareket ediyorsun. Sosyal çevreni irdelemek gerçeklerle yüzleşmene neden olabilir.

18 Haziran 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Motivasyonunuzu yükseltecek konularla karşılaşmanız bazı kararlar almanızı sağlayabilir. Gündelik yaşamınızı ve sağlığınızı düzenleyebilecek önemli destekler alabilirsiniz. Hürriyet Aile /

18 Haziran 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi geliştirebileceğiniz, endişelerden uzaklaşabileceğiniz günlerdesiniz. Uzaklarla ilgili haberler, yolculuklar da söz konusu.

18 Haziran 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçe kapanıksınız. Geçmiş gözünüzün önünde gidip geliyor. Bunun size hiç faydası yok. En küçük aksilikte hırsınızı geçmişte yaşananlarda aramamalısınız.

18 Haziran 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedefleriniz doğrultusunda kararlı ve planlı hareket etmeyi isteyeceğiniz bir gün olabilir. Düzen, organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Duygularınızı öne çıkarabilirsiniz.

18 Haziran 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda negatif etkilere dikkat edin. Sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Olayları hafife almayı denemeli, değişimlerden korkmamalısınız.

18 Haziran 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kadınlarla tartışmaktan kaçının. Enerjileri size iyi gelmeyecektir. Özellikle annenizin öfkeli tutumuna maruz kalabilirsiniz. Unutmayın ki öfkeyle kalkan zararla oturur. Midenizi yoracak yiyeceklerden ve stresten uzak durun.

18 Haziran 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızı yükseltin ve elinize geçen fırsatları kullanmaya çalışın. Aslında gelişmeler güzel. Fakat, bugün huzursuz ve alıngan bir tutum içinde bulunabilirsiniz. Sosyal ve kültürel faaliyetiniz artıyor.

18 Haziran 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 16' 20" R
Ay
Oğlak
09° 17' 36"
Merkür
Koç
16° 29' 58"
Venüs
Koç
29° 32' 13"
Mars
Balık
28° 48' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 50"
Satürn
Balık
16° 28' 12"
Uranüs
Boğa
22° 16' 46"
Neptün
Balık
28° 52' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 30"
Lilith
Başak
23° 12' 22"
True Node
Koç
15° 23' 45"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>