Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Verimliliğin Artıyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2020, Pazartesi

Aşk 10%
Para 40%
Sağlık 10%

Bugün kişisel bir ilişkinizi farklı bir şekilde ele almaya karar verebilirsiniz. Sevgilinizle bazı sorunlar yaşıyor olabilir ve önemli bir konuda aynı fikirde olmayabilirsiniz. İkiniz de karşıt görüşlerdeyken bu savaşta kilitli kalmayın. Güzel bir şekilde uzlaşabileceğinizi göreceksiniz. Paylaştığınız ortak şeylere ve görüşlere odaklanın.

İyi haberler alacaksınız. Beklediğiniz bir şey sonunda gelebilir. Yaşamak için yeni bir yer arayışındaysanız, mükemmel daire veya ev birdenbire müsait hale gelebilir. Veya bir şey satın almak için para biriktirmeye çalışıyorsanız, şimdi daha büyük bir nakit akışınız olabilir. Geçmişteki sıkı çalışmalarınızın karşılığını almanız gerekiyor. Bu süreçte iyi 'karma' elde ettiniz!

Bugün yaratıcı fikirlere kulak vermek için güzel bir gün. Bunu her zaman fark etmezsiniz fakat içinizde bir sanatçı yaşıyor. Belki hayal gücünüz kendini hikaye anlatıcılığıyla ifade ediyor. Bugün arkadaşlarınıza zeki hikayeler anlatmaya son verebilirsiniz. Ya da, yapmak istediğin bir şey hakkında planlarınız olabilir. Bir marangozluk projesi veya ev yenileme hakkındaki fikirlerinizi kaleme alın.

Romantik partnerine karşı biraz daha kibar olmalısın. Bazı yanlış anlaşılmalar öfkeni arttırmış olabilir. Göksel enerjiler bazı dikkat dağıtıcı öğeler ortaya çıkarabiliyor ve zihnini toparlamanı zorlaştırabiliyor. Partnerinle destekleyici ve sevgi dolu bir yoldan bağ kur. Böylece bugün her ne olursa olsun, ikiniz de sağlıklı bir iletişim çerçevesinde kalmayı başarabilirsiniz.Bugün hayattaki bazı rollerinizin değiştiğini fark edebilirsiniz. Evde, aile üyelerinizin size farklı bir şekilde tepki verdiklerini görebilirsiniz. Duruma bağlı olarak daha fazla (veya daha az) otorite kurmanız gerekebilir. Her neyse, rutinlerinizden kurtulmaya hazırsınız bu değişiklikleri memnuniyetle karşılayın. Şu anda kişiliğinizin farklı yönlerini ifade etmeye hazırsanız ilişkilerinizden daha çok keyif alabilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Metafiziksel ve manevi konularla ilgilenen bir grup arkadaşınızla bugün evinizde toplanabilirsiniz. Kendini şeytanın avukatı gibi gören, sabit fikirli materyalist bir arkadaşınız dışında herkes bu buluşmadan keyif alacak. Siz ve diğerleri onun ortaya koyduğu şeyleri çok iyi bilmeniz gerektiği için bu sıkıcı olabilir. Onu görmezden gelin ve umarız sesini keser ya da oradan uzaklaşır.

31 Ağustos 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün spor yapmak, çalışmak, sağlıklı beslenmek ruhen ve bedenen daha iyi hissetmenizi sağlayacak. Kazanç ve harcamalar öne çıkabilir, beklediğiniz bir parayla ilgili durum netleşebilir, beklediğiniz paraya kavuşabilirsiniz.

31 Ağustos 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini bugün oldukça verimli hissediyorsun. İş yerinde çalışkanlığın ile patronlarının dikkatini çekebilirsin. Bazı çalışma arkadaşlarının seni kıskandığını seziyorsun. Fakat bu gibi olayları göremezden geliyorsun. Evli bir Yengeç burcuysan eşin ile dışarıda romantik bir akşam yemeği yiyebilirsin.

31 Ağustos 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızla ve hedeflerinizle ilgili değişim içinde olabilir kendinize yeni bir yön çizebilirsiniz. Aynı zamanda aşk hayatınızda sürprizler olabilir. Sorumluluklarınızla ilgili konular bugün gündemde olabilir. Eğer devlet ya da mahkemelerle ile ilgili beklediğiniz işleriniz varsa bugün çözüme kavuşturabilirsiniz.

31 Ağustos 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklaşa para durumları gündeminizi oluşturabilir. Parasal konularda fazla gerçekçi olup, duygularınızı işinize karıştırmayacaksınız. Yatırımlarınızla ilgili konularda sorumluluğu başkasına bırakmayıp, kendiniz ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylara karşı toleransınız yüksek. Duygusal açıdan bağlayıcı konular olabilir.

31 Ağustos 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakınlarınız,ortaklarınız veya partnerinizle aldığınız kararlar önemli olacak ve gündeme düşecek gibi duruyor. Ciddi konuşmalar peşindesiniz. Hayat 1-2 gün çok konforlu olmayabilir.

31 Ağustos 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

31 Ağustos 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu an derin düşüncelere daldığınız bir dönemdesiniz fakat bazı arkadaşlarınız da sizinle aynı durumda. Karamsar olan ve yavaşlayan bu arkadaşlarınızla konuşun, aynı hisleri paylaşıyor olduğunuzu görmek sizi rahatlatacaktır.

31 Ağustos 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Kova burcunda seyahat etmeye devam edecek.Finansal hayatınız, borçlarınız ve ortaklaşa gelirlerinizle ilgili konular gündemde olacaktır. Kredi başvurusu yapabilir, finansal destek arayışına girmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Derin, okült konulara ilginiz artacaktır.

31 Ağustos 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

31 Ağustos 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Her gün yeni bir hayat, yeni bir başlangıç ve yeni bir şanstır. Geçmişte yaşanmış olaylar yüzünden öfkeye ya da üzüntüye kapılmayın ve değiştiremeyeceğiniz şeylere takılıp kalmamaya çalışın. Bir gün içinde tüm hayatınız değişebilir, bu yüzden her güne iyimser başlayın. Sabah yüzünüzü yıkarken bunu bir nevi arınma ritüeli gibi düşünün. Dünden kalan enkazı temizleyip bugünün tazeliğine kucak açın.

31 Ağustos 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle tartışmaktan kaçının. Nasıl olsa her şey kısa bir süre içinde yoluna girecek. Siz kısmetlisiniz. Aşkta yenilik olacak. Sevdiğiniz varsa ona sadık kalın. Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edebilirsiniz. Patronunuzun gözünde artı puan kazanıp yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alabilirsiniz. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak. Kendinizi yorgun hissediyorsanız, sağlıklı ve dengeli yiyecekler yiyin ve çok su için.

31 Ağustos 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 31' 07" R
Ay
Aslan
29° 52' 46"
Merkür
Boğa
00° 13' 08"
Venüs
Boğa
20° 12' 11"
Mars
Koç
11° 41' 18"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 25"
Satürn
Balık
17° 48' 32"
Uranüs
Boğa
23° 14' 57"
Neptün
Balık
29° 20' 05"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
21° 30' 03"
Lilith
Başak
25° 04' 03"
True Node
Koç
14° 52' 31"
Son Güncelleme : 16/05/2024 00:18

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>