Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun sabırlı biri olduğuna dair yakın çevresinden aldığınız duyumlar, sizi yanıltıp yarı yolda bırakabilir. Biraz elinizi çabuk tutun. Düşünmek için ayırdığınız zaman, hayli fazla.

Sizi anlamakta güçlük çeken insanlarla daha yakın ilişkiler içine girmenizde yarar var, kendinizi baskılamayın. Başarılı çalışmalarınız önümüzdeki günlerde meyvelerini toplayacak.

Hiç beklenmedik durumlarda ortaya çıkabilecek yeni masraflar, birikiminizi ve yeni girdilerinizi tehlikeye sokabilir. Son dönemde elinize geçen paraları gerekli yerlere yatırmayı ihmal etmemelisiniz.

Planlama aşamasında olduğunuz konularla ilgili değişik düşüncelere yöneleceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tedbiri asla elden bırakmıyorsunuz ama bu, uzun ön hazırlıkları gerektiriyor ve zaman kayıplarına neden olabiliyor. Önemli kararlarınızda bile hızınızı kesebiliyor. Bir akrabanızla bugünlerde eskisinden çok fazla yakınlaşmalarınız olacak. Birlikte, şimdiye kadar hiç fark etmediğiniz ortak yanlarınızı keşfedeceksiniz. Sağlık konularında bazı koşuşturmalar söz konusu olabilir.

29 Mayıs 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, 29 Mayıs saat 17:20 Yay burcunda oluşacak Dolunay, sağlığımız, işimiz, parasal konularda merak ettiğimiz her şeyi öğrenmek, ne durumda olduğumuzu bilmek isteyeceğiz. Sözgelimi bir sıkıntımız var ve bunu halletmek için daha önce bir girişimde bulunmuştuk. Şimdi sonuçlansın isteyeceğiz. Hakkımız olanı almak pek kolay olmayabilir. Tekrar incelenmesi veya bizim de dikkat etmemiz gerekenler olabilir. Problemin ortadan kalkması için yapılacak araştırmalar yararlı olabilir. Sabırsız olmayalım. Yarım kalan bir işin bitirilmesi,hayatıyla ilgili bir konunun halledilmesi, finansal bir meselenin çözüme kavuşturulması sadece bizim elimizde olmayabilir. Merkür, bugün İkizler burcunda seyrine başlıyor. Kafamızı kurcalayan durumlar stres yaratabilir. Zihnimiz bazen olumsuz düşünmeye yatkındır kimi zaman olanı olduğu haliyle kabul etmeye hazırdır. Konuşmak istemeyebiliriz veya kimsenin durumumuzu bilmesini istemeyiz. Mars-Kova burcunda ilerleyecek. Bu Dolunay, sıkıntılara yeni ve farklı bir çözüm yolu bulunmasını, bunun size iletilmesini, en doğru kararın alınmasını sağlayabilir. Çaresiz değiliz ancak sorunlara karşı kayıtsız kalmamak, çok da fazla endişe yapmamak gerekiyor. Halledilir nasılsa diyemeyiz. Halledilmesi adına üstümüze düşeni yapmalıyız. İşimize geldiği gibi değil, bize söylenenleri dikkate almalıyız. Dolunayın olumlu yönde farkındalık yaratması dileğimle,

29 Mayıs 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Baskılara boyun eğmemekten yanasın. Sorun yaşadığın arkadaşlarına karşı net olacaksın.

29 Mayıs 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sizden saklanan bazı konular hiç ummadığınız bir anda karşınıza çıkabilir ve bunun üzerine sözlerinizi seçerken gerektiği kadar titiz olamayabilirsiniz. Ancak yine de tam olarak anlamanızı ve ondan sonra fikir yürüteninizi tavsiye edebilirim. Ayrıca size hiçbir fayda sağlamayan bazı alışkanlıklarınızdan da kurtulma vaktinin geldiğini düşünüyor olabilirsiniz.

29 Mayıs 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizi toparlayabilmek için bir planlama yapmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Eğitim ve felsefe konuları ilginizi çekecektir. Bu konuda yapacağınız araştırmalardan keyif alırsınız. Farklı kültürlere içsel olarak merak duyabilirsiniz. Ailenizle ilgili geçmişe dair sohbetler sizi rahatsız edebilir. Arkadaşlarınızla beraber etkinliklere gidebilirsiniz.

29 Mayıs 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizin değiştiği bir dönem. Sevdiğinizin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Sorunları büyütmeyin ve isteklerinizi anlatın. Böylelikle aşkınız büyüyecektir.

29 Mayıs 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

29 Mayıs 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birseyahati oluşabilir veyave hizmet alanlarınızda bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Her şeyi gözünüzde büyütmeyin ve sağlığınıza mutlaka gereken özeni gösterin.

29 Mayıs 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burcunda meydana gelen Dolunay psişik bilginizi açığa çıkarıp, kolektif bilinçle buluşmanızı sağlayacak. Hakkınızda konuşulan pozitif söylemler kulağınıza gelir. Spiritüel açılımlar yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatınızda yeni bir düzene adım atabilirsiniz. Seyahatlerle şekillenen birprojesi devreye girer. Evcil hayvanınızı veterinere götürmek için iyi bir zaman.

29 Mayıs 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir atılımın eşiğindesiniz. İş hayatınızda hareketlenmeler var. Herşeyi gereğinden fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan her zaman siz olursunuz. Bu da ruhsal çöküntüye sebep olabilir. Aman biraz dikkat edin.

29 Mayıs 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 15' 16" R
Ay
Terazi
28° 21' 48" R
Merkür
Boğa
06° 51' 54"
Venüs
Boğa
26° 15' 06"
Mars
Koç
15° 25' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 02"
Satürn
Balık
18° 08' 01"
Uranüs
Boğa
23° 32' 02"
Neptün
Balık
29° 26' 54"
Plüton
Kova
02° 01' 43"
Chiron
Koç
21° 44' 48"
Lilith
Başak
25° 36' 45"
True Node
Koç
14° 55' 45"
Son Güncelleme : 20/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>