Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

20 Mart - 27 Mart

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar, müşterek parasal işlerinizle haftanızı başlatıyorsunuz. Hem eşinizin, partnerinizin parasal konuları hem sizin harcamalarınız, ödemeleriniz bu haftaya damgasını vurabilir. Gözden kaçırdığınız detaylar varsa bu hafta bu detayları yakalamanın derdine düşeceksiniz.

Salı günü Güneş Koç burcuna geçiyor seyahatler, eğitim, ticari faaliyetler, yurt dışı bağlantılı konular hayatınızda hızlanmaya başlıyor. Güneş’in Koç burcuna geçişiyle beraber Jüpiter de bu alanlarınızda hareket etmekte o yüzden bu ve önünüzdeki ay bu alanlardan yana şans ve fırsatlarınız çok yüksek olabilir. Eğitimle ilgili konularda önünüzde cesur adımlar olacak ve eğitimle ilgili konularda harekete geçmekten korkmayacaksınız. Salı günü burada bir Yeni ay var. Ticari faaliyetleriniz, girişimleriniz, geleceğe yönelik adımlarınız varsa bu konuları hızlandırmanın ve devreye sokmanın tam zamanı. Seyahat planlamaları, uzak yerlere gitme, yabancı insanlarla çalışma, ticari faaliyetler ve hukuksal adımlar konusunda da bu Yeni ay size göz kırpacak hızlı gelişmeler altında olacak ve vereceğiniz cesur kararlarla yolunuzda ilerleyeceksiniz. Yeni bir döneme merhaba diyeceksiniz bu dönemi hayatınıza iyi bir şekilde geçireceksiniz.

Perşembe günü Plüton'un Kova burcuna geçişiyle 20 yıllık bir dönem sizin ikili ilişkiler ve özel hayatınızda önemli değişim ve dönüşümleri tetikliyor. Önünüzdeki 20 yıl boyunca taşınma, yurtdışına yerleşme, evlilik ve ilişkilerle ilgili konular gündeminizde olacak. Partnerinizin hayatında önemli bir konu gündeme gelebilir, önemli bir değişim yaşanabilir ya da bir güç elde edebilir. Bu gücün sizin hayatınıza yansımaları ile karşılaşacaksınız bu da ilişkinizde bazı alışverişleri aynı zamanda ilişkinizin yapısındaki bazı konuları da değiştirecek ama bu değişiklik belki de size çok iyi gelecek. Diğer taraftan ortaklı işleriniz varsa gücün biraz daha ortağınızın tarafında olacağı ama bu noktalarda da yine karşı tarafla beraberyaptığınız alanlarda önemli güçler de elde edeceğiniz bir dönem. Plüton öyle bir gezegen ki bir yandan kişiye çok büyük bir güç verir eğer oradaki o enerjiyi idare edebiliyorsanız hem de hiç beklenmedik yönlerde bazı noktalarda üzerinizdeki baskıyı da gösterebilir o yüzden ailevi konularda üzerinizde bir baskı varsa bu dönem bu baskının artışı da söz konusu olabilir.

Cumartesi günü 6 aydan bu yana Mars arkadaşlık ve sosyal çevre alanlarınızda dolaşıyordu. Arkadaşlarınız ve sosyal çevre ilişkileriniz çok hızlı akmış olabilir zaman zaman iletişim sıkıntıları problemleri, kavgalar, gürültüler devreye girmiş olabilir şimdi Mars buradan çıkıyor ve kapalı alanınıza, kadersel alanınıza giriyor. Önünüzdeki bir buçuk ay boyunca önemli sırlarınızı kimseyle paylaşmayın, yönünüzü bilemediğinizde moralinizi bozmayın, çevrenizdeki insanlara patlamayın. Bu dönem daha çok enerjinizi kendi içinize çevirmenin ve bu enerjiyi kendi içinize döndürmekten kaynaklı olarak kendinizi keşfetmenin zamanı olacak. Bir seyahatin sonu ya da bir hukuki bir davanın sonuçlanması ya da bir eğitimin sonuçları ile karşılaşmanız da söz konusu olabilir. Bağışıklık sisteminizi de kuvveti tutmayı ihmal etmeyin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
20 Mart - 27 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 00' 10" R
Ay
Koç
17° 19' 26" R
Merkür
Koç
20° 11' 57"
Venüs
Boğa
08° 04' 60"
Mars
Koç
04° 09' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 13"
Satürn
Balık
17° 03' 50"
Uranüs
Boğa
22° 40' 39"
Neptün
Balık
29° 04' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 43"
Lilith
Başak
23° 58' 32"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>