Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yeni Bir Hobi Edinebilirsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2020, Pazartesi

Aşk 40%
Para 90%
Sağlık 40%

Arkadaşlarınız size "Maceraların Kızı" diyorlar çünkü yeni şeyler denemeye bayılıyorsunuz. Bu günün tadını çıkarmak zorundasınız! Çünkü birçok imkan ve fırsatlarla dolu olacak. Gün rutin bir şekilde başlayabilir, ancak gözlerinizi ve kulaklarınızı değişimlere karşı dört açın. Yeni maceranız çok sıradan bir yolla karşınıza çıkabilir. Örneğin, süpermarketteortağınız olacak birisiyle tanışabilir veya ATM'de sıra beklerken romantik bir ilgiyle karşılaşabilirsiniz. Macera, her yerdedir, onu bulacağınızdan şüpheniz olmasın!

Fiziksel ve mental enerjiniz bugün oldukça düşük fakat evde kalıp televizyon izlemek de kitap okumak da istemiyorsunuz. Sosyalleşmek söz konusu bile değil. Tüm günü kendinizle ne yapacağınızı bilemez bir halde geçebilirsiniz. Bu koşullar altında yapabileceğiniz en iyi şey kendinizi oyalamak olacaktır. Spora gidin, heyecan verici bir şeyler ya da bir kodemi filmi izleyin. Aklınızı, içinde bulunduğunuz rehavetten uzaklaştırırsanız, bu durumdan sıyrılacaksınız.

Eğer ufkuzunu sıra dışı bir şekilde genişletmek istiyorsanız, bugün düşünceleriniz aniden gerçeğe dönüşebilir. Tanıdığınız birisi yapmak istediğiniz şey için size fırsatla gelebilir. Bir süreliğine düşünebilirsiniz fakat bu aşamayı çok da uzatmayın. Bu fırsat insanın ayağına bir kere gelir! Her açıdan düşünün. Büyük ihtimalle, isteğinizin peşinden gideceksiniz.

Bugün senin için harika bir gün; ve iyi modun gün boyu sürecek. Gerçekleştirdiğin eylemler duyarlı, sevgi dolu ve sezgisel zihnin tarafından desteklenecek. Öyleyse eğlenmene bak ve kendi kasma. Her ne kadar zihnin ve düşüncelerin bulutlarn üstünde geziyor olsa da, eylemlerin şaşırtıcı şekilde kararlı ve gerçekçi olacak. Bu güç kombinasyonunu avantajına kullan.Doğuştan gelen yaratıcılığınızı bugün yeni şeyler yaratmak için kullanın. Bu durum her zaman bir projenin son halini almasına yaramaz ama bir işe, projeye ya da probleme yaklaşırken yeni ve inovatif yaklaşımlar geliştirmemizi sağlayabilir. Bir çok yolla keşfedebileceğiniz bu özelliğinize güvenin. Çocukken burcunuza sahip kişiler, keskin düşünme ve yaratıcılık yeteceği ile bilinirler. Bu iki özelliği bir bütün haline getirerek durdurulamaz bir araç yaratabilir, neredeyse her şey için bir çözüm bulabilirsiniz. 'Keskin düşünme ve yaratıcılık yeteneğiniz ile tanınıyorsunuz. Bu iki özelliği bir bütün haline getirerek durdurulamaz bir araç yaratabilir, neredeyse her şey için bir çözüm bulabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni maceralara atılmanız gerektiğiniz hissedeceksiniz. Gerçekten de biraz farklı şeyler yapmaya ihtiyacınız var. Bazı şeyleri tekrar tekrar yapıyor olmaktan sıkıldınız artık. Hayal kurmayı ve size yeni şeyleri getirecek yetenekleriniz hakkında kafa yormayı düşünmelisiniz. Harekete geçmeden evvel iyi düşünün.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızda daha fazla güvende hissetmek, güvende olmak isteyebilirsiniz. Maddi konularda geleceğe yönelik planlamalarla hareket edebilirsiniz. İlişkilerde sağlamlaşma arzusu artabilir. Dostluk ilişkilerinize yönelmek huzuru sağlayabilir.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

El sanatlarına yeteneğin olduğunu keşfedebilirsin. Bu doğrultuda seni meşgul edecek bir hobi edinebilirsin. Bunun için maddiyat gerektiren harcamalarda bulunabilirsin. Aile büyüklerinden birinin sağlık sorunları ile ilgili aldığın haber seni mutlu edebilir. İşi olmayan bir Yengeç burcuysan başvuru yaptığın firmalardan olumlu dönüt alabilirsin.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz ve çalışma hayatınız arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabileceğiniz yoğun bir gün olabilir. Her yere zamanında yetişmek zor olsa da çabanız her zaman takdir edilecektir. Ailenizle ilgili konularda sorumluluk almayan kardeşlerinizle bazı restleşmeler yaşayabilirsiniz. Fevri davranmamaya dikkat etmelisiniz. 

5 Ekim 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecekle ilgili hayalleriniz için para harcamak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İş hayatınızda ilerlemek için güçlü bir motivasyon hissedebilirsiniz. Önünüze gelen engelleri rahatça aşabileceğiniz zamanlar var. Kişisel yeteneklerinizi kullanmaktan çekinmeyin.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda bir şeyleri yanlış anlamadığınızdan emin olmanız gerek. İkili ilişkilerde düşünceli ve hassas tutumunuzu korumanız gerektiğini kendinize hatırlaın.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duygusal hayatınızda bazı çılgınlıklar olabilir. Akla hayale gelmeyen işlere kalkışabilir, ani bir maceraya atılabilirsiniz. En kötüsü de size hiç de uygun olmayan kimselerle yakınlık kurmanız söz konusu. Aceleye getirilmiş yakınlıklardan uzak durun, zarar görebilirsiniz. Yıpratıcıtemposunu biraz azaltarak rahatlamayı deneyin. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir toplantıda bulunmanız söz konusu. Bu toplantıdan maddi-manevi çok kazançlı çıkacaksınız.

5 Ekim 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evi yeniden dekore ederken aile bireylerinin estetik anlayışındaki farklılıklar kargaşa yaratabilir. Hepiniz aynı fikirde olana kadar sürekli değişiklik yapmak kulağa hiç de mantıklı gelmiyor!

5 Ekim 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahatine devam edeceği bugün sosyal ilişkileriniz ön planda olacaktır.Sevdiklerinize zaman ayırmak iyi gelir, arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Hedeflerinize yönelik somut adımlar atabilir, uzun vadeli olmasını istediğiniz planları hayata geçirebilirsiniz. Partnerinizle ilişkinizi güçlendirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün dostlarınızla görüşmek, eski arkadaşlardan haber almak size iyi gelecek. Sevdiklerinizle vakit geçirmek moralinizi yükseltecektir.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sosyal açıdan oldukça hareketli, çalkantılı bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Düşünce ve fikirlerinizi tartışmaktan ve paylaşmaktan keyif duyacağınız bir gün olabilir, ancak olası fikir ayrılıklarını dikkate almayı ihmal etmeyin.

5 Ekim 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 52' 52" R
Ay
Yengeç
13° 03' 01" R
Merkür
Koç
25° 49' 23"
Venüs
Boğa
15° 33' 53"
Mars
Koç
08° 48' 36"
Jüpiter
Boğa
26° 44' 04"
Satürn
Balık
17° 32' 17"
Uranüs
Boğa
23° 01' 49"
Neptün
Balık
29° 14' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 01"
Chiron
Koç
21° 18' 19"
Lilith
Başak
24° 38' 58"
True Node
Koç
15° 00' 59"
Son Güncelleme : 12/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>