Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Şaşırtıcı Haberler Alıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Mevcut ilişkinin ilerleyiş hakkında bir şeyler yapmak isteyebilirsin. Süreci hızlandırmak ya da işleri ağırdan almak kendini daha rahat hissetmeni sağlayabilir. Bu durumu partnerinle paylaşmak işlerin istediğin gibi olmasını sağlayacak.

Bugün bazı yenilikçi düşünceleriniz olabilir. Bunlar kariyeriniz ve profesyonel yaşamınız açısından geçerli olabilir. Farklı bir yol izlemeye karar verebilirsiniz. Daha fazla tanınma ve finansal bir ödül için hazır olabilirsiniz. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmenin yollarını düşünmek için iyi bir zaman. Olağandışı, riskli veya cüretkar bir strateji ortaya çıkarabilir ve bu çok başarılı olabilir!

Kendini geliştirdikçe karşına yenifırsatları çıkabilir. Bunları değerlendirmek için istekli olmak sana yarar sağlayacak. Tecrübesi senden daha fazla olan insanlardan fikir almak doğru bir değerlendirme yapmana ortam sağlayacak.

Arkadaşlarınla beraber farklı aktiviteler içinde bulunmak seni gün boyu meşgul edebilir. Onlarla zaman geçirmek her zamankinden daha fazla aktif olmanı sağlayacak. Dinlenmeyi ihmal etmemek senin için iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Senin için zor olacak şeylerle yüzleşmeyi planlayabilirsin. Güvendiğin insanların yanında olması sana gereken gücü verecek. Sevdiğin insanlardan alacağın destek sayesinde zor durumları atlatmak mümkün olacak.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazı insanlarla iyi geçinip başkalarını görmeye dayanamamak hayatın basit bir gerçeğidir. Bunda yanlış bir şey yok ve hatta bugün sizi zarardan bile kurtarabilir. Görünüşünü beğenmediğin birinden uzak dur.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer evli bir Yengeç burcuysan eşinin sürekli hayatına müdahale etmesi, kendini baskı altında hissetmene ve aranızın bozulmasına sebep olabilir. İş yerinde bugünden sonra köklü değişimler olabilir. Ummadığın bir insanın işten çıkması ya da çalıştığınyerinin satılma haberleri gibi durumlar şüphelenmene de neden olabilir.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal medyada ya da fiziksel ortamlarda yeni insanlarla tanışmanızı sağlayacak bir etkinlik düzenleyebilirsiniz. Hiçbir şeyin sebepsiz olmadığını bilmek bugün farkındalığınızı yükseltiyor. Uzun vadeli planlarınız için bazıortaklarınızdan destek alabilirsiniz.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularınızla ilgili kararlar almanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi sağlamlaştırmak için çalışabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili konularda mücadele etmenizi gerektiren durumlar ortaya çıkabilir. İlgili olduğunuz konularda yeni durumlar gündeme gelebilir. Gün içinde sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bedeninizin enerjisini dengelemek için bilinçli hareket etmeniz ruhunuza neşe getirecek. Enerjiniz özellikle çalışma arkadaşlarınızın da dikkatini çekebilir.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uçarılığını artık bırak ve dünyaya geri dön. İnsanlar için kendi paylarını almak önem teşkil ediyor. Onların konuşmalarını bölme. Ağzını kapalı kulaklarını açık tut. Göreceksin ki, gerçeklik, her ne için tohum ektiysen bunların meyvesini sana verecek; güzel de olabilir çürük de. Doğada bir yürüyüş gerçekleştirip toprakla haşır neşir olmak için uygun bir gün.

19 Ekim 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dinlenme eksikliği her an sizi yakalayabilir. Fazladan çalışıyor olabilirsiniz veya yakın zamanda yorucu bir olaydan dönmüş olabilirsiniz ancak hayat hala yavaşlamayacakmış gibi duruyor. Ruh haliniz iniş çıkışlı olabilir ve etrafınızdaki insanlar yoğun veya değişken duygularınızla nasıl başa çıkacaklarını bilemeyebilirler. Bu, haksız yere eleştirilmenize neden olabilir, ancak biraz uyuyana kadar başkalarına vereceğiniz öfkeli tepkileri ertelemeye çalışın.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin fikirlerinden yola çıkmadan önce, biraz daha sakin düşünmelisiniz. Zamanlama konusunda yaptığınız hataların geriye dönüşlerinde, yaşayacağınız sıkıntıları unutmamalısınız.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün ilişkilerde ve aile içindeki huzurunuzda dengeyi yakalayabilirsiniz. Aşk açısından güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Ayrıca ev konusunda da şanslı olduğunuz bir gündesiniz. Ama ilişkide manipülasyon ve baskıya dikkat etmelisiniz çünkü tepkileriniz sert olabilir, adalet arayışından dolayı partner ya da ortakla çatışabilirsiniz. Para konusunda iyi gelişmeler gerçekleşebilir ama sosyal çevrenizden dolayı ani harcama yapabilirsiniz. Harcama ve borç dengesine dikkat etmelisiniz.

19 Ekim 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde değerleri gözden geçirmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Böylece daha dengeli bir beraberlik yaşamaya şansınız olacak. İş arkadaşlarınız arasındaki yapay, geçici sürtüşmeler nedeniyle endişelenmeniz yersiz. Sizin dışınızda oluşan bu sürtüşmeler, kendiliğinden hallolabilir gibi görünüyor. Paraya ihtiyacı olan bir yakınınıza yardım edin, karşılığını göreceksiniz. Zihinsel yorgunluk ve stres sinirlerinizin bozulmasına, uykularınızın kaçmasına neden olabilir

19 Ekim 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 36' 09" R
Ay
Aslan
18° 27' 03" R
Merkür
Koç
29° 03' 05"
Venüs
Boğa
19° 02' 04"
Mars
Koç
10° 57' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 23' 58"
Satürn
Balık
17° 44' 32"
Uranüs
Boğa
23° 11' 38"
Neptün
Balık
29° 18' 41"
Plüton
Kova
02° 04' 10"
Chiron
Koç
21° 27' 08"
Lilith
Başak
24° 57' 43"
True Node
Koç
14° 52' 37"
Son Güncelleme : 15/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>