Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizdeki doyum ve güven her şeyin üstünde görünüyor. Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşkunun, yavaş, yavaş bir alışkanlığa dönüşmesindeki doğallığı kabullenebiliyorsunuz

Bir arkadaşınızınalanı sizi çoktandır cezbediyor. İş alanınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz. Yakında sevinçleriniz var.

Biraz da itelenmeyle sağladığınız birikim sizi bugünlerde dardan kurtarıyor. Sıkıntılarınızın dağılması anlamında biraz kıpırdanmalar var. Bu konularda yaşadığınız kırgınlık korkusu, sizi aşırı cömert davranışlara itiyor.

Kendi başınıza yapmayı sakıncalı bulduğunuz bazı saptamalar, sandığınız kadar paydaş gerektirmiyor. Söz konusu davranışlardan en fazla etkilenen kişi oluşunuz, size bu hakkı fazlasıyla veriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilinçaltınızda ve duygularınızda bazı değişimler yaşayabilirsiniz. Aynı şekilde düşüncelerinizde de bazı değişimler mümkündür. İç dünyanızda çeşitli iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Aynı anda iki ayrı konuyu düşünmek zorunda kalabilirsiniz. Ancak bugün karar vermek ve girişimde bulunmak için uygun bir gün olmayacaktır. Eskiden ilginizi çekmeyen bazı konularla ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Gizli bir iletişiminiz yada insanlardan gizleyeceginiz bir planiniz olabilir. Aşk hayatınızda sizi huzursuz edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

24 Mart 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Salı günümüz saat 08:25 Venüs-Neptün arasında oluşacak faydalı bir enerjinin tesiri altındadır. Bu  olumlu enerji akışı, hayallerinize sahip çıkmak için yola çıkmanın işaretidir. Bireyi şifalandırıcıdır. Sağlam ve güçlü dostlar aracılığıyla ilerlemenizde destekleyicidir. Kafanızın içindeki soru işaretleri gidermeniz adına size ışık olabilir. En güzelini düşleyen kişiler böyle bir enerji sayesinde nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini keşfedebilirler. Sorunları olanlar bu şifalı enerji ile manevi anlamda güç kazanırlar. İstediğiniz zirve gözünüzün önünde duruyor gibidir. Sadece uzanmanız ve onun size ait olduğunu düşünerek ilerlemeniz yeterlidir. Karşınıza hem eğitim hem uzmanlık hem de sosyal ilişkiler yönünde fırsatlar çıkabilir. Yaratıcı yönleriniz başkaları tarafından kolaylıkla tespit edilebilir. Kazançlı çıkmak adına girişimlerde bulunmak mümkündür. Saat 15:22 Ay-İkizler burcunda seyrine başladığında, farklı bir şeyler yapmak, yaratıcı çalışmalarda bulunmak, geri plana çekerek kendinizi gözden geçirmek anlamında oldukça etkilidir. Duygusal konularda ise gün boyu kuşkulu tarzda düşünmek kimi zaman çelişkiler içinde kalarak ne yöne gittiğinizi bilememenin huzursuzluğu içinde kendinize yüklenmeniz  gibi yansımalar görülebilir. Bir yandan kafanızın içindeki sorulara cevap aramaya çalışırken diğer yandan verdiğiniz cevabın sizi tatmin etmediğini fark edebilirsiniz. Saat 22:10 Ay-Güneş görünümü,  sizi tedirgin eden konular üzerinde iki yönlü düşünmenizi sağlıyor. Hangisi doğru hangisi yanlış diyerek olayları incelemenizi sağlıyor. Birilerinin üzerinizde baskı kurması halinde mesafeli davranırsınız. Saat 23:53 Ay-Satürn karşıtlığında pek sabırlı değiliz. İnsanlar, gönlümüz, aklımız susmuyor sanki. Bir şeyler yanlış gidiyor. Bunu anlatmaya çalışıyoruz. Ancak çalışma ortamında veya özel hayatımızda bizi anlamadıkları gibi, üzerimizde kurdukları baskı nedeniyle bunalabiliriz. Sağlığımız için, elden geldiğince sakin olmaya çalışmalıyız. Gün boyu güzellikler, huzur, mutluluk yanınızda olsun. Her şey gönlünüzden geçtiği gibi güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

24 Mart 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçsel sıkıntılarınızın tek nedeni, kendinizi ifade edecek konulardan uzaklaşmanız. Duygularınızla hareket ediyor ve takıntılarınız yüzünden bazı işlerinizin gecikmesine neden oluyorsunuz. İşlerinizde belirleyici davranmakla,potansiyelinizi arttırabilirsiniz. Bugün, akşam saatlerinde dostlarınızla bir araya geleceksiniz.

24 Mart 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayal kurmaya ve hayallerinizi yükseltmeye açık bir gündesiniz. Normal koşullarda tedbirli ve gerçekçi bir burç olmanıza rağmen, bazı konuların en ufak olma ihtimali dahi sizi heyecanlandırabilir veya rüyalarınız artabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Neptün arasında oluşan olumlu açı, aşk hayatımızı renklendirmemiz, ilişkilerimizde daha samimi ortamlar yakalamamız, özel zevklerimize zaman ayırmamız ya da alışverişler esnasında estetiği ön plana çıkartmamız için olanak sağlarken, artan yaratıcılığımız veya hayal gücümüz sayesinde yaratıcılık gerektiren konular veya işler açısından hareketli ve hoş bir gün geçirebiliriz. Gün geneli oldukça aktif, yeni haberlere açık, sanatsal veya estetik anlamda olumlu ya da ilişkiler açısından romantik geçerken, geceye doğru saatlerde İkizler, Yay, Balık, Başak ve yükselenleri bu burçlarda olanlar başta olmak üzere Satürn kısa bir süre için engellenmişlik hissi, tutukluk veya stres nedeni olabilir. Bir de, tüm olumlu atmosfere rağmen işin içinde Neptün olması dalgınlıklar veya dikkatsizlikler nedeniyle belli anlaşmalarda veya işlerde yanılsamalara ya da hatalara neden olabilir, daha detaycı olmakta fayda vardır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Mart 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

24 Mart 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: İnancınızdan gelen derin sevgi ve merhamet duygularıyla bugün partnerinizi kırmak istemiyorsunuz. Geçmişinizde size yapmış olduğu bir çok iyiliklerin bugün karşılığını verirken mutlusunuz. PARA: İş yerinizdeki tüm arkadaşlarınızla uzlaşmadan yanasınız. Grup çalışmalarında size mali destek verecek arkadaşlarınız var. SAĞLIK: Kendi iç dünyanızda çelişki içinde olmanız zihinsel olarak sizi fazlasıyla yoruyor.

24 Mart 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yakın dostlarınız, ortaklar ve partnerinizle ilişkileriniz odak noktanız olurken, önemli görüşmelerinizi akşamüstüne kadar gerçekleştirmeniz, paylaşımlarınızın yerini bulması açısından önemlidir. Akşam saatlerinde yakın dostlar ve partnerinizle ilişkileriniz gerilebileceği ve kontrolcü davranışlar görebileceğiniz için ilişkilerde enerjinizi dengeli ve sakin tutmaya özen göstermelisiniz.

24 Mart 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, sosyal yönünüz öne çıkmaya başlayabilir ve sizi sosyal ortam veya faaliyetlere yöneltebilir. Çevrenizdeki uyum ve sıcaklık sayesinde son derece dinginleşebilir ve içinizdeki gerilimi söküp atabilirsiniz. Soğuk almamaya dikkat edin.

24 Mart 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 19' 27" R
Ay
Yengeç
05° 27' 19" R
Merkür
Koç
25° 12' 31"
Venüs
Boğa
14° 51' 19"
Mars
Koç
08° 22' 09"
Jüpiter
Boğa
26° 35' 54"
Satürn
Balık
17° 29' 42"
Uranüs
Boğa
22° 59' 48"
Neptün
Balık
29° 13' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 10"
Chiron
Koç
21° 16' 30"
Lilith
Başak
24° 35' 08"
True Node
Koç
15° 03' 57"
Son Güncelleme : 11/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>