Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İlişkinde Bağlar Güçleniyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2024, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygularınızı açığa çıkarma konusunda herhangi bir sorun yaşamayacaksınız ancak bu konuda tutarlı davranmanız gerektiğini de aklınızdan çıkarmamalısınız. Duygularınızı kontrol altına almanız gereken bir güne giriyorsunuz. Ayrıca, kalıcı ilişkiler de ilginizi çekmeye başlıyor.

Kendinizi zihinsel ve fiziksel olarak daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Rutin çalışmalarınızdan uzaklaşmak yerine üzerine yoğunlaşabileceğiniz bir gün ve bu da başarı olarak adlandırdığınız noktaya adım adım yaklaşabileceğiniz anlamına gelmekte. Değişkenlikler fayda sağlayıcı olabilir ancak çok yoğunlaşırsanız.

Maddi konularda kendi sınırlarınızı yeniden belirlemek isteyeceksiniz. Arzularınızın size normalden daha fazla harcama yaptırma ihtimali bulunuyor. Önceliğiniz kendinizi güvence altına almak olmalı. Kalıcı girişimlere yönelmeye çalışırsanız daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaptığınız iyiliklerin, verdiğiniz değerin anlaşılmadığını düşünebilirsiniz. Bu durum tepkilerinizi değiştirmenize neden olabilir ve beraberinde bazı yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir. Para alışverişleri, ödemeler konusunda işbirliği yaptığınız kişilerle konuşmadan karar almamanız önemli olacaktır.

16 Nisan 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal olarak hassas hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek sizi rahatlatabilir. Kendinize zaman ayırarak içsel huzuru bulabilirsiniz. İletişim konularında dikkatli olmanız gerekebilir, karşı tarafın duygularını da önemseyerek iletişim kurmaya özen gösterin. Enerjinizi doğru yönlendirdiğinizde keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Umarım gününüz harika geçer!

16 Nisan 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Yengeç burcuysan, sevgiline sürpriz bir akşam yemeği hazırlıyorsun. Her şeyi kendi ellerinle yapman sevgilini duygulandırıyor. Evinde bahar temizliği yapıyorsun. Evinin her köşesini detaylı olarak temizliyorsun. Gün sonunda kendine bir yorgunluk kahvesi yaparak yorgunluğuna atmak isteyebilirsin.

16 Nisan 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir inat ya da gurur meselesine dönüşen konuların hayatınıza yansımalarını düşünmelisiniz. Bu duygular size ait olmasa bile sizi etkiliyor olması da müdahale etmeniz için yeterli bir sebeptir. Bir konuda gelişmek, uzmanlaşmak isterken kendi yeterliliğiniz kadar çevresel koşullarında yeterli ve uygun olmasına özen göstermeli, gerektiğinde amacınıza uygun çevreler edinmeye çalışmalısınız.

16 Nisan 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanarak işlerinizi sonuçlandırmak isteyebilirsiniz. Başarılı olmak için daha fazla çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Duygularınızı işlerinize karıştırmazsanız daha rahat bir gün geçirebilirsiniz.

16 Nisan 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda kalbinizden geçecek niyetleri gerçekleştirmek için kendinize zaman tanıyın ve dinlenerek eğlenin, sonrasında öğrenin. Gezin, keşfedin.

16 Nisan 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla daha sosyal olman kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir bugün. Etrafındaki insanların düşüncelerine önem vermek, onları önemsemek, arkadaşlıklarını daha da sağlamlaştırmanı sağlayacak. O yüzden mutlaka insanlara vakit ayırmalısın bugün.

16 Nisan 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün başkalarının desteği sayesinde daha güçlü bir amaç duygusu hissedebilirsiniz. Dinleyerek ve gözlemleyerek kendiniz, hedefleriniz ve dünyadaki yeriniz hakkında çok şey öğreniyorsunuz. Aynı zamanda başkaları, özellikle geçmiş meselelerle ilgili iç görülerinizi son derece benzersiz ve değerli buluyor. Şu anda başvurulacak kişi siz olabilirsiniz. Ruhunuzu beslemeye yönelik daha güçlü bir ihtiyaç var ki bu göz ardı edilmemeli. Aynı zamanda paylaşım, hayal kurma ve başkalarıyla bağlantı kurma yoluyla kendinizi ifade etmek için iyi yollar da bulabilirsiniz.

16 Nisan 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz kendi doğrularınıza inandığınız zaman, her şey çok daha anlamlı ve güzel olduğunu biliyorsunuz. Bugün derin düşünmek size birçok konuda yoğunluk kazanmanıza neden olacak. Dağınıklık size çoğu zaman çok şey kaybettirebiliyor.

16 Nisan 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

16 Nisan 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün para, kazançlarla ilgili dengede olmanız tavsiyemdir. Vergi, ödemeleri düzenleyebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

16 Nisan 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize olan duygularınızı belli edememek yüzünden zor bir gün geçirmeniz mümkün. Bu konudaki çekimserliğiniz, sevgilinizi üzebilir ve yanlış anlaşılmanıza neden olabilir. İşinizle ilgili yeni ortaklıklara gireceğiniz bugün, kararlarınızda cesur olun! Zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz, bu fırsatları iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Parasal açıdan herhangi bir sıkıntınız olmamasına rağmen yine de gelecek endişeniz var. Daha sağlıklı ve mutlu olmak için pozitif davranın.

16 Nisan 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 31' 02" R
Ay
Başak
12° 11' 10"
Merkür
Boğa
01° 32' 10"
Venüs
Boğa
21° 28' 40"
Mars
Koç
12° 28' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 52' 06"
Satürn
Balık
17° 52' 48"
Uranüs
Boğa
23° 18' 33"
Neptün
Balık
29° 21' 34"
Plüton
Kova
02° 03' 26"
Chiron
Koç
21° 33' 13"
Lilith
Başak
25° 10' 56"
True Node
Koç
14° 53' 33"
Son Güncelleme : 17/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>