Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

10 Nisan - 17 Nisan

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar keyif dolu etkilerle haftanıza giriş yapıyorsunuz. Çocuğunuz varsa çocuğunuzun konuları ön plana çıkarken çocuğunuz yoksa, kendinize, özelinize daha fazla zaman yaratmak önemli olacak.

Salı günü Venüs'ün İkizler burcuna geçişiyle beraber 3 hafta boyunca sosyal çevreniz fazlasıyla hareketli olabilir. Yeni insanlarla tanışmak, arkadaşlarınızla aranızı sağlamlaştırmak, uzun zamandır ihmal ettiğiniz dostlarınızla görüşmek anlamında bu dönem size yarayabilir. Aktiviteler, davetler, organizasyonlar ya da sizin yapacağınız organizasyonel işler, lansman gibi işlerinize daha fazla vaktinizi ayırabilirsiniz. Çok çalıştığınız bir dönem kendinizi işinizde gücünüzde göstermek istediğiniz bir dönem işte Venüs'ün bu geçişiyle beraber bu işlerinizden elde edilen gelirleriniz de artmış olacak. 3 hafta boyunca biraz daha rahat etkilerle hareket edeceksiniz.

Salı günü güzel haberler devreye girecek özel hayatınızda sevdiğiniz insanın birçok konuda sizi desteklediğini göreceksiniz. Yine sevdiğiniz insanla beraber yapacağımız güzel bir plan hayatınızı renklendirecek sevildiğinizi düşüneceksiniz ama Cuma günü devreye giren Venüs Satürn karesi ile arkadaş ilişkilerinize dikkat edin. Bazı ilişkileriniz hassas bir noktada olabilir ya da bazı arkadaşlarınızın kariyerinde vehayatında zorlandığına şahit olabilirsiniz ve bu dönem eğer arkadaşlarınızla aranızda parasal bir mesele varsa en çok bu etkiye dikkat edin çünkü anlaşmazlıklar ya da para ile ilgili konular yüzünden aranızın bozulması gibi etkiler devrede olabilir.

Çarşamba günü gökyüzünde güzel bir etkileşim var Güneş Jüpiter ile birleşiyor. Seyahat, eğitim, yabancı insanlarla yapılacak işler, yurt dışı bağlantılı konular, kendinizi geliştireceğiniz her tür alan, hukuk, ticaret bu noktalarda güzel şans ve fırsatlar karşınıza gelecek. Bu şans ve fırsatların tanımadığınız insanlardan geldiğini görebilir tam da bu dönem çocuğunuz varsa çocuğunuzun âşık olduğunu ya da çocuğunuzun özel sanatsal bir işle ilgilendiğini, hayatına özellikle bir heyecanın geldiğini fark edebilirsiniz. Kendiniz için bakacak olursanız da oldukça keyifli, seyahatlerin hızlanacağı, seyahatlerden fayda göreceğiniz ve tanımadığınız insanların önünüzde kapılar aralayacağı bir dönem olabilir. Medya ile uğraşanlar için bu dönem şanslı etkilerle dolu. Hafta sonu ikili ilişkiler ve özel hayatınıza vakit ayıracak ve sevdiğiniz insanla zamanınızı kaliteli bir şekilde geçirmek isteyeceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
10 Nisan - 17 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 29' 02" R
Ay
Yay
02° 07' 50"
Merkür
Koç
16° 00' 05"
Venüs
Koç
26° 00' 09"
Mars
Balık
26° 35' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 00' 51"
Satürn
Balık
16° 12' 34"
Uranüs
Boğa
22° 07' 01"
Neptün
Balık
28° 46' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 41"
Lilith
Başak
22° 53' 16"
True Node
Koç
15° 32' 54"
Son Güncelleme : 26/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>