Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz destek görmeden toparlanacak gibi görünmüyor. Akşama yakın üzerinizde etkisi olan bir ahbabınız, gergin sinirlerinizi yumuşatıp sizi daha yapıcı davranmaya yöneltebilir.

Sorunsuz ilişkiler kurmak istiyorsunuz. Bu konudaki kararlılığınız ve titizliliğiniz, size problemsiz biryaşamı sunabiliyor. Yapmayı hedeflediğiniz yeniliklere bu günlerde ilk adımı atabilirsiniz.

Belli bir zaman içinde para durumlarınızda bir istikrar söz konusu. Bu konudaki inişleriniz, çıkışlarınız bir süre için de olsa, dengeye oturmuş bir görüntü içinde.

Davranışlarıyla sizde antipati uyandıran biri, size açmak istediği meselede hiç de kötü bir niyet taşımıyor olabilir. Dış görünüşü, insanları yorumlamak için yeterli bir done olarak görmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayat karşısında sıkı duruyor, etrafınızda insanları olumsuz etkileyen sorunların, abartı bir duygusallıkla ele alındığını düşünüyorsunuz. Önümüzdeki günler içinde sizi harekete geçirecek heyecan verici bilgiler edinebilirsiniz. Aile içindeki esenliği problemleriyle azaltan bir yakınınızın bunalımlarıyla ilgilenmek durumunda kalacaksınız.

30 Aralık 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler uyum, huzur ve paylaşıma önem vermeniz gereken Ay-Terazi burcu geçişiyle güne adım atıyoruz. Kimlerle ilişkiniz olduğunu, nelere ihtiyaç duyduğunuzu bundan sonrası için hayatınızda neleri arzuladığınızı gözden geçirirsiniz. Problemlerin üstünü kapatmazsınız. Ancak negatif insanlardan, çözüm bulmayıp yokuşa sürenlerden uzak durmak istersiniz. Saat 11:23 Ay-Pluto görünümünde, durumunuzu ve problemlerinizi gerçekçi bir şekilde ele almalısınız. Saat 13:13 Ay-Merkür görünümü, ev-aile konularında huzur ve uyuma olan ihtiyacımızı işaret ederken, çalışma hayatımızla ilgili meselelerde de bilgilenmeye önem veriyoruz. Bazen kararsızlık duyuyoruz ancak bunun sebebi, ilişkilerde yaşanan dengesizlik sebebiyledir.

30 Aralık 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Belirsizlikten kurtuluyorsun! Çalışkanlığın üzerinde. Fakat bugün elini neye atsan, karşına bir sorun çıkabilir. Özellikle ikili ilişkilerinde bazı konularda yapıcı davranırken, aynı tavrı karşı taraftan görememek seni öfkelendirebilir. Gerginliğini etrafındaki insanlara yansıtmamaya özen göstermelisin. Kafandaki belirsizlikler yavaşça azalmaya başlayacak. Güven ilişkilerini tazelerken aslında ikili konularda şans vermen gereken şeyler de olacak. Nihayetinde uzun zamandır kafan güven konusunda bir hayli huzursuzdu. Bu konularda sana aradığın fırsatı veriyor. Tamam ya da devam demek senin bileceğin birama şu belirsizlik denilen illetten en azından kurtuluyorsun diyebilirim.

30 Aralık 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi konularla ilgili ortaya atılan sorunları arabuluculuğunuz sayesinde halledebileceksiniz. Geçmiş aşk ilişkileriniz ile ilgili haklılığınız ortaya çıkabilir.

30 Aralık 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evde ve ailevi konularda bazı hassasiyetler gündeme gelebilir. Özellikle öğle saatlerinde gereksiz tartışma ve sürtüşmelerden uzak kalmaya bakmalısınız.

30 Aralık 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ev ve aileye ilişkin konular bugün gündeminizi şekillendirirken geçmişe yönelik değerlendirmeler yapabilirsiniz. Aile bireylerinizle bir araya gelebilirsiniz, yemek ve beslenme konularıyla ilgilenebilirsiniz.

30 Aralık 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

30 Aralık 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde özgüven eksikliği açığa çıkabilir. Onaylanma arzunuzu bir kenara bırakın. Bir süredir devam eden ailevi meseleler kendi seyrinde sonuçlanabilir. Akşam saatlerinde huzur arayışınız artacaktır.

30 Aralık 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat ederken evdeki işlerinizi halletmek için ideal. Ev içindeki diyaloglarda anlayış ve sabır geliştirmeniz gereken bir gün. Evde dekorasyon değişikliği yapmak için de kolları sıvayabilirsiniz. Günü güzelliğinizi destekleyen kişisel bakım hizmetinden faydalanarak geçirmek de akıllıca olacaktır.

30 Aralık 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

30 Aralık 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 46' 52" R
Ay
Başak
03° 07' 31"
Merkür
Boğa
00° 33' 38"
Venüs
Boğa
20° 32' 17"
Mars
Koç
11° 53' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 41' 17"
Satürn
Balık
17° 49' 39"
Uranüs
Boğa
23° 15' 53"
Neptün
Balık
29° 20' 28"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
21° 30' 53"
Lilith
Başak
25° 05' 51"
True Node
Koç
14° 52' 42"
Son Güncelleme : 16/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>