Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Tedbirli davranman gerekli! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 60%

Bugün sevgilinize ekstra ilgi göstermek isteyebilirsiniz. Endişelerinizde boğulup sevgilinizin verdiği mesajları kaçırabilirsiniz. Zor bir zaman geçiriyor olabilir bu yüzden sizin tesellinize ve anlayışınıza ihtiyaç duyabilir. Bu nedenle eve çiçek getirmek veya hoş bir akşam yemeği hazırlamak gibi güzel bir jest yapabilirsiniz. Böylece sevgiiliniz kendini daha iyi hissedecek!

Bugün çok fazla ekstra enerjiniz olabilir. Biraz gergin veya sinir krizinin eşiğinde olabilirsiniz. Bu hissi spor salonuna giderek ya da uzun bir yürüyüş yaparak atmak isteyebilirsiniz. Bunun gibi bazı odaklanma faaliyetlerinden yararlanabilirsiniz. Ya da sadece iyi arkadaşlarla ya da yakın arkadaşlarla rahatlamak isteyebilirsiniz. Ev işinlerini ya da angarya işleri başka bir güne saklayın ve şimdilik kendinizle ilgilenin.

Kendinizi önceden yaptığınız bir planı düşünürken bulursanız (örneğin, bir uçak yolculuğu), endişeleriniz hakkında objektif bir bakış açısı benimsemeye çalışın. Parasal endişelerinizden dolayı her şeyi iptal etmek zorunda değilsiniz. Muhtemel onlar asılsız endişeler. İlginizi çeken bir konuyla ilgili bir kursa veya eğitime kaydolarak modern teknoloji hakkında daha fazla şeyler öğrenebilirsiniz. İster bir tatil isterseniz de bir kursa katılmayı planlayın, ikisine de analitik bir incelemeyle yaklaşın.

Bugün biraz korunmasız ve hassas hissediyorsun. Her zamanki kendi haline ve ilgisiz yapın bugün ilgi istiyor. Gereksiz sohbetlere ve dedikodulara tahammülün yok tabi. Bunlar yerine senin için önemli anlamları olan derin meseleler üzerine tartışmak istiyorsun. Günün hassas ve duyarlı enerjilerine çok güzel bir şekilde uyum sağlayabildiğini göreceksin.Bugün ukalalık etmeyin. Normalde olduğunuzdan biraz daha ciddi bir tavır takınmanız yerinde olacaktır. Düşünmeden konuşmaya meyilli olabilirsiniz fakat çevrenizdekiler sözlerinizi epey ciddiye alacak. Gerçekten neyi kast ediyorsanız onu söylemeye dikkat edin. Moda ve popüler kültüre olan ilginiz, daha derin ve ruhsal konulara ilgi göstermenz gerektiği gerçeğiyle çatışabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi göstermek için ideal bir gün, dolayısıyla elinizden geleni yapın. Yaptıklarınız için layık olduğunuz takdiri gördüğünüzden emin olun ve kendinize acıma tuzağına düşmeyin. Kendiniz olursanız insanlar zaten peşinizden gelecektir. Geleceğe dair planlar yapmak için bundan iyi bir zaman olamaz. Sağlam durun ve hedeflerinize odaklanın. Başkalarının motivasyon ve heveslerinin sizi yolunuzdan ayırmasına izin vermeyin.

4 Ekim 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, uzun süre 10:33-20:43 aralığında boşlukta kalıyor. Ofis hayatınızda bugün işleriniz beklediğinizden geç sonuçlanabilir. Saatler 20:43 olduğunda Ay, Oğlak burcuna geçiyor. Sizlerin de sevdiğinizle beraber güzel bir akşam geçirmeniz için şansınız açılıyor. Mars bugün itibariyle Terazi burcuna giriş yapıyor. 19 Kasım'a kadar ailevi bir konuya enerjinizi harcayabilirsiniz. Sadece bu konu için uğraşırken agresif olmamaya özen gösterin.

4 Ekim 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tedbirli davranman gerekli! Ay, sabah saatlerinden itibaren boşlukta hareket ediyor. Evden çıkmadan daha tedbirli davranman gerektiğini özellikle vurgulamak isterim. İkili ilişkilerindeki ufak problemler gündemine oturabilir. Baba figürünün ön plana çıktığı bir gün. Miras gibi ortak paylaşıma açık olan yatırımlar ile ilgili sorunlar yaşayabilirsin.

4 Ekim 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizde çözemediğiniz bazı duyguları bir dostunuzla paylaşıp yardım almak isteyebilirsiniz. Yine de çok özel durumları kendinize saklayıp daha genel durumlardan bahsetmeniz iyi olacaktır.

4 Ekim 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma koşullarındaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı çok daha dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha net görmeye başlamış olabilirsiniz. İlerleme sağlamak için yeni planlar yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde organizasyonlara katılabilirsiniz.

4 Ekim 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ani tepkiler vermemeniz gereken bir gündesiniz özellikle işinizde dingin kalmaya çalışın. Dostlarınız ve sevdikleriniz sizden yardım isteyebilirler.

4 Ekim 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, aşırı harcamalardan kaçınmalı, güzellik ve bakım ürünlerini diğer bir gün almayı tercih etmelisiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, kendinizi moralli, yüksek enerjili ve yeni başlangıçlara açık bir enerjide hissederken, güçlü ve yönetmeyi sevene taraflarınızı daha rahat sergileyebileceksiniz.

4 Ekim 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eviniz bu dünyada sığınma alanınız olmalı, bu nedenle bu amaca hizmet etmiyorsa, bu sorunu çözmelisiniz. İlk önceliğiniz uyumlu, barışçıl ve güvenli bir yer oluşturmak olmalı.

4 Ekim 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Mars, Terazi burcuna geçiş yaparak ev ortamınızdaki ilişkilerde yorucu bir tempoyu başlatıyor.İncir çekirdeğini doldurmayan konulardan dolayı ne çocuğunuz ne de eşinizle tartışmayın. Bugünü en iyisi açık havada bol oksijenli ortamlarda geçirin.

4 Ekim 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

4 Ekim 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çocuklar, kardeşler ve yakın akrabalarınızın sorunlarıyla yakından ilgileneceksiniz. Onlara yardımcı olmaya çalışırken sıkıntı duymanız mümkün. Sevdiğinizle aranızda yanlış anlamalar yüzünden gerginleşebilir. Bugün dikkatinizi evinize yöneltebilir, eşyaların yerini değiştirebilirsiniz.

4 Ekim 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; sevdiğin kişiyle paylaşmayı düşünmediğin bir konuyu ağzından kaçırabilirsin. Yapmaktan keyif aldığın bir şeye daha fazla vakit ayırabilirsin. Önümüzdeki süreçte ailevi konular gündeme gelebilir ve aile bireyleriyle aranda sorunlar yaşanmasına neden olabilir. Dengede kalmak, olaylara sağduyulu yaklaşmak gerekebilir.

4 Ekim 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 17' 47" R
Ay
Terazi
04° 00' 24"
Merkür
Boğa
03° 59' 44"
Venüs
Boğa
23° 44' 59"
Mars
Koç
13° 53' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 15"
Satürn
Balık
18° 00' 11"
Uranüs
Boğa
23° 24' 58"
Neptün
Balık
29° 24' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 47"
Lilith
Başak
25° 23' 13"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>