Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Tavırların Netleşiyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2020, Çarşamba

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Gün ilerledikçe işler daha da iyiye gidecektir. Ancak dikkat etmeniz gereken tek şey, insanları güçlü kişiliğinizle şaşırtmamanız. Kalbinizde, sizi harekete geçmeye teşvik eden büyük bir itici güç var. Bu gücün diğer insanları da kontrol etmeye başlamadığından emin olun. Kalabalık bir ortamda varlığınızın insanları ne kadar etkilediğinin farkında bile olmayabilirsiniz.

Bugün, tam olarak anlamadığınız ve sizi üzen bazı şeyler olabilir. Bir şekilde, sorumluluklarınız ağır olabilir, bu da bir sonraki adımı atma konusunu normalden daha zor kılıyor. Enerjinizi sabitleyin ve durağan bir şeye yeniden odaklayın. Yeni bir sayfa açın. Duvarları inşa etmeden evin çatısını yapamayacağınızı unutmayın. Aceleci davranmayın. Temel hususlara dikkat edin.

Para mevzularında iyi haberler bugün hanenizde büyük bir heyecan yaratabilir. Hedeflerinizden biri, yaşam koşullarınızı iyileştirme konusunda yatırım yapmak olabilir. Yeni bir eve taşınmak veya satın almayı düşünebilirsiniz. Bu talih kuşunu nasıl kullanacağınızla ilgili bir sürü fikir nugün kafanızı kurcalayabilir ama sakin olun. Bir yandan da, bu parayı kötü günler için bir kenara atmak isteyebilirsiniz.

Kendini ifade etmek sana kolay gelecek. Bazen toplum içinde yapacağın konuşmalar sende güvensizlik uyandırabiliyor; veya bir buluşmada yanlış şeyler söyleyecekmişsin gibi hissedebiliyorsun. Bugün ise harika kelimeler dilinden sen hiç çaba sarf etmeden çıkacak. Fikirlerinden emin olacaksın. Eğer akşama bir partiye katılıyorsan, yeni insanlarla tanışmaktan da keyif alacaksın!Bugün birilerine direktif vermeniz gerekebilir. Belki çocuklarınız kurallara uymuyordur. Kendinizi daha sert ve daha buyurucu bir şekilde ifade etmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Düşüncelerinizi daha açık ifade ettiğinizden ve onların derdinizi anladığından emin olun. Komuta eden bir tarz benimsemiş olsanız bile, her türlü pürüzü ortadan kaldırmayı başaracaksınız. Bugün bir lider olmaktan çekinmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yapılması gereken ne varsa yapıp tempoyu yakalamak için ideal bir gün. Son zamanlarda ruhsal enerjilerle dolduğunuz için dikkatiniz biraz dağınık. Şimdi bu ilhamı daha pratik alanlara yöneltmenin vakti. Görevlerinizi yerine getirmek için yenilikçi bir yöntem geliştirebilirsiniz. Ya da belki de bunları yapmak için yepyeni, heyecan verici teknolojilerden faydalanabilirsiniz.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bir süredir var olan belirsizliğiniz, kafa karışıklığınız son bulabilir. İlişkilerle ilgili önemli bir netleşme yaşayabilirsiniz. Geçmişten gelen partnerler, eski dostluklar ön planda olabilir. Nostalji artabilir.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi fikirlerini açıkça ifade etmek sorunlarında çözümleyici rol oynuyor. Çevrendeki bazı insanların seni eleştirmesini olgunluk ile karşılıyorsun. Sessizliğini zaafın gibi görenlere karşı ise tavrın net olabilir. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan karşı taraf seninle gelecek hakkında fikirlerini paylaşabilir.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz. Eleştiriler sizi düşürmek için değil daha çok geliştirmek içindir. Dozunun aşıldığını düşündüğünüz eleştiriler söz konusu olduğunda özgüveninizin sarsılmasına müsaade etmemeli ve sizin iyiliğinizi istemeyen kişilere fırsat vermemelisiniz. 

30 Aralık 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başlayacağınız işlerinizde sezgilerinizi kullanabilirsiniz. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz işlerinizi korumak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi ilerletmek isteyeceğiniz zamanlar var. Gün içinde imaj değişikliği yapabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmelisiniz. Akşam için keyifli organizasyonlar düzenleyebilirsiniz.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi kaynaklarınızı doğru olarak kullanmanızın önemli olduğu günlerdesiniz. Yanlış kararlar alabilir, bu durum doğrultusunda maddi sıkıntı çekebilirsiniz.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

30 Aralık 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zeka ve idealizmin doğru kombinasyonu, titiz bir finans ortağını kontrol altında tutmak için ihtiyacınız olan tek şeydir. Doğru yoldasınız.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizde karamsar olmanız için hiçbir nedeniniz yok. Değişik fikirler içinde bocalıyorsunuz. Aklınıza koyduğunuz her şeyi yaşama geçirmek için gerekli tüm alt yapıya sahipsiniz. Yenilikler konusunda tereddütlüsünüz.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazen gerçekler ile yüzleşmek canınızı acıtabilir. İş yerinizde meydana gelen değişikliklere adapte olmaya çalışıyorsunuz, fakat biraz zorlanıyorsunuz. Çevrenizdeki insanlar sizinle vakit geçirmekten keyif alıyor.

30 Aralık 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İnatçı yapınız daha da belirginleşecek. Fikirlerinizden ödün vermek istemiyorsunuz. Yaşamla ilgili o kadar çok planınız var ki... Saplantılar içinde olduğunuz zaman, kısır bir döngü içinde olabiliyorsunuz. Bugün olaylar karşısında çabuk sinirlenebileceğiniz bir gün.

30 Aralık 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 04' 50" R
Ay
Terazi
26° 10' 29" R
Merkür
Boğa
06° 36' 14"
Venüs
Boğa
26° 01' 47"
Mars
Koç
15° 17' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 29"
Satürn
Balık
18° 07' 20"
Uranüs
Boğa
23° 31' 25"
Neptün
Balık
29° 26' 40"
Plüton
Kova
02° 01' 48"
Chiron
Koç
21° 44' 17"
Lilith
Başak
25° 35' 33"
True Node
Koç
14° 56' 04"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>