Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

13 Mart - 20 Mart

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar ailevi konular ve çocuğunuzla ilgili konular, aşk hayatınızın detayları ve sizi mutlu eden ve daha fazla hobilerinize yönelik alanlarınızın aktif olması ile haftanıza giriş yapıyorsunuz. Çarşamba günü bulunacağınız ortamlarda, çevrelerde bazı hayal kırıklıkları ya da bazı sıkıntı ve sorunlar devreye girebilir. Bazı arkadaşlarınızın kariyerinde yaşayacağı olaylar gündeminize yerleşirken aynı zamanda para ile ilgili konularda arkadaşlarınızla aranızda bazı sıkışmalar ve sorunlara da maruz kalabilirsiniz. Özellikle Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri agresif ve stresli zamanlar olarak karşınıza çıkacak. Maddi konularda kafanıza göre alışverişler yapma, para harcama isteğinizin olması, bir derneğe, bir kulübe üye olmak istiyorsanız, bir spor salonuna yazılacaksınız bu konularda girişimlerde bulunma ama yanıltıcı etkilerini de devreye girmesi söz konusu olabilir. Bu yüzden gerçekten ihtiyacınız olan noktalarda harekete geçmeye özen göstermelisiniz.

Diğer taraftan Cuma günü Venüs'ün Boğa burcuna geçmesi ile kariyer vealanlarınızda önemli bir 3 haftalık süreç başlıyor. Kariyerinizde daha fazla kendinizi gösterecek göz önünde olacak ve beraber çalıştığınız insanlarlabirliklerinizden istediğiniz şartları da sağlamış olacaksınız. İşinizi seveceğiniz kendinizi göstereceğiniz bir dönem başlarken çalışmayanlar daha fazla toplumsal ve ailevi konularla ilgilenebilirler. Görüntünüzle, duruşunuzla, tavrınızla kendinizi göstereceğiniz bir dönem olacak. Evliyseniz eşinizin ailesiyle bir bütün olma ya da aranızdaki buzların erimesi daha güzel şartların devreye girmesi söz konusu olabilir.

Pazar günü Merkür'ün Koç burcuna geçişiyle seyahatleriniz hızlanacak, önünüzdeki dönem eğitim, seyahatler, yurtdışı bağlantılı işler, gelecek planlarınızı aktif hale getireceğiniz bir döneme merhaba diyorsunuz. Parayla alakalı konularda son birkaç haftadan beri kafa karışıklıkları kararsızlıklar yaşıyorsanız Pazar gününden sonra daha net kararlarla ilerleyeceğiniz bir süreç olacak. Manevi yönden kuvvetli olduğunuz bir dönemdesiniz sezgileriniz çok kuvvetli ama para ile ilgili konularda bu hafta yanılgılara açık olacaksınız, yatırımlarınızı buna göre değerlendirin. Cuma günü kalbinizden geçenin gerçek olma potansiyeli yüksek olacak, ettiğiniz duaya, yaptığınız niyetlere dikkat edin. İstedikleriniz doğrultusunda adımlar atın ki bu istekleriniz bir an önce gerçekleşsin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
13 Mart - 20 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 07' 01" R
Ay
Koç
19° 03' 37" R
Merkür
Koç
20° 17' 21"
Venüs
Boğa
08° 13' 43"
Mars
Koç
04° 14' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 19' 53"
Satürn
Balık
17° 04' 25"
Uranüs
Boğa
22° 41' 04"
Neptün
Balık
29° 04' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 59' 07"
Lilith
Başak
23° 59' 19"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 06/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>