Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

6 Mart - 13 Mart

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar hemen bu hafta para ile ilgili konular gündeminize yerleşebilir ve salı günü oluşacak Dolunay da para evinizde gerçekleşiyor. Para ile ilgili mevzularla daha fazla ilgili olacaksınız. Cebinize giren para, bunun hesabı, yatırımlarınızla ilgili konular ya da bir yere yardım yapılıyorsa bu yardımlarla ilgili yapılması gerekenler bu Dolunayın ana konularını oluşturabilir ama arkadaşlarınızı da bir anlamda organize etmek ya da beklediğiniz bir para varsa bu yerlerden paranın gelmemesi gibi etkilere karşı da sinirli, agresif tavırlar içerisine girmeniz söz konusu olabilir. Bazı organizasyonlarda sorunlar, kavgalar, mücadeleler devreye girerken parayla alakalı konularda sinirlerinize hâkim olmaya özen gösterin. Satürn Balık burcuna geçiyor önünüzdeki 2,5 yıl boyunca ortak, müşterek para alanlarınızda ilerleyecek. İlişkiler alanınızdan artık çıktı birazcık daha rahatlayacaksınız ama bu sefer eşinizin ya da partnerinizin para alanlarına girecek. Maddi konularda gerçekliklerle yüzleşeceğiniz bir dönem içerisine gireceksiniz. 2012 yılından bu yana parayı çok rahat kullandıysanız çok rahat harcadıysanız ya da başka insanlara çok rahat yardımlarda bulunduysanız şimdi Satürn’ün bu alanlarınıza girmesiyle beraber yaz dönemleri de dahil olmak üzere bu etkiyi üzerinizde hissetmeye başlayacak ve hayatınızın bir anlamda değiştiğini çok net göreceksiniz. Para ile ilgili konularda dikkatli adımlar atmanız gerekliliğini de hissedeceksiniz. Bu dönem öyle bir dönem olacak ki 2,5 yıl boyunca aslında kimseye kefil olmamak, borç almamak ya da borç vermemek önemli olmalı o yüzden dikkatli adımlarla ilerleyin.

Pazartesi ve Salı günleri para ile ilgili konular, Çarşamba akşam saatleri itibariyle Perşembe ve Cuma günleri daha kısa vadeli planlar yakın çevrenizle beraber yapılacak olan işler kısa geziler gündeme gelirken Cumartesi ve Pazar günleri daha çok kendi halinizde ve evinizde dinlenmek eviniz için bir şeyler yapmak ya da ev ziyaretlerinde bulunmak isteyebilirsiniz. Kadın-erkek herkesin dikkatini çektiğiniz bir dönemdesiniz. Eğitimle ilgili konular öğrenciyseniz seyahatlerle ilgili alanlarda yapacağınız planlar bu hafta sonuna doğru çok daha rahat çalışacak ama geleceğe yönelik önemli misyonunuz olduğunu düşünüyorsunuz bazı konularda bu misyonun ne olduğunu da çok net göreceğiniz bir hafta sonu geçireceksiniz. Çocuğunuz varsa onun hayatındaki açılımlar sizin hayatınızı da etkileyebilir. Önce kendinizi şifalandıracak sonra başkalarına yardım edeceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
6 Mart - 13 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 59' 21" R
Ay
Koç
17° 07' 11" R
Merkür
Koç
20° 11' 19"
Venüs
Boğa
08° 03' 58"
Mars
Koç
04° 08' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 01"
Satürn
Balık
17° 03' 46"
Uranüs
Boğa
22° 40' 37"
Neptün
Balık
29° 04' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 41"
Lilith
Başak
23° 58' 26"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>