Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

1 Ocak - 8 Ocak

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar ailevi konular ön planda. Ailenizle, sevdiklerinizle bir araya gelerek ağırlıklı olarak yılbaşında neler yapacağınızı konuşarak haftaya giriş yapacaksınız. Bazı anlaşmazlıklar fikir ayrılıkları devrede olabilir. Yengeç burcunda bir Dolunay var ki bu Dolunay aşk evinizde oluşuyor. Bu Dolunayla beraber aşk hayatınızda hareketlenmeler devreye girebilir. Aşkı konuşabilir sevdiğiniz insandan haber alabilir güzel planlar yapabilir önünüzdeki 15 gün boyunca aşkın tadını çıkarabilirsiniz. Hayatınızda bir insan varsa sevdiğiniz insanla flörtleşme, gezmek önem kazanacak. Çocukla ilgili konular hızlanıyor. Bebek haberi alabilirsiniz eğer evliyseniz ya da sanatsal işleriniz varsa bu işlerde istediğiniz bazı haberler devreye girebilir. Uzun zamandan sonra yüzünüzün güldüğünü görecek, yakın çevrenizdeki insanların gayretiyle aradığınız mutluluğu yakalayabilirsiniz.

Merkür kariyer ve meslek alanlarınızda geri hareketine devam ediyor 2 Ocak'a kadar. Bu daortamlarınızda, gözle görünür ortamlarda, topluluklar içerisinde kızgın bir enerjiyi karşınıza getiriyor. Kalabalık ortamlarda kimseyle tartışmayın. Kızgınlıklarınızı çok çabuk dile getirebilirsiniz sizinle aynı görüşte olmayan insanlara karşı çok çabuk tepkiler verebilirsiniz bu etkiye dikkat etmekte fayda var. Annenizle bu aralar işler istediğiniz gibi gitmiyor olabilir onunla konuşmalarınızda da bazı sıkıntılara açık olabilirsiniz. 2 Ocak'a kadar kendinizi yanlış ifade edebilir yanlış anlaşılabilirsiniz, 29 Aralık'tan sonra Venüs'ün bu alanlarınıza geçmesiyle olayları toparlayacak gibi görünüyorsunuz. Ailevi ortamlar, özel hayat, anneyle olan ilişkiler ve işle ilgili alanlarda da yanıltıcı etkilere karşı dikkatli olun. Jüpiter düzelir düzelmez 31 Aralık'tan sonra enerjinizin kuvvetlendiğini göreceksiniz sosyal ortamlar hareketlenecek Ocak ayı bu anlamda sizin için çok dikkat çekici.

Yılbaşına özel hayatınız ön planda olarak gireceksiniz sevdiğinizle baş başa olmak onunla vakit geçirmek aynı zamanda kalabalık ortamlarda olmak önemli olacak. Bu yılbaşı çalışıyor olabilirsiniz Pazar öğle saatlerine kadar her şey hizmet etmek gibi gelebilir size ama yılbaşı gecesi çok keyifli geçecek, romantizmi, keyfi, mutluluğu bu yılbaşı gecesinde çok rahat bir şekilde göreceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
1 Ocak - 8 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 04' 54" R
Ay
İkizler
03° 33' 11" R
Merkür
Koç
22° 54' 02"
Venüs
Boğa
11° 59' 59"
Mars
Koç
06° 35' 33"
Jüpiter
Boğa
26° 03' 06"
Satürn
Balık
17° 19' 04"
Uranüs
Boğa
22° 51' 43"
Neptün
Balık
29° 09' 50"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
21° 09' 05"
Lilith
Başak
24° 19' 41"
True Node
Koç
15° 16' 32"
Son Güncelleme : 09/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>