Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünü takvimde işaretlemeniz gerekiyor. Geçen ay bir hafta sonu tanıştığınız ve sonunda aramasından umudu kestiğiniz kişi bu gün sizi arayacak ve tam arzuladığınız konuşmayı yapacak.

İş hayatınızda sizi önemli yerlere getirecek görüşmeler yapılıyor. Bunlardan yakında haberdar olacaksınız. Çalışmanızla başarı sağlıyor ve ödülü hak ediyorsunuz. Bugün aşk veyaşamınız umutlarla dolu.

Ailede kredi kartı kullanımından şikayetçi görünüyorsunuz. Bir alacağınızın peşinden koşma kararı alacaksınız. Borçlunuzun iyi niyetine dair bazı kuşkularınız oluştu.

Son günlerde fazla dolduruşa geliyorsunuz. Yine böyle yapıp alacağınız yanlış bir karar sizi çok hatalı bir yola sokacak. Dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yalnızlık hissinizi yenmiş görünüyorsunuz. Bugün sizin umudu kovalama gününüz. Değerlendirmesi size düşecek. Uzaktaki bir dostunuzdan can sıkan haberler alacaksınız. Bu haberleri gizli tutma ihtiyacı hissedeceksiniz. Aileden biri sinir sisteminizi bozuyor. Onun çıkardığı sorunlar başka önem verdiğiniz ilişkilerinizi de zedeliyor.

4 Ekim 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 00:12 itibariyle hem kendinize güvenli hem de olayları kontrol altında tutabilmenizi destekleyici Ay-Aslan burcu geçişi başlıyor. Maddi konular gündeme damgasını vuruyor. Bu alanda kendinizi güçlü görmek istersiniz. Saat 02:29 Ay-Uranüs görünümü gerçekleşiyor. Bu enerji, maddi-manevi anlamda kendimizi güçlü görmek ve toplum içinde liderliğimizi kabul ettirmekten yanayız. Yeteneklerimizi ifade edeceğiz bir ortamda yaşamak istiyoruz. Bu konuda biraz gerginiz. Neden daha iyi şartlarda yaşamayalım diye düşüneceğiz. Saat 04:02 Ay-Kuzey düğüm kavuşum etkisinde paranın rahat bir yaşam sürmedeki önemini bilerek geleceğe dönük düşünürsünüz. Finansal açıdan güçlü olmak ve bu gücü elde etmek adına hareket edersiniz. Sizin için kazanmak, kazandığınızla güzel bir hayat yaşamak önemlidir. Saat 12:31 Ay-Mars karşıtlığı, hoşumuza giden bir şeyleri satın almanın ve kendimizi mutlu etmenin işaretçisi olan bu görünüm nedeniyle düşünmeden para harcarız. Kimsenin üstümüzde baskı kurmasına izin vermeyiz. İsteğimiz doğrultusunda hareket etmekten hoşlanırız. Sevdiğimiz şeylere sahip çıkarız. Birilerinin yönlendirmesinden hoşlanmayız. Saat 18:22 Ay-Venüs görünüm etkisinde, alacak-verecek ilişkisinde olduğumuz kişileri mercek altına alırız. Hırslanırız ve meseleleri derinlikli analiz ederiz. Saat 19:19 Ay-Güneş görünümü, ailevi ve finansal konular üzerinde düşünmenin ve gerektiğinde ortaklaşa karar vermenin işaretçisidir. Söylediklerimizin onaylanmasını isteriz. Günün tüm güzelliklerinin sizden yana olması dileğimle,

4 Ekim 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün başkalarının dertleriyle çetin bir mücadele vermek zorunda kalman, plansız gelişen organizasyonlara dâhil olmana neden olabilir. Zaman zaman kendini tanımakta güçlük çekebilirsin. Bu kadar planlı programlı davranırken nasıl oldu da bu kadar düğümlendim diye düşüneceksin. Silkelenip pratik zekânı devreye sokmalısın. Kendi işini yapan bir Yengeç burcuysan sorumluluklarına daha çok sahip çıkman gerektiğini anlayacaksın. Evliliğinde sorunları olan bir Yengeç burcuysan, gün içerisinde sık sık duygusal iniş çıkışlar yaşayabilir, öfke kontrolünü sağlamakta zorlanabilirsin. Evinde ufak tefek değişiklikler yapmak, sana kendini daha iyi hissettirebilir.

4 Ekim 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konuların tüm gün boyunca etkili olduğu bir gün yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda sevdiklerinizle yakın olmak isteyebilir ve onların geçmiş hayatlarına dair izlenimlerini dinlemek isteyebilirsiniz.

4 Ekim 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal işlere önem verebilirsiniz ancak bilemediğiniz konulardan dolayı kendinizi riske atmamalısınız. İşlerinizi toparlamak için zaman yaratmalısınız. Sorumluluklarınızda değişiklikler olabilir. Teknik konulara dikkat etmenizde fayda var. Duygusal destek almak isteyebilir, hassas olduğunuz konular gündeme gelebilir. Yalnız başınıza kalmak isteyebilirsiniz.

4 Ekim 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YENİ projeler ile birlikte sorumluluk da alıyorsunuz. Ancak fazla ağır işlere kalkışmanız biraz maceracı olacağınızı göstermekte. Elinizden fazla para çıkıyor dikkatli harcayın.

4 Ekim 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ruhsal olarak geçici sıkıntılar yaşayabilir, aile ve özel ilişkilerinizde iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz bireysel gücünüz ve motivasyonunuzun arttığı bir zamanda olacaksınız.

4 Ekim 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Finansal konularda ihtiyaçlarınızın karşılanacağı verimli bir gün. Ortak yatırımlar konusunda tedbirli davranın. Taşınır, taşınmaz mal satışı için gün verimli. Güvenli alanınız zaman zaman bozulabilir, bütünüyle içe dönmeden dengede kalmakta fayda var.

4 Ekim 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Ay Aslan burcunda seyahat ederken, herkes tarafından takdir edileceğiniz bir gündesiniz. Gerçekten de yaptığınız çalışmalar ve ortaya koyduğunuz yetenekleriniz alkışı sonuna kadar hak ediyor. Yaratıcılığınızın ve liderlik ruhunuzun size artı değerler taşıdığı bir gün.

4 Ekim 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

4 Ekim 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 57' 06" R
Ay
Kova
02° 40' 27"
Merkür
Koç
17° 06' 30"
Venüs
Boğa
01° 40' 03"
Mars
Koç
00° 08' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 05' 01"
Satürn
Balık
16° 37' 23"
Uranüs
Boğa
22° 22' 41"
Neptün
Balık
28° 55' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 22"
Lilith
Başak
23° 23' 52"
True Node
Koç
15° 20' 47"
Son Güncelleme : 30/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>