Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Geçmişi Geride Bırakıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkinize karşı daha kuşkulu yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Tercihleriniz konusunda dikkatli olmanız gerekmekte. Hata yapacak olursanız, daha fazla zorluk yaşayabilirsiniz.

Mesleki olarak kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınmanız gerekiyor. Şartlara uygun hareket etmenin daha doğru olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Koşullara uygun adımlar atmanız gerekmekte.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirme altına almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınızla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Düşünmediğiniz konuları düşünmek, üzerinde çalışmak ve yeni planlar yapmak için bu durum bir ittirici güç olabilir. Maddi ve manevi yönden iyi bir seviyede olma isteğiniz için önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

19 Nisan 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, Yengeç burcu için duygusal açıdan dengenizi korumak önemli olabilir. İletişimde bulunduğunuz kişilere karşı anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. Aşk hayatınızda romantik ve duygusal bir atmosfer oluşabilir. İş ve kariyer hayatınızda ise yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir, bu fırsatları iyi değerlendirmek için dikkatli olmanız faydalı olacaktır. Sağlığınıza özen göstermek ve stresi azaltmak da bugün önemli olacak. Enerjinizi pozitif ve yapıcı şeylere odaklayarak güzel bir gün geçirebilirsiniz.

19 Nisan 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte yaşadığın sorunlarının artık bugününü etkilemesine izin vermeyeceksin. Bu olaylara bir çözüm yolu bulmak isteyeceksin. Her şeyin üst üste geldiğini düşündüğün bir dönemden geçiyor olabilirsin. Rahatlamak için meditasyon yapmak sana iyi gelebilir. Her şeyi fazla düşünmemeye çalışacaksın.

19 Nisan 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi halinizde bir gün geçirmek isteyebilirsiniz. Sizi mutlu eden bir şeylerin peşine düşmek, bunlara zaman ayırmak ya da bunlar hakkında içerikler hazırlamaktan çekinmemelisiniz. Eylemlerinizin altında korku yatmaması onların daha iyi sonuçlar çıkarmasına yardımcı olacaktır. 

19 Nisan 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zihinsel hareketin yoğun olduğu bir gündesiniz. Çalışma hayatınızdaki yazışma ve konuşmalar sizi yorabilir. Sabah saatlerinde akmayan konular, ilerleyen saatlerde rahatlayacaktır. Öğleden sonra hassasiyetler artabilir. Çevrenizdeki insanların işleri için kendinizi yıpratmamaya çalışın. Aşırı fedakarlıktan kaçınmanızda fayda var.

19 Nisan 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde stresinize hakim olmanız gerçekten çok önemli olacak. Kendinizi belli noktalarda kısıtlayın ve frenleyin. İş konusunda size yüklenen kişiler olabilir.

19 Nisan 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün planlarında esnek olman gerekecek. Her şeyi halletmek için bir programa sahip olmak güzeldir ancak bu programı katı tutmak işleri halletmene engel olabilir bugün. Bazı şeyleri daha esnek bir zaman diliminde halletmen gerekecek.

19 Nisan 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, partnerinizle veya önemli bir kişiyle yapılan anlaşmalar bugün oldukça doğal bir şekilde gerçekleşebilir ancak daha sonra biraz iyileştirilmesi gerekebilir. Hoş düşünceleriniz veya sohbetlerinizin tadını çıkaracağınız bir zaman olabilir. Bugün, özellikle profesyonel konularda muhtemelen normalden daha fazla ilgi göreceksiniz. Sözlerinizin çok etkisi var ama yanlış anlaşılmalar da mümkün. Kelimelerinizi dikkatlice seçtiğiniz sürece bu, bir meseleye huzur ve uyum getirmek için mükemmel bir zaman olabilir. İş konusunda yeni bir fırsat ortaya çıkabilir.

19 Nisan 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kincilik yönleriniz ortaya çıkabilir. Geçmişte yapılan yanlış bir davranış biçimi içinizdeki öfkeyi tetikleyebilir. İntikam duyguları içinde karşınızdaki kişiyi politik ve iğneleyici bir şekilde dersiniz vermek isteyebilirsiniz.

19 Nisan 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sadece tutumunuzu değiştirerek üstesinden gelebileceğiniz bazı durumlarla karşılaşacaksınız. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakıp yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın – siz de pekâlâ bazı yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebileceksiniz.

19 Nisan 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat veya kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz ancak sözleriniz çok önemli olacaktır. Gününüz şahane geçsin.

19 Nisan 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızda kıskançlık nedeniyle zorlu anlar yaşayabilirsiniz. İyimser düşüncelerle onu anlamaya çalışırken, aynı zamanda kendi duygularınızın da nedenlerini yakalamaya çalışın. Yaratıcı çalışmalarınızla çok başarılı olacağınız bir gün. Ekip arkadaşlarınızla birlikte uyum içinde çalışacak ve değişik konularla ilgileneceksiniz. İhtiyacınız olmayan şeylere harcama yapmanız yüzünden bütçeniz zorlanıyor. Bedensel kırgınlıklarınızı ayakta geçirme alışkanlığınız sizi yatağa düşürebilir.

19 Nisan 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 38' 36" R
Ay
Balık
26° 44' 52"
Merkür
Koç
19° 11' 38"
Venüs
Boğa
06° 21' 20"
Mars
Koç
03° 04' 24"
Jüpiter
Boğa
24° 58' 27"
Satürn
Balık
16° 56' 54"
Uranüs
Boğa
22° 35' 48"
Neptün
Balık
29° 02' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 54' 06"
Lilith
Başak
23° 49' 12"
True Node
Koç
15° 23' 55"
Son Güncelleme : 04/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>