Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Düşüncelerin Derinleşiyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2021, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Bazı arkadaşlarla birlikte olmanın tadını çıkarabilirsiniz. Son zamanlarda çok çalışıyorsunuz ve biraz eğlenmenin zamanı geldi. Üniversite arkadaşlarınızı arayıp bir buluşma ayarlayın ya da dostça bir akşam yemeği için arkadaş çevrenizi davet edin. Aileniz, kardeşleriniz veya kuzenlerinizle bir yemek yiyerek geniş ailenizle vakit geçirebilirsiniz. İnsanlara ulaşın ve biraz daha sosyal olun.

Hayat şu an size yardım ediyor. Eğer dindar bir insan olsaydınız, bunu ilahi bir güce bağlayabilirdiniz. Bu şey her ne ise, koruyucu meleğiniz daima yanınızda. Belki de, yaşamınızda yeni bir şeye başlamak, ev taşımak, yaşam tarzınızı değiştirmek veya yeni bir işe başlamak istiyor olabilirsiniz. Şu anda yapmak istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz ve her şey yoluna girecek!

Kendinizi bir şeylere adama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bu profesyonel veyahayatınzla ilgili olabilir. Fakat bu konuya biraz fazla hızlı bir şekilde atlayabilirsiniz. Şu anda, bir şeyler sizi verdiğiniz sözleri tekrardan düşünmeye itiyor. Bu bir daha tek başınıza sözler vereceğiniz anlamına geliyor, daha ziyade partnerizle ortak bir karar alabilirsiniz.

Büyük bir güçle konuşmaya ve eyleme geçmeye hazırsın fakat duygularının ayaklarını yerden kesmediğine emin ol. Bir vahadan ibaret olan bir şeye inanmaya başlamana yol açabilecek cinsten; gerçek üstü bir gün. Ayrıca duygularının yaşatabileceği dramalara o kadar kapılabilirsin ki; bu güçlü konuşmanın hedefini kaybettirebilir.Etrafınızda olan insanlar sizden biraz daha işbirlikçi davranışlar bekliyor olabilirler. Etrafınızda olan insanlara karşı daha nazik davranmalı ve ihtiyaçlarıyla ilgilenmelisiniz. Son zamanlarda biraz huysuz görünüyorsunuz ve zaman zaman bu şekilde davranmaktan da hoşlanıyorsunuz. Dahası bazı günler daha çok oyun oynamak isteyen çocuklar gibisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çıkan tartışmalarda çok fazla gürültü kopsa da çözüme varmak kolay olmayacak. Konuşmalarınızda net olmaya ve söylemek istediklerinizi iyi aktarmaya dikkat edin; zira kolayca yanlış yorumlanabilirler. Bir grup insan önünde herhangi bir resmi sunum yapmanız gerekiyorsa, söz almadan önce konuşmanız için aldığınız notları tekrar gözden geçirin. Ana hatlarınızı yeniden oluşturmanızda ya da vurgulamak istediğiniz noktaları tekrar düşünmenizde fayda var.

5 Ekim 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay boşlukta ilerliyor. Günün ilk yarısında kendi planlarınız doğrultusunda ilerleyebilirsiniz. Gün içinde şüpheci, sorgulayıcı yanınız güçlenebilir. Olayları zihninizde tekrar tekrar döndürebilir, detaylara takılı kalabilirsiniz.

5 Ekim 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikir ayrılıklarını gidermek adına yakın çevrenle fikir alışverişi yapabilirsin. Üstüne düşen sorumlulukları fazlası ile yerine getiriyorsun. Uzun süredir aynı işte çalışan bir Yengeç burcuysan, bir terfii haberi kapını çalabilir. Kendine karşı daha dürüst davranmayı seçeceğin birtakım olaylar aklını kurcalayabilir. Günün ilerleyen saatlerinde yalnız kalmak isteyebilirsin.

5 Ekim 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklarınızla aranızdaki bazı anlaşmazlıklar sizleri yeni bir yola götürebilir. Devlet ya da hukuksal konularla ilgili işleriniz varsa onları bugün çözebilirsiniz. Gerçek bir dostun sohbetine çok ihtiyaç duyuyorsunuz.

5 Ekim 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Yoğun ve hızlı iletişimden kaynaklı problemler yaşanabilir. Hatalara karşı daha anlayışı olmanız gereken bir gündesiniz. Yaşanan çatışmalardan dolayı hassasiyetiniz artabilir. Zihinsel huzursuzluk nedeniyle olay yerinden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz.

5 Ekim 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda alacağınız haberlerle keyfiniz yerine gelebilir. Özellikle eski partnerin dönüşü gibi konular gündeme gelebilir.

5 Ekim 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni maceralara atılmanız gerektiğiniz hissedeceksiniz. Gerçekten de biraz farklı şeyler yapmaya ihtiyacınız var. Bazı şeyleri tekrar tekrar yapıyor olmaktan sıkıldınız artık. Hayal kurmayı ve size yeni şeyleri getirecek yetenekleriniz hakkında kafa yormayı düşünmelisiniz. Harekete geçmeden evvel iyi düşünün.

5 Ekim 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş yürütme disiplininiz ve dinamik bir hayat arasındaki dengeyi korumakta gittikçe daha iyi bir hale geliyorsunuz. Başardıklarınızla yetinmemeniz ve sürekli hareket halinde olmanız işte ve hayatta size yeni fırsatlar getiriyor. Biriken stresi, hafif fiziksel aktivitelere yönelerek azaltabilirsiniz.

5 Ekim 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi düşük olması nedeniyle, yapmanız gereken bir çok işi yarım bırakmanıza neden olabilir. Karamsarlığa kapılmanız için hiçbir neden yok. Yetersizlik duygusu içinde olmanız zihinsel dağınıklığınızdan ileri geliyor.

5 Ekim 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

5 Ekim 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkilerde yanlış anlaşılmaya müsaitsiniz. Kendinizi güçlü göstermek isterken daha abartılı yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Olumsuzlukların son bulması için kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atarken daha temkinli olmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

5 Ekim 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgide hata yapabileceğiniz bir gününüzdesiniz. Karşı cinsle yeni bir arkadaşlık geliştirebilir, kısa bir süre heyecanlı ve zevkli anlar yaşayabilirsiniz. Ancak bugün başlayan ilişkilerin sonu olmayabilir. Çalıştığınız işle ilgili gerçekleri görmeniz, yerinde kararlar alabilmenizi sağlayabilir. Bunun sonucunda, işbirliklerinden karlı çıkmanız ve savaş verdiğiniz arenadan başarılı ayrılmanız mümkün olur. Para durumunuzdaki sıkıntılar abartılacak boyutlarda değil.

5 Ekim 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 43' 12" R
Ay
Terazi
21° 38' 56" R
Merkür
Boğa
06° 03' 55"
Venüs
Boğa
25° 34' 07"
Mars
Koç
15° 00' 27"
Jüpiter
Boğa
28° 39' 10"
Satürn
Balık
18° 05' 55"
Uranüs
Boğa
23° 30' 06"
Neptün
Balık
29° 26' 10"
Plüton
Kova
02° 01' 59"
Chiron
Koç
21° 43' 10"
Lilith
Başak
25° 33' 04"
True Node
Koç
14° 56' 32"
Son Güncelleme : 20/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>