Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kendini Değerli Hissediyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak beklenmedik bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. İlişkinize yönelik adımlar atmak yerine ilişkinizden uzaklaşma ihtimaliniz var. Birlikteliğinize zarar verebilecek herhangi bir adım atmamaya çalışın.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Kendinizi doğru ifade edebildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacak olmanız da önemli. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir süreçtesiniz.

Maddiyatla ilgili ufak tefek belirsizlikler yaşanabilir. Gelir ve gider arasındaki sorunları en kısa zaman içerisinde sonlandırmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi destekleriyle kendine gebe bırakmaya çalışan kişilere karşı uyanık olmalısınız. Destek istemekle aciz olmak arasındaki farkı bildiğinizde bunun size karşı kullanılmasını da kolaylıkla engelleyebilirsiniz. "En yakınım" dediğiniz insanlara aslında biraz uzak olmanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Yengeç burcunu bekleyen sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Kendinizi ifade etme konusunda daha cesur olmalı ve iç sesinizi dinlemelisiniz. İş hayatında yeni fırsatlarla karşılaşabilir, farklı projelere adım atabilirsiniz. Kendinize olan güveninizi artırarak, bugünü en verimli şekilde geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizle de daha fazla vakit geçirmeye özen gösterin. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Yengeç burcuysan, gün geçtikçe ilişkinin içinde kendini daha da değerli hissetmeye başlıyorsun. Çocukları olan Yengeç burcuysan, çocuklarını rutin sağlık kontrollerine götürebilirsin. Çocuklarının sağlıklarıyla yakından ilgileniyorsun. Hayat yolunda sağlığın her şeyden önemli olduğunu çok iyi anladın.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündeminizin büyük ölçüde değişiklik gösterme ihtimali var. Yakın ilişkiler konusunda kendinizi biraz olsun sıkıntı içerisinde hissedebilirsiniz. Kişisel önceliklerinizi doğru anlamda belirlemeyi başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da aksaklık ile karşılaşmayacak olmanız da önemli. Dengeleri lehinize çevirebileceğiniz bir gündesiniz.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizde daha fazla hareket ve görüşme söz konusu. Ancak bazı aksamalara ya da kaza yaratabilecek konulara dikkat etmek lazım.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir işi aşk ile yapmak olsun ya da ruh eşinizi bulmak ve romantik zaman geçirmek bağlamında oldukça güzel yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafında olan biten olayları çok ciddiye almamalı ve hemen gerilmemelisin. Bazı şeyleri bir kenardan izlemek ve gözlem yapmak, o konular hakkında yorum yapmandan daha değerli olacak. Ani tepkilerden kaçınmalısın bugün.

20 Nisan 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün güveninizi ve ruh halinizi yükseltiyor. Özellikle arkadaşlıklar ve canlandırıcı deneyimler için mükemmel bir zaman. Hayatınızda daha fazla bilgi, deneyim veya çeşitliliğe aç olabilirsiniz. Bazı haberler veya deneyimler ilham verici ve motive edici olabilir. Paylaşılan aktiviteler özellikle eğlenceli veya üretken olabilir. Okumaktan, öğrenmekten veya ders çalışmaktan özel bir keyif alabilirsiniz ve özgür olma arzunuz yüzeye çıkarak yaratıcı yönünüzü öne çıkarabilir. İnsanlarla işbirliği yaparsınız ancak kimsenin sizi yavaşlatmamasını tercih edersiniz; kendi iç ritminizi takip etmeniz en doğrusu.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayallerinizi gerçekleştirmek için, işbirliğine ihtiyacınız olmasına rağmen, önleyemediğiniz bir güvensizlik sergiliyorsunuz. Bir çok konu karmaşık bir şekilde karşınıza çıkabilir, şartları yeniden koordine edebilirsiniz.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Heyecanınız ve coşkunuz sayesinde takım çalışmalarında özellikle başarılısınız. Takım halinde başarılması gereken işlerde sessiz ve sakince farkınızı gösterebilirsiniz. Ancak egonuzu bir kenara bırakın ve önemli olanın grubun başarısı olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu durum evde de iyi bir atmosfer yaratacak. Ancak bencilce davranışlar uzun vadede ailenizle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat veya kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz ve sosyal çevrenizle ilgili harika gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

20 Nisan 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sıkıntılarınızdan kurtulmanız için size yardımcı olmaya çalışan sevgilinize karşı olan tavırlarınızda dikkatli olmaya çalışın. Aynı ortamda çalıştığınız biriyle problem yaşıyorsunuz. Her ikinizin de üzülmenize neden olan bu sorunun çözümü için zamana ihtiyacınız var. Pozitif düşünmelisiniz ki her şey istediğiniz gibi olsun. Sürpriz para haberleriniz var. Sağlığınızı kafanıza çok taktınız, adeta hastalık hastası oldunuz. Bu huyunuzdan vazgeçin, çevrenizdekiler bu durumdan çok şikayetçi.

20 Nisan 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 47' 54" R
Ay
Balık
29° 04' 53"
Merkür
Koç
19° 18' 08"
Venüs
Boğa
06° 33' 08"
Mars
Koç
03° 11' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 42"
Satürn
Balık
16° 57' 42"
Uranüs
Boğa
22° 36' 21"
Neptün
Balık
29° 02' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 37"
Lilith
Başak
23° 50' 15"
True Node
Koç
15° 24' 07"
Son Güncelleme : 04/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>