Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Değişiklik Yapmak İsteyebilirsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 70%

Kırılmış kalbinizin ruhunuzu da kırmasına izin vermeyin. Son zamanlarda bir kişilik çatışmasından dolayı biriyle yollarınızı ayırdıysanız, kötü duyguların sizi sarmış olması normal. Tek başınızayken ilişkideki yarım elma olduğunuz zamandan daha az değerli olduğunuzu hissetmeniz muhtemel ve kaçılması zor bir düşünce. Unutmayın ki, bu kadar zorluk yaşadığınız biriyle devam etmek sağlıksız bir karar olurdu. Genç yaşlarınızı bir düşünün. O zamanların üstesinden gelmiştiniz, bu sefer de yaparsınız.

Bugün sınırlar içinde çalışmanız gerekecek. Hayal gücünüzü kullanmayı ve kendi başınıza çalışmayı seviyorsunuz, ancak diğer şeyler şu anda çabalarınızı yönlendiriyor olabilir. Belirli bir şekilde performans göstermenizi isteyen bir patronunuz olabilir. Bu kişinin girişimlerine karşı dayanıklı olabilirsiniz! Uzlaşmaya çalışın. Biraz mütevazi davranın ve bu tavsiyelerin işe yarayıp yaramadığına bakın. Kim bilir? Ne hakkında konuştuğunu biliyor olabilir!

Bugün sizin için mümkün olduğunca rahat bir gün. Güne kesinlikle yapmanız gereken şeylerin bir listesiyle başlayabilirsiniz fakat eski bir arkadaşınız veya tanıdığınız yoluyla öğreneceğiniz bazı haberler dikkatiniz dağıtabilir. Eskiden çok önemli görünen şey artık öyle olmayabilir ve tüm gününüz bu yeni bilgiye alışmakla geçebilir. Günün nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz fakat tatmin edici bir gün olacak.

Canını acıtan biri mi var? Katlanılamaz derecede zulmedici bir durum mu söz konusu? Bugün, sorunların kaynağına inmekte başarılı olacaksın. İyi haber şu ki, bunlardan kurtulmanın ilk basamağı da sorunun köküne inmek. Ama kolay olmasını bekleme. O yüzden biraz bunalabileceğin bir gün.Duygusal olarak bugün biraz keyifsiz hissedebilirsiniz. Sizin tarafınızda olduğunu düşündüğünüz insanların ihanetine uğramış olmanız muhtemel. Birdenbire kafalarını farklı bir yöne çevirdikleri için yapayalnız kaldınız. Boşverin şimdi kaç kişinin sizi desteklediğini; siz zaten ihtiyacınız olduğunda kullanabileceğiniz muhteşem bir manevi güç rezervine sahipsiniz. Bunu aklınızdan çıkarmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çoğu zaman aklını toplamakta güçlük çekiyorsun. Neyi seçmen gerektiğini bilemiyorsun! Bugün kendinle huzur içinde olacaksın. Eğer bugün özel hayatın ile ilgili önemli bir karar alman gerekirse, bunu yapabileceksin. Ama eğer kendini çok büyük bir karar almanın eşliğinde hissediyorsan, bunun üzerinde düşünmek için kendine gereken zamanı tanımalısın ve başka bir zaman bu kararı vermelisin.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde yardım ve destekler,hayatında ise finansal konular ve geleceğe yönelik görüşmeler, toplantılar gündeminizde. Bazı ilişkilerde mesafeli tavırlar hakim olabilir.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ertelediğin işlerini yakın çevrenden aldığın bir yardım ile halledebilirsin. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan sevgilin ile daha çok vakit geçirmek isteyebilirsin. Saçlarında değişiklik yapmak istiyorsun. Kendine daha fazla değer vermen gerektiğini kavrıyor ve sınırlarını çiziyorsun. 

8 Şubat 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Farkında olmadığınız fakat kırıcı olduğunuz bazı durumlar yakın çevrenizden biri ya da birilerinin sizinle olan ilişkisine mesafe koyması söz konusu olabilir. Konuşarak hatanın nerede olduğunu bulmaya çalışırsanız bu mesafenin önüne geçmiş olabilirsiniz.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz. Tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Denge ve uyum içinde kalmaya özen gösterin. Ortaklı işlerden kaynaklı sıkıntılar yaşanabilir. Korktuğunuz durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Gün içinde yaşanan toplumsal olaylar zorlayıcı bir hal alabilir. Akışta kalmaya çalışın.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kaçırdığınız bazı fırsatlar tekrar ayağınıza gelebilir. Sürüncemede kalan işlerinizi bir çırpıda halledebilirsiniz.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz, yakın dostluklar ve ortaklıklarda duygusal yaklaşımlar yerine mantıklı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz, ancak duygularınızı yer yer ifade etmeli, sizi üzen ve yoran konuları belirtmeyi tercih etmelisiniz. İlişkilerde olası çatışmalara açık bir zamandan geçmektesiniz.

8 Şubat 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir kavgadan kaçmaktansa, olayı kabul etmek sizin için daha iyi olabilir. Çatışma nadiren zevklidir, bazen de kesinlikle gereklidir. İnandığınız şeye sadık kalmalısınız. Aksi takdirde, savunduğunuz değerlerin ne anlamı kalır ki?

8 Şubat 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşünceleriniz paylaşırken, herkesin sizi anlamasını beklemiyorsunuz. Olaylara mantıklı bir şekilde eğilmeniz, sizi farklı yapabilir. Fakat haberleşme konusunda ketum davranmanız, sizin için önemli açılımlara neden olacak. 

8 Şubat 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yengeç burcu maddi anlamda yükselme isteğiniz giderek artıyor. Evet belki de gerçekten daha fazla kaynağa ihtiyacınız vardır çünkü harcamalarınızı çok zamandan beri yönetemediniz. Eviniz ve aileniz ile alakalı düzeni geri kazanacaksınız. Biraz tatlı dilli olmak kimseye zarar vermez. İş hayatınızda ve günlük rutininizde bazı sıkıntılar olabilir, enerjinizi pozitif bir şeylerle dağıtmaya çalışın.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birbirinize çok iyi geliyorsunuz. İş yerinizdeki konumunuzdan hiç memnun değilsiniz ve bazı değişiklikler yapmak istiyorsunuz. Aklınızda birçok şey var ve kendinizi çok karışık hissediyorsunuz.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün duygusal hayatınızda bazı çılgınlıklar olabilir. Akla hayale gelmeyen işlere kalkışabilir, ani bir maceraya atılabilirsiniz. En kötüsü de size hiç de uygun olmayan kimselerle yakınlık kurmanız söz konusu. Aceleye getirilmiş yakınlıklardan uzak durun, zarar görebilirsiniz. Yıpratıcıtemposunu biraz azaltarak rahatlamayı deneyin. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir toplantıda bulunmanız söz konusu. Bu toplantıdan maddi-manevi çok kazançlı çıkacaksınız.

8 Şubat 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 02' 21" R
Ay
Başak
18° 35' 07"
Merkür
Boğa
02° 14' 34"
Venüs
Boğa
22° 08' 38"
Mars
Koç
12° 53' 25"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 46"
Satürn
Balık
17° 54' 60"
Uranüs
Boğa
23° 20' 26"
Neptün
Balık
29° 22' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 52"
Lilith
Başak
25° 14' 32"
True Node
Koç
14° 54' 22"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>