Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kariyer Hayatınız Hızlanıyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme noktasında daha dikkatli olmalısınız. İçinizden geldiği gibi hareket etmek isteyebileceğiniz bir gün. Odaklanmayı başardığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmayın.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Odaklanmanız gereken bir gündesiniz. Kontrollü olmanız gerekiyor.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Hata yapmadığınız takdirde istediklerinize ulaşmakta çok sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik özgürlüğünüz olması sizi sosyal ortamlarda rahat hissettirebilir. Yapmak istedikleriniz konusunda karar noktasının size ait olması, sorumluluk almaktan çekindiğiniz zamanların aksine daha iyiçıkarmanızı sağlayacaktır. İşbirliğine yatkın, fikirleriyle süreçleri kolaylaştıran kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

18 Nisan 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, duygusal ilişkilerinizde denge kurmak ve iletişim becerilerinizi artırmak için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Karşılaştığınız zorluklara karşı sabırlı ve anlayışlı olmanız olumlu gelişmelere kapı aralayabilir. Kendinize zaman ayırarak içsel huzuru bulabilir, ruhsal dengeyi sağlayabilirsiniz. Kişisel gelişiminize odaklanmak ve duygusal ihtiyaçlarınıza öncelik vermek için uygun bir gün olabilir. Sevdiklerinizle geçireceğiniz zaman sizi mutlu edebilir. Unutmayın, her şeyin zamanı geldiğinde olacağını ve sabırlı olmanın önemli olduğunu hatırlayın.

18 Nisan 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün iletişim kuracağın önemli kişiler kariyerinde yükselmen için sana ön ayak olabilir. Bu kişilerle sayesinde çevren genişliyor. İlişkisi olmayan Yengeç burcuysan, katılacağın bir davette eski bir arkadaşınla aranda beklenmedik bir çekim olabilir. Aranızda yaşanacaklara çevrenizdeki kişiler çok şaşıracak.

18 Nisan 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dedikodu ve söylentilere kulak asmamayı öğrenmelisiniz. Hukuk sorununa dönüşmediği sürece kimseye kendinizi kabullendirme, ispatlama zorunluluğu yaşamamalısınız. Uğraşlarınız, sizi bu duruma düşürmeyecek insanlar ve ilişkilerle hayatınızı devam ettirmek üzerine olmalıdır.

18 Nisan 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi konular gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızda maddi yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. Yeni düşünceler geliştirebilir ve maddi kaynaklarınız için yeni planlar yapabilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız desteklerle daha kolay ilerleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde masraflarınızda artış olabilir.

18 Nisan 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kusurlarınızı ön planda tutmak yerine yapabilirliklerinizi ön planda tutarak, kendinizi severek ve överek gün geçirin. Kendinizi beğenmenin hiçbir sakıncası yoktur.

18 Nisan 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Romantik düşüncelerde kaybolabileceğin bir gün. Gerçek hayat ile romantik hayaller arasında gidip gelebilirsin bugün. Ayaklarının yere daha sağlam basması ve kararlarını daha dikkatli alman kalbinin kırılmasını engelleyecek bugün.

18 Nisan 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, yüksek mevkilerdeki insanlar artık size çok daha olumlu bakıyor. Sizi daha dünyevi hedeflerinizin peşinden gitmeye teşvik edecek anlamlı bir bağlantı kurabilirsiniz. Dolaylı olarak yapsanız bile kendinizi ve ilgi alanlarınızı başarılı bir şekilde tanıtabilirsiniz. Gün ilerledikçe tutkular güçlenir ancak arzularınıza giden yolun kolay olması pek mümkün değildir. Sonuç olarak, duygusal iniş çıkışlara karşı oldukça savunmasızsınız. Ortalığı karıştırma isteği güçlü olabilir ancak istenen sonuçları getirmesi pek olası değildir! Yapıcı, fiziksel çıkışlar bastırılmış duyguların serbest bırakılmasına yardımcı olabilir. Kendinizi kontrol etmeyi hedefleyin. Değişim, bunu yapmayı seçmiş olsanız bile streslidir, bu nedenle kendinize karşı anlayışlı olun.

18 Nisan 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hedeflerinize doğru yol almanız, siz mutlu etse de, isteklerinizde çoğulluk olabilir ve ikilem içinde kalabilirsiniz. Kendinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak için, daha fazla beklemeyin.. Özel problemleriniz gündemde.

18 Nisan 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün pek fazlabaşaramayabilirsiniz. Ama bunun sizi fazla engellemesine izin vermeyin. Çaba harcamaya devam ederseniz başarıyı yine yakalayacaksınız. Özel hayatınızda da, gerek partneriniz gerek arkadaşlarınızla benzer bir durum yaşıyorsunuz. Daha amaca yönelik bir diyalog içine girerek, çelişkileri ve yanlış anlamaları çözmeye çalışın. Stres, sağlığınız açısından tehlike oluşturuyor. Etkinliklerle dinlenme arasında bir orta yol bulmaya çalışın.

18 Nisan 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün para, kazançlarla ilgili sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

18 Nisan 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aradığınız doğru insanı bulmak için biraz daha bekleyeceksiniz ama bu beklemenin karşılığını da fazlasıyla alacaksınız. Son günlerde işleriniz fazlasıyla arttı. İş yerinde olayları ele alışınız, onlara çözüm getirişiniz biraz daha aceleci olmanızı gerektiriyor. Uzun süredir beklediğiniz para bugünlerde gelecek. Ama yine de sıraya girmiş bekleyen ödemelere yetmeyecek. Tuzlu yiyeceklerden uzak durun. Tuzu kesince neden kilolu durduğunuzu net bir şekilde görebileceksiniz

18 Nisan 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 15' 35" R
Ay
Balık
20° 58' 51"
Merkür
Koç
18° 55' 56"
Venüs
Boğa
05° 52' 05"
Mars
Koç
02° 46' 07"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 53"
Satürn
Balık
16° 54' 55"
Uranüs
Boğa
22° 34' 26"
Neptün
Balık
29° 01' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 47"
Lilith
Başak
23° 46' 34"
True Node
Koç
15° 23' 24"
Son Güncelleme : 04/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>