Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Bakış açını değiştiriyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

Gerçeklik anlayışınız etrafınızdaki biriyle uyuşmuyor olabilir, bu da sizin sağlıklı bir şekilde etkileşimde bulunmanızı ve eldeki problem için ortak bir çözüm bulmanızı çok zorlaştırıyor. Karşınızdaki kişinin görüşünün gerçekçi olmadığını düşünebilirsiniz. Duygularınız oldukça yüksek seviyede, bu yüzden bir çatışmadan kaçınmak isteyebilirsiniz. Gerçek dışı bir görüş bensimsemediğinizden emin olun. Ortada bir problem yokmuş gibi davranmaktansa, problemi ortaya çıkarıp anlaşmazlıklarla yüzleşmek daha iyidir.

Birarkadaşınızın karamsarlığı kafanızı karıştırabilir ve onu rahatsız eden şeyin ne olduğunu tam olarak hangi biçimde bulabileceğinizi tayin edemeyebilirsiniz. Durumu haddinden fazla analiz etmeyin. En iyi yöntem, kibar bir şekilde aklınızda ne varsa anlatmak olabilir. Muhtemelen, bu kişinin tek başına halletmesi gereken ufak sorunları olduğunu göreceksiniz. Endişelenecek ciddi bir şey yok.

Bugün, bir parti veya buluşmada kulak misafiri olduğunuz bazı haberler sizi şaşırtabilir. Kendi kariyer yöneliminiz hakkında sizi ikinci kez düşünmeye itecekfırsatları ya da birine yakın olmadan önce bir daha düşünmenizi gerektirecek şeyler duyabilirsiniz. Duyduğunuz her şeye direkt inanmayın. Bilgilerin doğruluğunu kontrol etmeniz sizin için daha faydalı olacak.

Yaratıcı enerjin Colorado Nehri'nin akışıyla yarışacak seviyede. Yeni bir tasarımla veya evin için bir dekorasyon konseptiyle gelebilirsin. Belki de roman karakterleri aklında oluşturabilirsin ve kendini yazmaktan alıkoyamayabilirsin. İlham kanallarını açık tut ve düşüncelerine odaklan.Tekrar tekrar aynı rüyayı görüyorsanız, belki de yapmanız gereken bir şeyler vardır. Bazı rüya uzmanları diyor ki; bir insanı sürekli rüyanızda görüyorsanız, ona söylemeniz gereken önemli bir şeyler vardır. Bu size oluyorsa, bugün, rüyalarınızdaki kişiyle konuşmanız için çok iyi bir fırsat. Ne söylemeniz gerektiğinden emin olmasanız bile onunla konuşun. Çok uzakta yaşıyorsa, onu telefonla arayabilir ya da mesaj gönderebilirsiniz. Kim bilir belki de rüyalarınız yalnızca bu kişiyi özlediğinizi söylemek istiyordur!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim, kısa gezi ve yolculuklar, görüşme ve ziyaretler açısından hızlı, hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Değişen şartlara uyum göstermekte zorlanmayabilir, esnek davranabilirsiniz. Kendinizi konuşmalarınız ve ifadelerinizle gösterebilirsiniz.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca Başak burcunda hareket ediyor. Ay ve Uranüs arasındaki güzel etkiyle birlikte eğitim hayatınızda sürpriz bir gelişme yüzünüzü güldürebilir. Alacağınız haberler de sabah saatlerinde keyfinizi yerine getirebilir. Akşam itibariyle Ay'ın Neptün ile yaptığı karşıtlık hayatınızdaki olayların derinine indikçe, karşı tarafın hareketlerini detaylandırdıkça karamsar olmanıza yol açabilir.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bakış açını değiştiriyorsun!Sürekli kararsızlık yaşayan ve fikir değiştiren kişiler, işlerini sekteye uğratabilir. Aile hayatınla ile ilgili bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Ailenden beklediğin desteği görmeyişin ve üstüne de kararlarına engel olmaları öfkelenmene neden olabilir. Bu durum karşısında bazı yapmak istediğin şeyleri istemeden de olsa erteleyebilirsin. Sana zarar veren insanlarla arana mesafe koyacaksın. İkili ilişkilerine ise yepyeni bir bakış açısı ile yaklaşıyorsun. Sevgilisi olmayan bir Yengeç burcuysan, geçmişte reddettiğin bir kişiye kapılarını açabilirsin. Öğünleri fazla kaçırmamaya dikkat etmelisin.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal anlamda yaşadığınız yorgunluk yüzünden ilişkilerinizde bazı hızlı kararlar alabilirsiniz. Çevrenize sürekli ne yapmaları gerektiğini söylememelisiniz.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanarak işlerinizi sonuçlandırmak isteyebilirsiniz. Başarılı olmak için daha fazla çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Duygularınızı işlerinize karıştırmazsanız daha rahat bir gün geçirebilirsiniz.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşüncelerinizi verimli tutmak özellikle aile ilişkilerinde sizi mutlaka verimli kılacaktır. Akşam saatlerinde alacağınız haberler huzurunuza huzur katacak.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Siz bu statükoyu bozmadan heyecan arıyorsunuz. Birisi ya da bir şey hayatınıza girerek rutininizi bozacaktır. Yeni ve farklı birşeyler bekliyorsunuz.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün haritanızda ani, beklenmedik bir telefon görüşmesi telaşı görünüyor. Bu telefon konuşması bankalarla olabilir. Daha sakin çözüm yolları var, bugün bunları göremeyebilirsiniz.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evle dış dünya arasında mekik dokuyacağınız hızlı bir haftasonu geçirirsiniz. Evdeki işleri halletmeye çalışırken dış dünya aniden sizi kendi merkezine çağırır. Normalde yapmayacağınız davranışlarda bulunup çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Aracınızla hız yaparsanız tehlikeli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Tedbiri elden bırakmayın.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hislerinize güvenin. Ayaklarınız sağlam yerlere basmaya başladı. Bulunduğunuz yerde, olmak istediğiniz yerde topraklanma fırsatınız var. Kafanız karışıyor, korkuyor, bazen kaçmak istiyor olabilirsiniz. Gerçeklere bakın. Güvende misiniz? Destekleniyor musunuz? İyi hissediyor musunuz?

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; dostlarından, yakın çevrenden ya da otorite konumundaki insanlardan fikir alabilir, yeni şeyler öğrenebilir ve öğrendiklerini ilham kaynağı olarak kullanabilirsin. Bugün her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp tartmalısın. Gün içinde planlamalar yapabilir, yeni idealler geliştirebilirsin, ancak beklentilerini fazla yüksek tutmamanda fayda var.

3 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 09" R
Ay
Terazi
01° 12' 45"
Merkür
Boğa
03° 40' 25"
Venüs
Boğa
23° 27' 33"
Mars
Koç
13° 42' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 54"
Satürn
Balık
17° 59' 16"
Uranüs
Boğa
23° 24' 09"
Neptün
Balık
29° 23' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 05"
Lilith
Başak
25° 21' 39"
True Node
Koç
14° 55' 57"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>