Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kariyer Hayatın Hareketleniyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2024, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygularınızı ifade ederken daha dikkatli olmaya çalışın. Abartıdan kaçınmanız sizin açınızdan daha doğru olacak.

Mesleki olarak kendinizi geriye çekme ihtimaliniz var. Koşullar değişim gösteriyor ve sizin de bundan doğru anlamda yarar sağlamanız gerekiyor.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Tam olarak istediklerinize ulaşamayacağınız bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev dekorasyonuyla ilgili eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Fiziksel yenilenme kadar duygusal açıdan da bunu yapmanız gerekebilir. Hissettiklerinizi gizlemeyin; ailenizin ihtiyaç duyduğu ya da rahatsız olduğu konularla ilgilenmelisiniz.

23 Nisan 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Yengeç burcu için duygusal olarak kararsız hissedebilirsiniz. İçsel çelişkiler yaşayabilir ve karar vermede zorlanabilirsiniz. Önemli olan, kendinize zaman tanımak ve duygularınızı netleştirmek için içsel bir yolculuğa çıkmak olabilir. Bu süreci keyifle deneyimleyerek kendinizi daha sağlam temellere oturtabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin ve iç sesinizi dinlemeyi unutmayın. Bugünün enerjisi, kendinizi daha iyi anlamanızı ve duygusal dengeyi bulmanızı destekliyor.

23 Nisan 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son zamanlarda her şeyden hızlı sıkılıyor olabilirsin. Bu durum karşısında yakın çevren sana serzenişte bulunabilir. Kendini bir an önce toparlamak isteyeceksin. Kariyerinde ikna kabiliyetin sayesinde çok önemli bir projenin yöneticiliğini üstelenebilirsin. Her şeyin kusursuz olması için gece geç saatlere kadar çalışıyorsun.

23 Nisan 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaptığınız iyiliklerin, verdiğiniz değerin anlaşılmadığını düşünebilirsiniz. Bu durum tepkilerinizi değiştirmenize neden olabilir ve beraberinde bazı yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir. Para alışverişleri, ödemeler konusunda işbirliği yaptığınız kişilerle konuşmadan karar almamanız önemli olacaktır.

23 Nisan 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Evinizi güzelleştirmek için harcama yapabilirsiniz. Teknik işleri halletmek için zaman yaratabilirsiniz. İşlerinizde başarılı olmak için efor sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcılığınızı artıran konulara yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde işten gelen paralarınızı değerlendirebilirsiniz.

23 Nisan 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle erkek Yengeç'ler için bir kadının desteği veya önderliği biraz rahatsız edici gelebilir bu konuda dikkatli olmalı ve eşit düzlemde düşünmelisiniz.

23 Nisan 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal ortamlar ve buluşmalar birçok insan ile bir araya gelmeni ve daha keyifli bir vakit geçirmeni sağlayabilir. Yeni bir arkadaş edinebilir veyakonularında çevrendekilerle daha açık konuşabilirsin. İnsan ilişkileri konusunda şanslı olacaksın bugün.

23 Nisan 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlara, projelere ve fikirlere odaklanıyorsunuz ve hayatınızın nereye gidebileceği konusunda oldukça umutlu olabilirsiniz. Bunun yerine, bu, yeni fikirleri ve planları denemenin veya genel anlamda hayatınızda nereye gitmek istediğinize dair yeni vizyonlar hayal etmenin zamanı olabilir. Sosyal aktivitelere, takım çalışmasına, arkadaşlıklara daha fazla odaklanılabilir. Nitekim şimdi tanıdık alanlara ve yüzlere olan ihtiyaç yüksek. Planınızın ne olduğu hakkında hiçbir fikriniz yoksa, bugün tamamen rahat olmanız zor olabilir. Çözüm, ana planın daha net bir resmini elde edene kadar küçük, gerçekleştirilebilir hedefler koymayı düşünmek olabilir.

23 Nisan 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili yengeçler, yakın ilişkiler konusunda zorlanacağınız bir gün. Ailevi konularda fikir uyuşmazlıkları yaşayabilirsiniz. Alınganlık gösterip konuları kişisel algılamanız sorunları büyütecektir. Duygusal zekanızı kullanarak sorunların üstesinden gelebilirsiniz.

23 Nisan 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şey her zamankinden çok daha kolay geliyor, yaptığınız işlerden gerçekten keyif alıyorsunuz. Bunun yaparken arkanızdan karizmatik bir iz de bırakıyorsunuz. Tanıdığınız kişiler gelip sırlarını veya gizli fikirlerini sizinle paylaşırlarsa şaşırmayın. Kibirli davranmayın – farklı projelere gerçekten de katılın, bunlar kendi planlarınız için de esin kaynağı olabilir.

23 Nisan 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün ev, aile, gayrimenkul konularında kararsızlıklar gerçekleşebilir ve sosyal çevrenizle ilgili beklenmedik gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

23 Nisan 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle birbirinizden uzaklaşıyorsunuz. Bunu o da sizin kadar sorun ediyor, sizin kadar üzülüyor, ama artık dünyaya ayrı pencerelerden baktığınızı kabul edin! Fakat ılımlı bir tutum içinde olursanız kısa sürede olaylar tatlıya bağlanacak. İşinizdeki herkesi kendinizle bir rekabet halinde görüyorsunuz. Fırsat kapanın elinde kalır mantığıyla çalışan bencil biri sinirlerinizi bozuyor. Kazanç konularında yanlışlıklar yapabilirsiniz. Frenleyemediğiniz gece atıştırmaları zamanla size kilo olarak geri geliyor.

23 Nisan 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 47' 29" R
Ay
Balık
28° 58' 47"
Merkür
Koç
19° 17' 51"
Venüs
Boğa
06° 32' 38"
Mars
Koç
03° 11' 26"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 36"
Satürn
Balık
16° 57' 40"
Uranüs
Boğa
22° 36' 20"
Neptün
Balık
29° 02' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 36"
Lilith
Başak
23° 50' 13"
True Node
Koç
15° 24' 06"
Son Güncelleme : 04/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>