Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Dostların Konusunda Şanslısın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün kelimeleri çok dikkatli ve iyi seçebileceksin. Kendini daha rahat ifade edebileceğin bir gün olacak. Bu durum, sevdiğin kişi ile arandaki muhabbete yansıyacak ve daha keyifli bir gün geçirmeni sağlayacak.

Bu yeni durum, çok daha huzurlu bir ortamda çalışmanızı sağlayacak gibi görünüyor. İş yaşantınızdaki sorunlu birtakım ilişkileri sabrınızla yavaş, yavaş istediğiniz şekle sokuyorsunuz.

Bugün, ileride elde etmek istediğin maddi kazanç için bir adım daha atabileceksin. Ufak detaylar gereksiz gibi görünse de parasal konularda güzel farklılıklar yaratacak. O yüzden dikkatli planlamalar yapmalı ve paranı iyi hesaplamalısın.

Bol bol su tüketmek ve yediklerine dikkat etmek senin için önemli olacak bugün. Şekerli gıdalardan uzak durmak, enerjini gün boyu korumanı sağlayacak. O yüzden işlenmiş gıdalardan ve şekerden uzak durmalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak çevrende gördüğün enerji seni biraz gerebilir. Ancak kendi işine odaklanacak ve başkalarının kavgalarına burnunu sokmayacaksın. Kendini koruma altına alacağın ve etrafındakilere kendini ezdirmeyeceğin bir gün olacak.

21 Nisan 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün sizin içi harika bir gün! Biraz sosyalleşmek ve sevdiklerinizle zaman geçirmek için fırsatlar yaratın. Nefis bir akşam yemeği pişirin ve sevdiğiniz biriyle paylaşın. Kalbinize konuşma ve söylediklerine göre hareket etme şansı verin. Bugün adeta aşk ve romantizm mıknatısı gibisiniz. Bu durumu sonuna kadar kullanmaya çalışın.

21 Nisan 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatın her alanında üstün meziyetlerini konuşturuyorsun. Fakat fazla duygusal olman, hemen her şeyden kolay etkilenmen bu meziyetleri kısıtlayabilir. Mantığını yeteneklerin ile eş zamanlı hareket ettirmesini bilmelisin. Dostların konusunda kendini şansı hissedebilirsin. Kırıldığın arkadaşların senden özür dileyebilir.

21 Nisan 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir şeylerden vazgeçmek ihtimali sizi korkutabilir. Bununla başa çıkmak için zaman ve emek harcamak yerine hayatınıza yeni dahil olan konulara odaklanmalısınız. Uzun vadeli olmasını istediğiniz her şeye uzun vadeli bir sabır ve sağduyuyla yaklaşmak bugün en önemli işiniz olabilir.

21 Nisan 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. İş hayatınızda ilerleyebilmek için daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Bu yoğun çalışmanın sonunda kazanç elde edebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha sakin olmanız gereken bir gün. Biraz yavaşlamanızda fayda var.

21 Nisan 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu şahane gün size rüyaların gerçekleşebileceğini gösterecek. Teknolojik iletişim yöntemlerini ve yeni çıkan dergileri mutlaka yakından takip edin. Yeni şeyler denemekten çekinmeyin ve elinizin altında daima bir kağıt kalem bulunsun. En büyük ilham bugün beklenmedik bir hevesten çıkıp gelebilir. Zihninizi onu karşılamaya açık tutun. İçinizdeki dahi dışarı çıkmaya can atıyor.

21 Nisan 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünkonularında keyifli gelişmeleri kendine çekmen olası. Terfi bekliyorsan bu konularda daha baskın gelişmeler yaşanabilir. Kazancını artırmak adına daha fazla çaba sarf ederek keyifli konulara odaklanabilirsin.

21 Nisan 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevreniz şu anda size yeni kapılar açabilir. Normalde başkalarının size yaklaşmasını bekleyebilirsiniz ancak son zamanlarda güveninizdeki bir artış, başkalarından istediğiniz şeyi talep etmenize veya arkadaş olmak istediğiniz kişilere ulaşmanıza yardımcı olabilir. Birini merak ettiğinizde, beklemek ve sizi fark etmelerini ummak yerine, kalabalığın arasından sıyrılmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve onlara tanınmaya değer olduğunuzu gösterin. Dikkatleri üzerinize çekmeniz sorun değil! Her türlü sahne ışığını kaldırabilirsiniz ve ilk adımı atan taraf siz olsanız bile karşı taraf sizi hayatlarına kazandıkları için oldukça şanslı olabilir

21 Nisan 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Olaylara şüpheli yaklaşmıyor, sevecen davranıyorsunuz. Ailenizle ilgili konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Formunuza özen göstermelisiniz.

21 Nisan 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

21 Nisan 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla, sevgililerinizle karşılaşabilirsiniz. Ani şok edici gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

21 Nisan 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sıkıntılarınızdan kurtulmanız için size yardımcı olmaya çalışan sevgilinize karşı olan tavırlarınızda dikkatli olmaya çalışın. Aynı ortamda çalıştığınız biriyle problem yaşıyorsunuz. Her ikinizin de üzülmenize neden olan bu sorunun çözümü için zamana ihtiyacınız var. Pozitif düşünmelisiniz ki her şey istediğiniz gibi olsun. Sürpriz para haberleriniz var. Sağlığınızı kafanıza çok taktınız, adeta hastalık hastası oldunuz. Bu huyunuzdan vazgeçin, çevrenizdekiler bu durumdan çok şikayetçi.

21 Nisan 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 33' 12" R
Ay
Başak
00° 18' 38"
Merkür
Boğa
00° 15' 51"
Venüs
Boğa
20° 14' 51"
Mars
Koç
11° 42' 57"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 56"
Satürn
Balık
17° 48' 41"
Uranüs
Boğa
23° 15' 04"
Neptün
Balık
29° 20' 08"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
21° 30' 10"
Lilith
Başak
25° 04' 17"
True Node
Koç
14° 52' 32"
Son Güncelleme : 16/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>