Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Bazen kendi sınırlarınızı unutacak kadar moral bir güce ve dinamizme sahipsiniz. Vaktinden önce enerji kaynaklarınızı tüketmemeye gayret edin. 7 Şubat - 14 Şubat Mottosu

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

7 Şubat - 14 Şubat

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler, ikili ilişkiler ve özel hayatınızda hızlı duygusal kararlar alarak haftanızı başlatıyorsunuz. Ay Uranüs kavuşumuyla özellikle 7 Şubat Pazartesi gece saatleri hızlı, sıkılgan, başınıza buyruk etkilerle hareket etme potansiyeliniz var ama Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkiler ve özel hayatınız önem kazanıyor. Sevdiğiniz insanla yapacağınız önemli planlar devreye girebilir.

Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri ise daha çok para kazançlarınıza ya da gelecek paralara odaklanacaksınız. Harcamalarınız ve alışverişleriniz artabilir. Cumartesi, Pazar günü ise dış ortamlarda, seyahatlerde, uzun yolculuklarda yer alabilirsiniz. İletişimsel işlerinizde gergin olduğunuz etrafınızı kontrol etmek istediğiniz zaman zaman mücadelelerin devreye girdiği bir dönem ama bu size güzel kapılar da aralayacak.

Salı günü karşınıza güzel bir fırsatın geldiğini göreceksiniz. Hayatınızda bir insan varsa sevdiğiniz insanın hem eğitimi hemhayatında güzel oluşumlar devreye girebilir ve bu da ilişkinizi daha da kuvvetlendirebilir. İletişimsel işlerinizde işin eğlenceli yönünü görecek bu yüzden de işlerinize asılacak ve Salı günü de güzel bir anlaşmayı kapacaksınız gibi görünüyor.

Cuma günü Merkür Plüton kavuşumu var. Yakın çevrenizde iletişim halinde olduğunuz bir insanın söyledikleri kafanıza çok fazla takılabilir. 30 Aralık'ta, 29 Ocak’ta buna benzer bir durumu yaşamış olabilirsiniz. Şimdi bu konuyu yeniden tamamlamak üzere hayatınıza alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlar üzerinde bir baskı, manipülasyon etkisiyle hareket etme olasılığınız yüksek. Siz manipülasyonu, yönlendirmeyi seven bir burçsunuz. Bazen yönlendirmeler yaparak o durumu aşmaya özen gösteriyorsunuz ama çözülmemiş bir meseleyi manipülasyon ya da yönlendirmeyle aşmak yerine o meseleyle ciddi anlamda yüzleşmeye özen gösterin. O zaman bu konunun bir daha karşınıza çıkmadığını göreceksiniz. Hafta sonu gayet eğlenceli zamanlar sizi bekliyor, bu hafta ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detayları ön planda olacak. İletişimsel işlerinize önem vereceksiniz. Ev, aile ve yuva ile ilgili alanda bir Yeniay gerçekleşmişti. Bu Yeniayla ilgili önemli kararlar almak istiyor olabilirsiniz ama bu kararlar bu hafta sonuna doğru hareketlenecek.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
7 Şubat - 14 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 58' 44" R
Ay
Başak
17° 50' 51"
Merkür
Boğa
02° 09' 38"
Venüs
Boğa
22° 04' 01"
Mars
Koç
12° 50' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 53"
Satürn
Balık
17° 54' 44"
Uranüs
Boğa
23° 20' 13"
Neptün
Balık
29° 22' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 40"
Lilith
Başak
25° 14' 07"
True Node
Koç
14° 54' 16"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>