Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona duygularınızı belli etmenin dışında yapmanız gereken fazla bir şey yok. Hissettiğiniz gibi davranmanız, size yönelmesini arzuladığınız ilgiyi epeyce çabuklaştıracak.

Değişik projelerle ilgili görüşleriniz istenebilir. Yetkililerinizin sizden beklentileri, sandığınızın oldukça ötesinde. Kendinizi biraz da, sizi değerlendirmesi gerekenlerin gözüyle izleyebilmelisiniz.

Para ilişkilerinde çıkarlarınızı biraz daha ön planda tutmayı bilmelisiniz. Para darlıklarının yabancısı değilsiniz. Ama bunlardan edinmeniz gereken deneyimlerde eksiklikler var.

Yeterli duyarlılığı göstermediğiniz bir ilişkiniz var. Nedenlerinize yeniden bakarsanız, size de pek anlaşılır gelmeyecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzağında kaldığınız bir yakınınızı, onunla ilgili bazı gelişmeler nedeniyle merak ediyorsunuz. Beklenmedik bir sürprizle sizi sevindirebilir. Bilginiz dışında sizin adınıza şekillendirilmeye çalışılan olaylar var. Bunlarla ilgili muhtemel sorunları engellemeniz için, birtakım kişilerle ilgili yeni değerlendirmeler içine girmeniz gerekecek.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün tamamında Ay Balık burcunda hareket ediyor. Sizler güne pozitif başlayanlardansınız. Olumlu haberlerle başlangıç yapabilirsiniz. Ay-Satürn ve devamında Ay-Plüton arasındaki güzel etkilerle eğitim hayatınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Akşama doğru geldiğimizde Ay ve Jüpiter arasındaki sert etkileşim sebebiyle gergin hissetmenize neden olabilecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle seyahat edenleriniz varsa akşam aksilikler, gecikmeler yaşanabilir. 18:35'te ise ertesi güne kadar Ay boşluğa giriyor olacak.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararsızlık yaşıyorsun!Gündüzü başka akşamı başka olan bir güne hazır ol. Saat 18:34'ten sonra Ay boşlukta hareket etmeye başlayacak. Bugün, rutin işlerinin gecikmesine neden olacak aksilikler yaşayabilir, günü toparlamakta zorlanabilirsin. Yaptığın işler başkalarının denetiminden geçebilir ve fark edilen eksiklikler canını sıkıp, mesaiye kalmana neden olabilir. Kendi işini kurmayı düşünsen de sektör konusunda kararsızlık yaşaman geri adım atmana neden olabilir. Eğer evli veya ilişkisi olan bir Yengeç burcuysan özel hayatında karşındakini insanı eleştirmekten çekinmeyeceksin. Aşk konusunda sürekli kafanın bulanması bugünlerde gerginlik yaratıyor olabilir. Akşam saatlerinde kendi içine çekilmek isteyeceksin. Dinlenmek, kalabalıklardan uzak kalmak iyi gelecek.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizin sizin özel hayatınızla ilgili yapabileceği herhangi bir yoruma karşı biraz daha sağduyulu davranmalısınız. Aynı zamanda eğitim ve gelecekle ilgili hedeflerinizde daha kararlı olmanız gereken bir gündesiniz.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmaktan keyif alacağınız bir gündesiniz. Özgürleşmek için planlar yapabilir, seçtiğiniz bir konu üzerinde eğitim almaya başlayabilirsiniz. İnandığınız konuları paylaşmak için çevrenizle iletişim halinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla buluşmak size iyi gelebilir. İş hayatınızda hedeflerinize ulaşmak için mücadele içinde olabilirsiniz.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eski meselelerinizi çözümleyip göndermek için uygun bir zaman dilimindesiniz. Hayatınızın daha özgür ve daha rahat bir dönemine girmek için eşiktesiniz.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Yengeç; biraz fazla hayalci olarak gerçekleri göz ardı edebilir ya da akışta kalarak zaman geçirebilirsin. Bir süre önce aldığın kararların üstünden geçme ihtiyacı hissedebilir, düşüncelerini toplamaya çalışabilirsin. Bazı konularda çok fazla çaba harcamanın gerekmediğini fark etmen yararına olabilir.

3 Nisan 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu melankolik duyguların sizi aşağı çekmesine izin vermeyin. Hayal kurmak, yazı yazmak için koşullar uygun. İçsel katılığınız amacınızdan sapmaya yol açabilir. Adaptasyon önemli.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yurt dışı, uluslararası konular, yabancılarla iletişim, sevgi ve duyguların ön planda olduğu pozitif düşüncelerle geçireceğiniz bir gün sizi bekliyor. Epeydir arkadaş olduğunuz birisiyle aranızda duygusal bir bağ kurulabilir. Karşılıklı fedakarlık teması ön planda olacaktır. Eğitim konularıyla da ilgilenebilirsiniz.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

3 Nisan 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 56" R
Ay
Başak
17° 41' 00"
Merkür
Boğa
02° 08' 33"
Venüs
Boğa
22° 02' 60"
Mars
Koç
12° 49' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 41"
Satürn
Balık
17° 54' 41"
Uranüs
Boğa
23° 20' 10"
Neptün
Balık
29° 22' 14"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 38"
Lilith
Başak
25° 14' 02"
True Node
Koç
14° 54' 15"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>