Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Manevi Olarak Rahatlıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Duygusal açıdan karmaşıklık gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karmaşık olursa olsun, istediğiniz sürece üstesinden gelebileceğinizi iyi biliyorsunuz. Hislerinizi paylaşmaktan kaçınmamanız gereken bir gündesiniz.

Düşüncelerinizde karmaşıklık yaşanacak olsa da üstesinden gelmekte zorlanmayacaksınız. Farklı gelişmelere hazırlıklı olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Adım adım ilerlemek, her açıdan daha da iyi olabilir. Sorun yaşamayacağınız bir gündesiniz.

Finansal durumunuzu zora sokabilecek her ne varsa ondan uzak durmalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Gereksiz harcamalar gerçekleştirmediğiniz sürece sorun ya da sıkıntı yaşamayacağınızı da bilmelisiniz. Adım adım ilerlemeniz gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duymak istemedikleriniz yüzünden pek çok konuyu halının altına itebilirsiniz. Bir gün bunların ayağınıza dolanacağını unutmamalı, her şeyi vaktinde ve olması gerektiği gibi konuşmalısınız. Duygularınız ve mantığınız arasında sıkıştığınızı hissediyorsanız yüzleşme zamanınız gelmiş demektir.

28 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, duygularınızın derinliklerine dalmak ve içsel dünyanızla bağlantı kurmak için uygun bir zaman olabilir. İçgüdülerinize güvenerek hayatınızdaki değişikliklere cesaretle adım atabilirsiniz. Aynı zamanda, sevdiklerinizle duygusal anlamda daha derin bağlar kurabilir ve ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak ve duygusal ihtiyaçlarınıza odaklanmak sizi hem içsel olarak güçlendirecek hem de dış dünyayla daha uyumlu bir şekilde iletişim kurmanıza yardımcı olacaktır.

28 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne enerjik başlıyorsun. Ailenle birlikte güzel kahvaltı yapmak isteyebilirsin. Onlar için mutfağa girip hünerlerini sergiliyorsun. Uzun zamandır hoşlandığın biri varsa, arkadaşının desteğiyle bu kişiye duygularını açmak isteyebilirsin. Herkese yardım etmeye çalışman manevi olarak seni rahatlatıyor.

28 Nisan 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizde zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Her yere, herkese koşup kendinize geç kalmanın zorluğunu daha fazla çekmemek için bugün yaşamak istediğiniz hayata göre seçenekler bulmaya çalışabilirsiniz. Ailenizdeki bazı kadınların yaşadıkları sorunlardan kendinize göre pay çıkarabilir, önlem almaya çalışabilirsiniz.

28 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ya da ailevi konular içinde daha hassas olabilirsiniz. Ancak ortak alanda ciddi kararlar da gündeme gelebilir.

28 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sevgi bugün sizin için her şeyde olabilir. Sevdikçe huzuru bulabilirsiniz, sevdikçe baktıklarınız ve seyrettikleriniz güzelleşebilir.

28 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanlarla muhatap olurken çok fazla fikir ayrılığı görebilirsin bugün. Bu durumda ani tepkiler vermek yerine neler yapılabileceğini dikkatle düşünerek adım atman gerekebilir. Önemli kararlar almadan önce dikkatle düşünmen gerekecek bugün.

28 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün olayları göründüğü gibi kabul etmek yerine satır aralarını okumaya meyillisiniz. Araştırmak ve analiz etmek için iyi bir zaman. Biraz daha düzenleme yapmak da akıllıca olacaktır. Bu süreçte, kabul edilmesi zor olan bir durumu veya kavramı daha iyi anlayabilirsiniz. Bir yanınız görev ve sorumluluklarınızın tadını doyasıya çıkarırken, bir yanınız bağlanmak istemiyor. Neyse ki bugün ikisini de dengeleyebilirsiniz. İlerlemeden önce yavaşlamanın, dikkatli olmanın ve ayrıntıları hemen yakalamanın değerini görüyorsunuz. Arkadaşlar veya grup bağlantıları destekleyici olabilir ve ilişkilerinizin pratik tarafı ön planda olabilir.

28 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, güvenebileceğiniz bir çevreye gereksinim duyacak ve olayları farklı yönlerden araştıracaksınız. Ay sağlık ve çalışma evinizde bulunuyor. Günlük hayatınızı yeniden canlandırabilir. Öfkelerinizi dengelemek zorunda kalacaksınız.

28 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

28 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün çalışma hayatı, sağlık veya partner, evlilik konuları ön plana çıkabilir. İş hayatınızla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

28 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğinizde sorun yok. Arada bir yaşadığınız kısa ayrılıklara üzülüyorsunuz. Sevgilinizin yakınlarıyla kurup sürdürdüğünüz sıcak ilişki sevgilinizi çok mutlu ediyor. Çabuk ve girişken oluşunuz doğrudan sorumlu olmadığınız işlerin üzerinize yıkılmasına neden olabiliyor. Kendinizi başkalarının sorumluluğundaki birtakım işlerin başında bulmanız an meselesi. Bugünlerde biraz karışık bir para meselesinin içinde olacaksınız. Soğuk algınlıklarına karşı tedbirli olmalısınız.

28 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 11' 07" R
Ay
Aslan
25° 44' 21"
Merkür
Koç
29° 47' 22"
Venüs
Boğa
19° 46' 40"
Mars
Koç
11° 25' 29"
Jüpiter
Boğa
27° 32' 32"
Satürn
Balık
17° 47' 05"
Uranüs
Boğa
23° 13' 44"
Neptün
Balık
29° 19' 35"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
21° 28' 60"
Lilith
Başak
25° 01' 45"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>