Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

27 Şubat - 6 Mart

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızdan gelecek haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Bazı arkadaşlarınızla çevrenizdeki insanlara karşı sinirli, agresif ve gergin olabilirsiniz özellikle bu hafta başında. Harekete geçmeniz gereken konular varsa bu konuların hareketlenmesi ile beraber aslında birçok yere yetişememe ne yapacağınızı bilememe etkisinden kaynaklı olarak zorlanmalar devreye girebilir.

Perşembe günü Merkür'ün Satürn’le olan kavuşumu ikili ilişkiler ve özel hayatınız özellikle ortaklı işler ve aile konusunda hayata olumsuz baktığınızı gösterir gibi. İlişkiler konusunda halledilmesi gereken önemli bir sorumluluk devreye girerken bu sorumlulukları alırken hayata karamsar bakmayın. Gündeminizde taşınma ile ilgili bir konu varsa bu dönem bu konuların sizi ne kadar zorladığını ne kadar üzdüğünü fark edebilirsiniz. Bir tebligatla karşılaşabilirsiniz ya da bir mahkeme konusu gündeme gelebilir içiniz sıkılmasın çünkü Perşembe günü aynı zamanda Venüs’ün Jüpiter’le olumlu açısı dış ortamlardan gelecek güzel haberler iyimser havaları da hayatınıza estirecek. Tanımadığınız, daha az ve samimi olduğunuz insanlarla yapılacak kısa vadeli güzel planlar hayatınızı daha kolaylaştırabilir ya da umutsuz gördüğünüz noktaları çok daha rahat aşmanızı sağlayabilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla anlaşmazlıklar devrede ise sevdiğiniz insanın aslında arkadaşları ve yakın çevresindeki insanlardan da güzel destekler alabilirsiniz.

Cuma günü Merkür'ün Balık burcuna geçmesiyle beraber para ile ilgili konular önem kazanıyor. Ortak müşterek parasal konular, ödemeler, vergi, kredi, faiz, borç bunlarla alakalı konulara odaklı olacaksınız ama kolay da kandırılabilirsiniz çok çabuk yönünüzü kaybedebilirsiniz ya da para ile ilgili konularda kafanız çok da mantıklı ve rasyonel çalışmayabilir. Bir borcunuz varsa bu borcunuzu yapılandırmak ve diğer insanlardan yardım almak istiyorsanız Merkür'ün bu geçişi size fayda sağlayabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
27 Şubat - 6 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 23' 58" R
Ay
Koç
23° 20' 58" R
Merkür
Koç
20° 30' 54"
Venüs
Boğa
08° 35' 16"
Mars
Koç
04° 27' 59"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 59"
Satürn
Balık
17° 05' 50"
Uranüs
Boğa
22° 42' 05"
Neptün
Balık
29° 05' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 04"
Lilith
Başak
24° 01' 15"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 06/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>