Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka zamanım yok, demenize kimse inanmıyor. Yakın çevrenizde yaşanan yıpratıcı aşk ilişkisinin etkisiyle bugünlerde biraz çekingenlik içindesiniz. Size ilgi duyup yakınlaşmak isteyenler var.

Bir konuda,sahibi olan eski bir dostunuz destek olup sizi rahatlatacak. İş bağlantısı kurduğunuz biri gitgide sizde güvensizlik yaratıyor. Bağlantıyı koparma imkanını araştırıyorsunuz.

Aile içindeki para sorunlarına katkı koymaya çalışıyorsunuz Birikiminizi nerede kullanacağınız hakkında fazla bilgi sahibi değilsiniz. Önümüzdeki günlerde güven duyduğunuz konuyla ilgili birinin size çok ilginç bir önerisi olacak.

Geleceğiniz adına çok verimli bir hazırlığın içindesiniz. Ama bu konuda size yapılacak telkinleri önemsemeniz halinde bu hazırlıktan vazgeçeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Komşuluk türü yakınlaşmalarda üzerinde derin etkiler bırakacağınız birileri var. Bu etkide sempatikliğiniz ön planda. Yakın bir zamanda alacağınız mutlu haber, şehir dışı yolculuklar yaptırabilir. Bu sıralar kendinizi çok ilginç ilişkiler içinde bulabilirsiniz. Bu ilişkiler ağında kendinize yönelik sürpriz kazanımlar da gelebilir.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni haftaya önemli bir görünüm etkisinde adım atacağız. Saat 11:52 Merkür-Pluto arasında mücadeleyi işaret eden bu görünüm, aslında geliştirici ve yenileyicidir. Fakat bizler hep zorluk olarak ele alıyoruz. Oysaki her uyarı bir gelişimin işaretçisidir. Bu görünüm yine eskiye benzer iletişimsel problemlere yol açabilir. Ne yapmalıyız? Saplantılı, takıntılı düşünen veya bir türlü keskin sözlerinden vazgeçmeyen partnerimizle aramızda sorunları gerçekçi şekilde ele almaktır. Bunlar zaten bildiğimiz hallerdir. Şimdi bir daha tekrarlanıyor gibidir. Hani bir filmin tekrarı gibi. Demek kihayatımız ve ilişki konularında sakin olmaya bilinçli düşünmeye çalışacağız. Görmek istediğimizi değil, ortadan olan gerçeği önemseyeceğiz. Saat 15:30 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, ilerisi adına düşünmek gerektiğini, yapmak istediklerinizi tüm ayrıntılarıyla ele alırsanız, kafanızın karışmayacağını vurguluyor. Yeni hafta, hepimize güzellikler yaşatsın. Canı gönülden sevgilerimle,

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bulunacağın ortamda kazançlarını arttırmana yardımcı olacak fırsatla karşılaşabilirsin. Aynı meslekte ya da benzer yetenekleri olan insanlar arasında yaşanan fikir alışverişleri seni de heyecanlandırıyor. Sorumlu olduğun konular bugün ağır basarken, fiziksel ve duygusal açıdan kendini zayıf hissedebilirsin. Aile şirketinde çalışan bir Yengeç burcuysan, ailenle bazı konularda anlaşmazlığa düşebilirsin. Günün stresini dağıtmak adına, yakın arkadaşınla buluşup yorgunluk kahvesi eşliğinde hoş sohbet edebilirsin. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, ayaküstü katılacağın davette, görünüşüyle dikkat çeken kişinin ilgisine kayıtsız kalamayabilirsin.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal kaygılarınız bugün yaşayacağınız bir olay yüzünden daha da artabilir. Eğerile ilgili bir ortaklık yürütüyorsanız bu durumla ilgili kesin bir karar vermeniz gerekebilir. Vereceğiniz kararlarda duygusallığın olmaması yanlış yapmamanız açısından büyük önem taşıyacaktır.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğiniz ile ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizde ikilemde kalabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgili konularda net karar vermeden önce iyice düşünmenizde fayda var. Acele kararlardan kaçının. Kriz yaratan konulara karşı daha dikkatli olmanızda fayda vardır. Duygusal olarak hassas bir gündesiniz.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün birinci önceliğinizihayatınıza verip biriken işlerinizi tamamlamanız ve yeni gelen işlerinizle ilgilenmenin getireceği şanslara işaret etmekte. İletişime ne kadar çok önem verirseniz o denli şanslı çıkacaksınız. Bugün işiniz gereği bir arada olduğunuz kişilerden oldukça önemli bir teklif alabilirsiniz. Ailenizi ilgilendiren konular da yaşanacak maddi gelişmelerle rahatlayacak uzun zamandır sıkıntı duyduğunuz önemli bir konunun olumlu sonuçlanması ile sevineceksiniz. Özel yaşamınızda ise gitmek mi çözüm kalıp mücadele etmek mi sorusu gün boyu zihninizi meşgul edebilir. Birlikte olduğunu insanla düşüncelerinizi korkularınızı rahatsızlıklarınızı paylaşmadığınız sürece sadece kendinize değil ilişkinize de haksızlık eder ve yanlış kararlar alabilirsiniz..

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, İletişim alanında geçmiş şartlanmalarınızı ve duygularınızı bir tarafa bırakarak, içinde bulunduğunuz anı değerlendirerek olaylara yaklaşmanız gerekmekte. Aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili iletişim kurabilmek için duygusal değil mantıklı yaklaşımlarda bulunmanızın faydalı olacağı bir gündesiniz.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Medya, ticaret veya yabancı ortaklı işlerinizde bazı yanılgılar ve aldanmalar oluşabilir. Bu hafta başı bu işlerinize dayalı görüşmelerinizde gerçekçilikten uzaklaşmamalısınız.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Biraz daha dikkatli ve sakin olmalısınız. Duygularınızı harekete geçirecek haberler alabilir, farklı istekler içine girebilirsiniz. Dostlarınız ve yakınlarınıza anlayış göstermeye çalışın. Kırıcı olmaktan kaçının.

7 Mayıs 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız.

7 Mayıs 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 10' 18"
Ay
Kova
20° 09' 20"
Merkür
Koç
17° 41' 17"
Venüs
Boğa
03° 12' 58"
Mars
Koç
01° 06' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 39"
Satürn
Balık
16° 43' 56"
Uranüs
Boğa
22° 27' 00"
Neptün
Balık
28° 57' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 36"
Lilith
Başak
23° 32' 14"
True Node
Koç
15° 20' 44"
Son Güncelleme : 02/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>