Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızın çok hassas olacağı bugün, çevrenizden fazlasıyla etkilenebileceğiniz görülüyor. İç dünyanızın zenginliği sizi olumlu yönlendirebilir. Bilinçaltı takıntılarınızdan sevgilinizle konuşarak uzaklaşabilirsiniz..

İş yaşantınızda dikkat çekiyor ve itibar kazanıyorsunuz. Spekülatif konuların ilginizi çekebileceği bugün, risk alabilecek cesarete sahip olabilir ve şansınızı denemek isteyebilirsiniz.

Bugün yakın çevrenizde oldukça ilginç koşullarla karşılaşabilirsiniz. Öğrenim ve iletişim konularında beklenmedik değişimler gerçekleşebilir ve bunlar sizin lehinize işleyebilir. Maddi konularda atılım yapmak ve risk almak isteyebilirsiniz.

Harcamalarınızda aşırıya kaçmamak için dikkatli olmalı cömertlikle savurganlığı birbirine karıştırmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük işlerinizdeki becerikliliğiniz yakın çevreyle ilişkilerinizde büyük kolaylıklar sağlıyor. Hobilerinize vakit ayırabileceğiniz bir gün. Güvenliğinize daha fazla önem vermelisiniz. Evle ilgili gelişmeler sizi bir miktar zorlayabilir. Değişen dengeler içinde hareket etmeniz gerekiyor. Hayattan çok daha zevk alabilir, keyifli şeylerle uğraşabilirsiniz. Öğle saatlerinde kişilik çatışmaları olabilir.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, 21 Haziran-22 Temmuz tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Güneş, güvenliğiniz, aileniz, kendiniz adına güven içinde yaşama arzunuzun simgesidir. Bir yıl sonra aynı noktaya gelen Güneş size hem aradığınız huzur ve mutluluğu hem de arzuladığınız adımları atmanızda sıcaklık, ışık ve destek olacaktır. Yapmanız gereken sadece kendinize ve içinizdeki inanca güvenerek yol almaktır. Dışarıdaki imajınız ve kendi çevrenizdeki saygınlığınızın arttığı bu dönemde öncelikle yaşamınız adına en önemli ihtiyacın ne olduğunu saptamaya ve onun peşinden gitmeye hazır olunuz. Kabuğunuzdan çıkarak etrafınızdaki dünyaya ben buradayım ve tüm amaçlarımı gerçekleştirmek üzere harekete geçiyorum, önümdeki engeller, hüzünler ve ayrılıkları geçmişte bırakarak kendime yeni bir sayfa açıyorum diyebilmelisiniz. Hatta bunu ajandanıza, masanızın üstüne bir yere, ara sıra hatırlatmak için cep telefonunuza not olarak ekleyin, ekleyin ki, artık sizi hiçbir şey etkilemesin. Bu süreçte dikkat etmeniz gereken en önemli konu ne olursa olsun hiç kimsenin tesiri altında kalmamak ve yaşamınızı elleriniz arasında bir hamur gibi şekillendirmektir. 21 Haziran saat 12:57-6 Temmuz saat 03:20 tarihleri arasında, burcunuzda ilerleyecek Merkür süresince, etrafınızdaki dünya ile temasınız güçlenir. Şimdi düşünceleriniz, hisleriniz ve siz canlanmaya başlıyorsunuz. Kimsenin etki altında kalmadan kendiniz adına yeni kararlar alarak bunları uygulamaya çalışmak, eskiye yeni bir yüz geçirerek veya tümüyle değiştirerek hayatınızın kontrolünü ele geçirmektir. Duygusal konularda yaşamınızı gözden geçirebilir, geçmişin izlerini silmeye çalışırsınız. Kimi zaman birileri veya bazı olaylar sizi bağımlı olduğunuz alanlara doğru sürükleyebilir. Fakat bunların tümünde aldığınız dersler ön plandadır. Yani nerden nereye geldim tarzı bir düşünce halidir. Aileniz, vatanınız, değerleriniz, sizi bugüne getiren olaylar, insanlar ne varsa hepsine sahip çıkabilir, hatalarınızın bile sizi olgunlaştırdığını düşünebilirsiniz. Mübarek Kadir gün ve gecemiz kutlu olsun. Tüm insanlık için huzur, barış, sevgi ve kardeşliğe vesile olması dileğimle,

21 Haziran 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki insanlara ayak uydurmakta zorlanacağın bir gündesin. Uykusuzluk problemini çözebilirsin.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgi ve aşk anlamında kendimizi güvende ve şanslı hissettiğimiz bir zaman dilimi içerisindeyiz. Bunu değerlendirmek ve bazı olaylara karşı daha sakin kalmak bizi rahatlatacaktır. Hürriyet Aile /

21 Haziran 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızla paylaşım içinde olmak isteyebilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız yardımlarla sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için fırsat yakalayabilirsiniz. Mesleki gruptan insanlarla organizasyon yapabilirsiniz.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dengeleriniz alt üst oldu. Evinizde bir hayli gerginlik ortaya çıkabilir. Uzaktan gelen dostlarınız da can sıkıcı haberler verebilir. Tatsızlıkların üzerine gitmemelisiniz.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

21 Haziran 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önünüzdeki 1 ay boyunca kendinize güveniniz tam olacak. Ön planda olmaya özen göstereceksiniz. Bu dönemde planladıklarınızı hayata geçirecek girişimleriniz için çok çalışacaksınız.

21 Haziran 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren bir ay boyunca Güneş'e ev sahipliği yapmaya hazırlanın. Demek ki aile ile ilgili konularda ağzınızdan çıkacak cümleler herkesin ilgi odağı olacak. Ailedeki erkeklerle ilgili diyaloglarınız ve alacağınız kararlarınız bugün önem kazanır. Liderliğe hazırlanın!

21 Haziran 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

21 Haziran 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 17' 57" R
Ay
Oğlak
09° 39' 47"
Merkür
Koç
16° 30' 27"
Venüs
Koç
29° 34' 16"
Mars
Balık
28° 49' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 13"
Satürn
Balık
16° 28' 21"
Uranüs
Boğa
22° 16' 52"
Neptün
Balık
28° 52' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 36"
Lilith
Başak
23° 12' 33"
True Node
Koç
15° 23' 41"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>