Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kararlarını Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2022, Cuma

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

İlişki dinamiklerinde hızlı ve beklenmedik gelişmeler olabilir. İş hayatından yeni tanışmalar mümkün. Hiç beklemediğin kişilerin senden hoşlandığını duyabilirsin. Aşka dair daha farklı düşüncelerin olabilir.

Büyütülüp sorun haline getirilmiş doğal çelişkileri, fazla tepkimeci ele almanızın bir yararı yok. Dışında kalmanız gereken konular var. Buna zorlandığınız şeklindeki savunmalarınız, sonuçları değiştirmiyor.

İş değişikliği yaşayabilirsin. Yeni bir işe girebileceğin gibi var olan işinden de ayrılabilirsin. Değişime direnmemek şu an için en iyi şey olabilir. Sosyal veçevrene güvenmen gerekecek.

Aileye öncelik vereceğin bir gün olabilir. Sevdiğin insanlarla aynı sofrada toplaşmak sana ruhen ve bedenen daha iyi gelecek. Güzel bir yemek planlamak, sevdiklerini buna dahil etmek sana çok iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğitim, yurtdışı, tatil gibi konular gündeminde olabilir bugün. Yapacağın değişimler ile alakalı gökyüzü seni destekliyor. Keyifli konulara odaklanarak istediğin gibi gelişmeler görmek tamamen sana düşecek.

29 Nisan 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ortaklarınıza ve sevdiklerinize yaşadıklarınızı anlatmakta güçlük çekiyorsanız endişelenmeyin. Plüton karşı burcunuzda geri hareket ederken, bazı karışıklıklar ve yanlış anlaşılmalar olacağı kesin ancak bunun gerçek bir önemi olması pek mümkün değil.

29 Nisan 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli kararların arifesindesin. Çevrendeki kişiler sana çeşitli yönlendirmeler yapsa da kimsenin etkisi altında kalmak istemeyeceksin. İletişimin yoğun olduğu bir gün yaşıyorsun. Yer altı gezegeni Plüton, karşıt burcunda yavaşlıyor. Aile büyüklerinin sağlık konuları gündeme gelebilir.

29 Nisan 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize olan değerinizi zedelemek isteyen kişiler tarafından şahsınıza birtakım zedeleme girişimleri olabilir. Manipülasyona kapılmadan kendi düzeninizde ilerlemeye çalışmalısınız. Sizi bugüne getiren iyi-kötü tüm değerlerinize sahip çıkmanız ve bunlar üzerindeki kararlarınızı sadece güvenilir kişilerle paylaşmanız sizi zor durumda kalmaktan kurtaracaktır.

29 Nisan 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Öğlen saatlerinde üstlerinizle iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. Hedeflerinize ulaşmak için kurduğunuz ilişkiler önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konuların üzerinde daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Çok hızlı hareket var. Akışta kalmaya özen gösterin.

29 Nisan 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapı olarak kendinizi aynı anda birkaç şeyle meşgul edebiliyor ve pratik olduğunuzu görmek bazı hem cinsleriniz tarafından kıskanılabilir bir durum haline gelebilir.

29 Nisan 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özgür olmayı istediğiniz kadar, başkalarının yardımına ihtiyaç duyduğunuz zamanlar da var. Bugün, o günlerden biri. Çevrenizdekilerin size yardım etmeye ne kadar gönüllü olduğunu görmek sizi şaşırtabilir. Tek yapmanız gereken, yardım istemek. Aslında, yanınızda olduğunu hiç tahmin edemeyeceğiniz kişilerin yardıma geldiğini göreceksiniz. Sandığınızdan daha fazla destekçiniz var, sadece nerede olduklarını görmek için gözlerinizi açmanız gerekiyor.

29 Nisan 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Cesur biri olmak istemeseniz de, şu anda konfor alanınızdan çıkmak canlandırıcı bir karar olacaktır. Hemen hayata atılmaktan ve bugün size verilen heyecan verici fırsatları değerlendirmekten korkmayın. Yeni bir tutku keşfedebilir veya sandığınızdan daha cesur olduğunuzu keşfedebilirsiniz. Denemek genellikle çok korkutucu olacak bir şey olsa bile, bugün cesaretinizi toplayabilir ve bir şans verebilirsiniz.

29 Nisan 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin oldukça yüksek olduğu bir gün. Sıra dışı düşüncelerinizi çılgınlık olarak yorumlamayın. Her zaman geleneksel davrandığınız için, farklı bir tarzda hareket etmek istemiyorsunuz. Kazançlarınızı arttırmalısınız.

29 Nisan 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

29 Nisan 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İşinizle ya da kariyerinizle ilgili konular gündeminizde. Tutulma öncesi gergin ve sabırsız hissetmeniz mümkün. Geçmişteki deneyimlerinizden yararlanırsanız daha doğru kararlar alabilirsiniz.

29 Nisan 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğinizde sorun yok. Arada bir yaşadığınız kısa ayrılıklara üzülüyorsunuz. Sevgilinizin yakınlarıyla kurup sürdürdüğünüz sıcak ilişki sevgilinizi çok mutlu ediyor. Çabuk ve girişken oluşunuz doğrudan sorumlu olmadığınız işlerin üzerinize yıkılmasına neden olabiliyor. Kendinizi başkalarının sorumluluğundaki birtakım işlerin başında bulmanız an meselesi. Bugünlerde biraz karışık bir para meselesinin içinde olacaksınız. Soğuk algınlıklarına karşı tedbirli olmalısınız.

29 Nisan 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 48' 00" R
Ay
Terazi
22° 39' 09" R
Merkür
Boğa
06° 11' 04"
Venüs
Boğa
25° 40' 16"
Mars
Koç
15° 04' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 40' 21"
Satürn
Balık
18° 06' 14"
Uranüs
Boğa
23° 30' 24"
Neptün
Balık
29° 26' 16"
Plüton
Kova
02° 01' 57"
Chiron
Koç
21° 43' 25"
Lilith
Başak
25° 33' 37"
True Node
Koç
14° 56' 27"
Son Güncelleme : 20/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>