Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Dalgınsın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki problemleri tamamen ortadan kaldırma şansınız da var. Koşulları lehinize çevirmeyi başarabileceğiniz bir gün.

Hata yapmaktan kaçınmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Her şeye sıkı sıkıya bağlılık gösteriyorsunuz. İşlerinizden yana pek sorun yaşamayacaksınız.

Maddi anlamda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. İstediklerinize ulaşmak için zamana ihtiyaç duyabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kalbinizin sesini dinlemek isteyebilirsiniz. Bu ses gerçekten gerekli olanı mı yoksa duymak istediklerinizi mi söylüyor. Bu soruya gerçek ve objektif bir yanıt almadan hayatınız, işiniz ya da fiziksel görüntünüzle ilgili adımlar atmamanız, sonrasında pişman olmanızı önleyecektir.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal açıdan hassas olabilir ve kendinizi daha içsel hissedebilirsiniz. İçsel dünyanıza odaklanarak kendinizi keşfetme fırsatı bulabilirsiniz. Ailenizle ilgili konularda duygusal destek alabilir ve onlarla olan bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak ruhsal anlamda yenilenme ve huzur bulma şansınız var. Sevdiklerinizle olan iletişiminizi arttırmak, duygusal anlamda daha tatmin edici bir gün geçirmenize yardımcı olabilir. Enerjinizi bölüştürmek yerine daha çok içsel deneyimlere odaklanabilirsiniz. Ayın size getirdiği duygusal dengeyi yakalayarak zihinsel ve ruhsal olarak dengeli bir gün geçirebilirsiniz.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde dalgın olman işlerinin aksamasına neden olabilir. Yapacaklarını unutmamak için not etmeyi tercih edebilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olmayan Yengeç burcuysan, uzak bir akrabanın aracılığıyla yeni biriyle tanışabilirsin. Ailelerinizin birbirine uyumlu olması bu kişiyle yakınlaşmanızı kolaylaştırabilir.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda önemli dönüm noktaları yaşayabilirsiniz. Hayallerinizden destek alarak yeteneklerinizi geliştirmenin ve toplumdaki yerinizi sağlamlaştırmanın zamanı geldi. Duygusal ve parasal açıdan kazançlı bir dönem olabilir. Evlilik ve ortaklık gibi konularda karar vermeden önce duygusal durumunuzu netleştirmeniz önemlidir.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde daha olumlu hissedeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz konularda gelişmeler olabilir. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek için çaba gösterebilişiniz. Akşam saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde romantik konulara ağırlık vererek kariyer konularında dinlenmeyi seçebilirsiniz. Bugün partneriniz sizden yoğun ilgi bekleyebilir.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanlarla arandaki muhabbeti biraz daha resmi tutman gerekebilir. Eğer halledilmesi gereken birvarsa veya sorumluluklar ön plandaysa, o zaman işe duyguları karıştırmamalı ve fikir ayrılıklarından uzak durmalısın bugün.

15 Nisan 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, bir anlaşmaya varmak veya uzun süredir devam eden bir sorunu çözmeye özel ilgi göstermek için iyi bir enerji taşıyor. Devam etmenizi ve kendinizi özgün bir şekilde ifade etmenizi engelleyebilecek sorunlu alanlarda ısrarcısınız. Özellikle duygularınızı ifade ederken her zamankinden daha cesursunuz. Ayrıca kendinizi daha güvende hissetmenizi sağlayacak bir sorumluluğu yerine getirmeye yönelik önemli adımlar atabilirsiniz. Duygularınızı dinlemek önemlidir ancak farkında olmadan krizler veya acil durumlar yaratacak kadar onlar tarafından yönetilmemek önemlidir.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınızda bir takım fırsatların size sunulması, kafanızdaki soru işaretlerin su üstüne çıkmasına neden olacaktır. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görerek, yeni başlangıçlara kendinizi hazırlamayı unutmamalısınız.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni zorluklarla karşılaşmaya hazır olun, özellikle de ilk başlarda pek ilerleme kaydedemediğiniz işyerinizde. Bu sizi yıldırmasın. Bu tür dönemler gelir geçer. Özel hayatınızda da taze bir enerjiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizin tükenmeye başladığını hissediyorsunuz. Günlük kalıpların dışına çıkın ve sıra dışı bir şey yapın.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün duygularınızı rahat ifade edebilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili ani güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İstediğiniz ilişkiyi yaşadığınızı savunuyorsunuz, ama arada bir karşılaştığınız sorunlar karşısında da yanıtlar arıyorsunuz. Sevgiliniz sizi biraz yönlendiriyor gibi. Zamanında yetiştirdiğiniz işler sizi rahatlattı. Bugünlerde biraz ferahladınız, ama bu rahatlama sandığınız gibi uzun sürmeyecek gibi görünüyor. Bir para alışveriş işinizde zararlı çıktığınızı fark edeceksiniz. Zararınızı kapatmanız zor gibi! Yemek yeme isteğini abartmazsanız sağlığınızda problem yok.

15 Nisan 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 11' 46" R
Ay
Başak
08° 14' 22"
Merkür
Boğa
01° 06' 27"
Venüs
Boğa
21° 04' 04"
Mars
Koç
12° 13' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 47' 23"
Satürn
Balık
17° 51' 26"
Uranüs
Boğa
23° 17' 23"
Neptün
Balık
29° 21' 06"
Plüton
Kova
02° 03' 34"
Chiron
Koç
21° 32' 12"
Lilith
Başak
25° 08' 43"
True Node
Koç
14° 53' 07"
Son Güncelleme : 16/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>