Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız durağan. Çünkü fazla seçici davranıyorsunuz. Sizin için fiziki özellikler önemli. Bugün yakın bir arkadaşınızdan yarın biriyle tanıştırılma haberi alacak ve bu gece yarının merakıyla yatacaksınız.

Sorun yumağı haline gelen bir konuda değişik görüşleriniz var. Bayağı değişik oldukları için, belirtip belirtmemekte kararsızlık çekiyorsunuz. Ama sorumluluklarınız adına bunu yapmak zorunda olduğunuzu biliyorsunuz.

Yakaladığınız bir fırsatı iyi değerlendirdiniz ve sabırlı davrandınız. Bütün bunlar sizin ekonomik anlamda bir iki basamak yükselmenizi sağlayacak. Günün geç bir saatinde bir para tartışmanız var.

Kendinizi sorumlu hissettiğiniz bir olayın içine size düşen sorumluluktan fazla giriyorsunuz. Bu yaklaşım üstünüzden bazı sorumlulukların alınmasına yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçen günlerde tanıştırıldığınız biri, sizden övgüyle bahsediyor. Onunla yakın zamanda bir alışveriş içinde olacak, ilişkiyi geliştireceksiniz. Aile içinde süren bir tartışma, kısa sürecek bir küskünlükle bitebilir. Bu konuda biraz üzüntüleriniz olacak. Özel bir günün hazırlığı içindesiniz. Bu özel günün anlamını sonradan daha iyi kavrayacaksınız.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Koç burcunda hareketine devam ediyor. Sizler için geleceğinizle ilgili konular ön planda olabilir. Yapmak istediğiniz planlar için harekete geçme zamanı gelmiş olabilir. Günün içerisinde Ay ve Venüs kavuşumuyla beraber kariyer hayatınızda çok güzel bir gelişme yaşayabilirsiniz. Beklediğinizteklifi için telefonunuz çalabilir. Mevcut çalıştığınız yerde de yöneticinizden duyacağınız güzel haberlerle gününüz keyifli geçebilir.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailevi konular ön planda!Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Bugün çok başarılı yatırımlar ve satın almalar yapman mümkün. Ancak online alışveriş sistemini kullanan biriysen güvenlik konusundan emin olman gerekebilir. Yetişmesi gereken bir evrak peşindeysen onun telaşıyla stres yapabilirsin. İş arayışında olan bir Yengeç burcuysan, hiç beklemediğin bir başvurundan geri dönüş alabilirsin, telefonunu yanından ayırmasan iyi edersin. Mantığın her zaman ön planda fakat bugün yaşayacağın veya duyacağın bir olaydan etkilenmen mümkün. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişinin ilgisi hoşuna gidecek. Çocuğu olan bir Yengeç burcuysan, bugün üstüne fazla düşebilirsin. Aile içinde önemli konular gündeme gelebilir.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizden beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz. Partnerinizin size olan ilgisini arttırmak için ona sizden beklediği ilgiyi gösterin.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için tamamlanma içine girebilirsiniz. Üstlerinizle ilişkilerinizde özenli davranmanızda fayda var. İş yerinde olabilecek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Bilemediğiniz konularla ilgili kontrol kaybı yaşamamaya özen gösterin. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geleceğe, sizi bekleyen döneme yönelik başta işiniz olmak üzere pek çok hedef ve beklentinizi gözden geçirmek için uygun bir gün olabilir. Ayrıca duygularınızı göstermekten çekinmeyebilirsiniz.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yengeç;ve sosyal hayatında yeni başlangıçlar yapmak için istekli olabilir, lider olacağın projeler içinde yer alabilirsin. Geleceğin için ikilemde kaldığın konularda yeni fırsatların karşına çıkacağı bir gün olabilir. Bir yandan kendini hevesli hissederken diğer yandan ayağını sağlam basmak isteyebilirsin.

2 Mayıs 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sezgilerin doğasına aşina yengeçler sabah gelen haberler hassasiyet yaratabilir. Manevi konularda gelişmeler olabilir. Öğleden sonra sosyal bilinirlik imkanları var, tepkisel tutumlar olası.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün Koç Burcunda seyahat eden yönetici gezegeniniz Ay,hayatınızda sürpriz değişikliklere ışık tutar. Kendinizi ön plana alacağınız bir gündesiniz. Herkes farklı fikirlerinizi beğenir, takdir toplar, ilgi çekersiniz. Sadece öfke kontrolüne ve ani çıkışlara dikkat etmeniz yeterli olacaktır. Burç burç yorumları günlük burç yorumları Perşembe Yengeç

2 Mayıs 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili olarak olumlu etkilerle karşılaşacağınız bir gün geçirebilirsiniz. İnsanlar, faaliyetlerinizi yakından takip edebilirler ama gözlerin üzerinizde olması, sizi strese sokmak yerine, motivasyon etkisi yaratabilir.

2 Mayıs 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 51' 39" R
Ay
Yengeç
12° 46' 41" R
Merkür
Koç
25° 48' 02"
Venüs
Boğa
15° 32' 21"
Mars
Koç
08° 47' 39"
Jüpiter
Boğa
26° 43' 46"
Satürn
Balık
17° 32' 11"
Uranüs
Boğa
23° 01' 44"
Neptün
Balık
29° 14' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 01"
Chiron
Koç
21° 18' 15"
Lilith
Başak
24° 38' 49"
True Node
Koç
15° 01' 06"
Son Güncelleme : 12/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>