Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sosyalliğin Artıyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 40%

Konuşursanız daha iyi hissedebilirsiniz. Aklınızda bir şey varsa, bunu söylemek en iyisi. Daha doğrudan ve açık bir şekilde iletişim kurmak için ilham alacaksınız. Utangaç bir su burcu olduğunuzdan, özel düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşma konusunda her zaman rahat hissedemezsiniz. Ama şimdi dürüstçe kendinizi ifade edebileceksiniz. Bir meslektaşınızla, arkadaşınızla veya sevdiğiniz biriyle ilgili yanlış anlamaları gidermek için iyi bir zaman.

Bugün sosyal becerileriniz üzerinde çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Çalışmanıza her zamanki gibi yaklaşmanıza rağmen, şu an daha hassas bir dokunuş yapmanız gerekebilir. Biraz neşelenmeye ihtiyacı olan birarkadaşı veya çalışan olabilir. Onlara karşı sert olmayın çünkü daha da üzülebilirler. Onlarla bir motivasyon konuşması yapmaya çalışın ve ekibi buna katılmaları için teşvik edin.

Bugün sizin için entelektüel anlamda heyecanlı bir gün olacak. Birçok ilginç kavram dikkatinizi çekecek ve onlar hakkında bir an önce daha fazla şey öğrenmek isteyeceksiniz. Bunlar, sosyal veya politik konularla ilgili olabilir. Yeni fikirler sizin için karşı konulmaz fakat bunlarla ilgilenirken günlük yaşantınızdaki işleri de unutmayın.

Bırak bugün ipleri senin adına bir başkası eline alsın; otobüsün ise ne yöne gittiği konusunda hiç kaygılanma. Aklında bir rota olmaması iyi olacaktır; böylece beklentisizlik ve tahminsizlik seni hayal kırıklıklarından uzak tutacaktır. Bugün biraz veri toplama günü. Sonrasında bunları konuşma kürsüne çıkıp dünyaya duyurabilirsin.Bugün birtakım heyecan verici ve ilginç insanlarla iç içe olabilirsiniz. Size ilham veren insanlarla birlikte olmak için can atacaksınız. Modunuzu düşüren arkadaşlarla ya da aile üyeleriyle takılmak istemeyeceksiniz. Yaratıcı insanların bir araya geldiği ortamlarda yer almaya çalışın. Şık bir kafeye gidin mesela ve gelip giden müşterileri gözlemleyin. Ya da bir tiyatro etkinliğine katılmak ve gösteriden sonra sanatçılarla takılmak da fena fikir olmayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakın olduğunuz birisiyle yaşadığınız geçici bir ayrılık, özelllikle de son birkaç hafta boyunca, o kişiyle yaşadığınız güzel zamanları düşünmenize neden olabilir. Bir noktada onunla telefonda görüşmeniz muhtemel. Etrafınızdaki herkese karşı oldukça sıcak ve şefkatli hissediyorsunuz ancak bir parça da üzgünsünüz; hele de o uzaklarda yaşayan yakınlarınız aklınıza geldiği zaman. Onlara telefon etmeye ne dersiniz? Sesinizi duymaktan memnun olacaklar.

4 Nisan 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde pozitif veya negatif anlamda kırılma noktaları yaşanabilir. Partnerlik ilişkinizde bir dönüm noktası olabilir. Açık konuşmalar yapılabilir. Duygular dile getiriliyor.

4 Nisan 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, Oğlak burcunda hareket ediyor. Sosyal aktivitelere davet edilebilirsin. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan yeni tanıştığın bir kişi ile samimiyetini ilerletmek isteyebilirsin. Giyim stilin konusunda tasarım ürünlere olan düşkünlüğün artabilir. Çevrendekilerin sosyal medya paylaşımlarının detaylarını merak edeceksin.

4 Nisan 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli yürütmek zorunda kaldığınız durumlar için kendinizi suçlamayın. Bazen böyle olması gerekir ve böyle olması daha doğrudur. Çünkü geçmişte yaşadığınız güvensizlikler size şu an bazı konularda ders getirmiş durumdadır. Doğru yoldasınız ve her şey olması gerektiği gibi ilerliyor. Cesur olun.

4 Nisan 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde ve ailevi konularda sorumluluklar nedeni ile kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Duygusal yönden oldukça tepkisel de olabilirsiniz.

4 Nisan 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Huzura kavuşmak için zamana ihtiyacınız olabilir bu sürede eski konularınız ve tam olarak kurtulamadığınız alışkanlıklarınız tekrar gündeme gelebilir.

4 Nisan 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, aşırı harcamalardan kaçınmalı, güzellik ve bakım ürünlerini diğer bir gün almayı tercih etmelisiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, kendinizi moralli, yüksek enerjili ve yeni başlangıçlara açık bir enerjide hissederken, güçlü ve yönetmeyi sevene taraflarınızı daha rahat sergileyebileceksiniz.

4 Nisan 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birinden gizli yaptığınız şeyler bugün açığa çıkabilir. Durumdan kurtulmak için çeşitli yalanlar söylemek zorunda kalabilirsiniz. Bu yalanlar hem sizi hem de size ortak olanları koruyacaktır. Bazen yalan söylemek kurtulmak için gereklidir. 

4 Nisan 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hedeflerinize doğru yol almanız siz mutlu etse de, isteklerinizde çoğulluk olabilir ve ikilem içinde kalabilirsiniz. Kendinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak için daha fazla beklemeyin. Özel problemleriniz gündemde. 

4 Nisan 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

4 Nisan 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinize tüm kalbinizle güveniyorsunuz ve onu çok seviyorsunuz. İş yerinizdeki bazı insanlardan pozitif enerji alamıyorsunuz. Kendinize dinlenmek için zaman ayırın ve olumsuz şeyleri kafanıza takmayın.

4 Nisan 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kaybetme korkunuzu, sevgilinizi kaybetmemek için her şeyi yapabileceğiniz boyutlara götürmekten kaçınmalısınız. Sevgiliniz bu korkuları yaşayacağınız biri asla değil. İş hayatınızda değişiklikler yapma zamanınızın geldiğini düşünüyorsunuz. Ama mevcut şartları değiştirmek sizi zorlayabilir. En iyisi mevcut şartları zorlamadan küçük değişikliklerle yetinmelisiniz. Harcamaları en aza indirip sınırlamanız, az da olsa birikiminize katkı sağlayacak. Bel ağrıları yanlış duruşunuzdan olabilir

4 Nisan 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 59' 37" R
Ay
Terazi
00° 17' 04"
Merkür
Boğa
03° 34' 01"
Venüs
Boğa
23° 21' 46"
Mars
Koç
13° 38' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 47"
Satürn
Balık
17° 58' 57"
Uranüs
Boğa
23° 23' 53"
Neptün
Balık
29° 23' 43"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 51"
Lilith
Başak
25° 21' 08"
True Node
Koç
14° 55' 51"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:57

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>