Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Rahatlamak İstiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda, duygularınızı ifade etme noktasında biraz daha sakin kalmaya çalışın. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket edebildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekiyor.

Mesleki olarak kendinizi toparlamakta zorluk yaşamayacaksınız. Hata yapmadığınız takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

Maddi anlamda biraz daha temkinli olmalısınız. Fırsatları doğru anlamda kontrol altına almanız gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizde zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Her yere, herkese koşup kendinize geç kalmanın zorluğunu daha fazla çekmemek için bugün yaşamak istediğiniz hayata göre seçenekler bulmaya çalışabilirsiniz. Ailenizdeki bazı kadınların yaşadıkları sorunlardan kendinize göre pay çıkarabilir, önlem almaya çalışabilirsiniz.

21 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün duygusal ilişkilerinizde derinlik arayabilirsiniz. Sevdiklerinizle daha samimi ve derin konuşmalar yapabilir, duygularınızı daha iyi ifade edebilirsiniz. Aynı zamanda ev ve aile konularına daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir. Bugün evinizde vakit geçirmek sizi rahatlatabilir ve iç huzurunuzu artırabilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle.

21 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güzel bir kahvaltıyla güne başlıyorsun. Yorucu geçen bir haftadan sonra bugün zihnini boşaltmak için sosyal aktivitelere yöneliyorsun. Hem ruhsal hem de bedensel olarak rahatlamak isteyeceksin. Evli Yengeç burcuysan, eşin tatil günlerinde bile işinle ilgileniyor olmandan rahatsızlık duyabilir.

21 Nisan 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kamraşık etkiler almaya yatkınsınız. Sınırları lehinize çevirmek için kendinizi toparlamaya çalışın. Amaçlarınıza uygun hareket etmenin daha doğru olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Sorumluluklarınızın bilincinde olmanız gereken bir gün. Hata yapmadığınız takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekmekte.

21 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizde daha fazla hareket konuşma ve ziyaretler söz konusu. Gruplar ve arkadaşlıklar içinde de daha verimli olabilirsiniz.

21 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde isteklerinizi gerçekleştirecek potansiyelinizin ortaya çıktığını kendiniz de hissedeceksiniz. Bu sebepten hayal ve hedeflerinizi büyük tutmanızda fayda var.

21 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak çevrende gördüğün enerji seni biraz gerebilir. Ancak kendi işine odaklanacak ve başkalarının kavgalarına burnunu sokmayacaksın. Kendini koruma altına alacağın ve etrafındakilere kendini ezdirmeyeceğin bir gün olacak.

21 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç bugün, sosyal hayatınıza heyecan verici sürprizler getiriyor. Mutlu gelişmelerin zamanı olabilir. Daha yaratıcı, ileri görüşlü, sıra dışı veya alışılmadık bir kişi artık hayatınızda büyük bir yer alabilir. Bugün aynı zamanda işinizi ilerletme veya sizi sağlığınızı iyileştirmeye teşvik eden biriyle bağlantı kurma fırsatları da getirebilir. Açık, eşit ve mutlu birlikteliklere duyulan arzu güçlüdür. Artan özgürlük ihtiyacınızı karşılamak için bir ilişkiyi bitiriyor veya dinamiklerini değiştiriyor olabilirsiniz. Sosyal hayatınıza biraz farklı yaklaşmak şaşırtıcı derecede keyifli olabilir.

21 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizle alakalı dengeyi kurma çabanız ve fazla hassasiyet göstermeniz çevreniz tarafından suiistimal ediliyor. Artık kendinizden vermeyin, biraz da almaya odaklanın. Her şeyi tek başınıza çözmeye çalışmanız sağlık problemlerine yol açabilir.

21 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

21 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün ev, aile konularına odaklanabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili ani güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

21 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki sorunların çalışmalarınızı olumsuz etkilememesi için duygusal ilişkinizi dengelemeye çalışın. İşteki başarısızlıklarınızdan ders çıkarmayı biliyorsunuz. Ama bu hataların altında ezilmeyin, herkes yapabilir. Olayları akışına bırakmak ve fazla zorlamamak en iyisi. Çok gereksiz kişisel harcamalarınız yüzünden nakit sıkıntısı çekiyorsunuz . Hava şartlarından etkilenerek böbrekleriniz veya sindirim sisteminizle ilgili hafif rahatsızlıklar hissetmemek için tedbirli olun.

21 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 43' 27" R
Ay
Balık
27° 57' 54"
Merkür
Koç
19° 15' 01"
Venüs
Boğa
06° 27' 30"
Mars
Koç
03° 08' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 38"
Satürn
Balık
16° 57' 19"
Uranüs
Boğa
22° 36' 05"
Neptün
Balık
29° 02' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 22"
Lilith
Başak
23° 49' 45"
True Node
Koç
15° 24' 01"
Son Güncelleme : 04/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>