Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Planlamalar Yapıyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade ederken biraz daha sabırlı olmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlar kafa karışıklığı yaşanmasına neden olabilir. Şartlara uygun hareket etmeniz daha doğru olacak.

Mantığa yatkın olmayan her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın. Çabalarınızın karşılığını almak için zamana ihtiyacınız var. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Parasal durumunuzla ilgili bazı problemler gündeme gelebilir. Çabalamaya devam etmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşüncelerinizi yazarken ya da paylaşırken başka insanların gölgesinde kaldığınızı düşünebilirsiniz. Etik kurallara göre hareket etmek istedikçe bunu zorlaştıran kişiler ya da durumlar karşısında yeni bir tutum sergilemeniz gerekebilir. Mesafeli ve eleştirel bir gün olabilir; kırmak ya da kırılmak konusunda dikkatli olmalısınız.

22 Mart 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Duygusal olarak hassas bir gün geçirebilirsiniz. İçsel dünyanıza yönelerek dengenizi korumaya çalışın. Etrafınızdaki olumsuzluklardan etkilenmemeye özen gösterin ve kendinizi gereksiz endişelerden uzak tutun. Sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmek sizi rahatlatabilir ve moralinizi yükseltebilir. İçsel huzurunuzu korumak için meditasyon veya yoga gibi aktivitelere zaman ayırabilirsiniz.

22 Mart 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

3 gün sonra Ay tutulacak. Etkisini şimdiden hissetmeye başlıyoruz. Yaşadığın hayatla yapmak istediklerin arasındaki zıtlığın seni epey düşündüreceği bir gün olacak. Hedeflerine kolayca ulaşmak için bazı planlamalar yapabilirsin. Çalışan bir Yengeç burcuysan, uzun zamandır beklediğin prim ya da zam haberini alabilirsin. Aile şirketinde çalışıyorsan, yurtdışı bağlantıları kurabilirsin.

22 Mart 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi halinde kalmanın her zaman mutsuzluk belirtisi olmadığını bilmelisiniz. Bugün bunu deneyimleyeceğiniz bilgiler edinebilirsiniz. Bu bilgileri ummadığınız insanların tepkileriyle deneyimleyebilirsiniz; şaşırmayı ya da önyargılı tavırlarınızı bıraktığınızda bunu daha iyi anlayabilirsiniz.

22 Mart 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel olarak yoğunsunuz. Hareketli bir gündeminiz olabilir. Yakın arkadaş çevrenizdeki olaylardan etkilenebilirsiniz. Yeni başlayacağınız konularla ilgili hazırlık yapma fırsatı bulacağınız bir gündesiniz. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz. Ticari konularda yeni kararlar gündeme gelebilir. Teknik işler gündeme gelebilir.

22 Mart 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda olumlu gelişmelerin yaşanabileceği bir gündesiniz ancak mesleki konular ve kariyer alanınızda dikkatli olmanız gerekiyor.

22 Mart 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün enerjin yüksek olacak ve bu enerjiyi verimli olmak için kullanacaksın. Ancak günün sonunda bu enerjinin tükenmesi ve normalden çok fazla yorulman da olası. O yüzden sakin kalmalı ve enerjini günün sonuna kadar yettirmelisin.

22 Mart 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün sabrınızı kullanmanız gerekiyor ancak karşılığını da alıyorsunuz. Şu anda hayatınızın bazı alanlarını, özellikle de genel bakış açınızı, görüşlerinizi ve inançlarınızı çok daha ciddiye alma eğilimindesiniz. Bir planın veya projenin belirli sınırlamalarını şimdi fark edebilir veya başlangıçta planladığınızdan daha fazla şey tamamladığınızda kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Ayrıca bugün yararlı bir şeyler öğrenmek ilginizi çekebilir ve süreçten tam anlamıyla keyif alabilirsiniz. Hoş, sorumluluk sahibi, olgun bir tavra sahipsiniz ve şu anki gerçekçi bakış açınız nedeniyle şimdi ortaya çıkan planların sağlam olma olasılığı daha yüksek.

22 Mart 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi açıdan kendinizi yeterli hissetme yanılgısıyla yanlış kararlar alabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Biraz daha sabırlı olabilirseniz daha doğru kararlar alabileceksiniz. Yavaş ilerleyin.

21 Mart 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

22 Mart 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat veya kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz ancak iletişimde bazı kararsızlıklar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

22 Mart 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz sizin için her şeyden çok değerli, ama yine de çevrenizin etkisinde kalıyorsunuz. Partneriniz sizi bulunduğunuz çevreden uzaklaştırmaya çalışsa da başarılı olamıyor. İş konusundaki titizliğiniz takdir ediliyor, ama bugün işinizle ilgili iletişim sorunları yaşamanız mümkün. Olaylara sakin yaklaşarak vereceğiniz çabalar, mutlu olmanızı sağlayacak. Yatırım konularında, ani kararlar vermekten kaçının. Topuk rahatsızlıklarını olabildiğince az ayakta kalarak çözebilirsiniz

22 Mart 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 29' 58" R
Ay
Terazi
18° 53' 44" R
Merkür
Boğa
05° 44' 20"
Venüs
Boğa
25° 17' 13"
Mars
Koç
14° 50' 00"
Jüpiter
Boğa
28° 35' 56"
Satürn
Balık
18° 05' 02"
Uranüs
Boğa
23° 29' 19"
Neptün
Balık
29° 25' 51"
Plüton
Kova
02° 02' 06"
Chiron
Koç
21° 42' 30"
Lilith
Başak
25° 31' 32"
True Node
Koç
14° 56' 42"
Son Güncelleme : 20/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>