Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

2 Ocak - 9 Ocak

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar yakın çevrenizden gelecek önemli haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Pazartesi sabah saatlerinde iletişim trafiğiniz çok yüksek olabilir ani, beklenmedik haberler duyabilirsiniz ya da bazı sorumluluklarınız fazla gelebilir gün genelinde akşam saatleri itibariyle biraz daha rahatlayacaksınız.

Salı günü itibariyle Venüs Kova burcuna geçiyor önünüzdeki 3 hafta boyunca kendi halinizde olmak hem yakın çevre hem para ile ilgili konularda biraz içe çekilmek, yalnız kalmak, pilinizi şarj etme arzunuzun yüksek olması devreye girebilir. Zaten arkadaşlık ilişkilerinizin çok yoğun olduğu, bir sürü bilginin etrafınızda döndüğü bazı arkadaşlarınızla aranızda iletişim sorunlarının olduğu bir dönem. Davetler, aktiviteler bu dönem çok fazla gelmiş olabilir şimdi biraz kendi kabuğunuza çekilme ve kendi halinizde olma potansiyeliniz var. Bu dönem hayatınızda bir insan yoksa platonik aşklara daha fazla çekilebilirsiniz, biri varsa da o insanla çok fazla görüşmemek ya da aranıza bir mesafe koyma gibi istekler yüksek olabilir. Bu dönem yurtdışı konuları sizi destekliyor. Yabancı şirketler, yabancı insanlarla yapılacak olan işler ya da yurt dışına gitme gibi konular varsa hareketlendiğini görme potansiyeliniz var.

Pazartesi günü çok keyifli sosyal çevrenizden gelecek önemli bir haberhayatınıza olumlu yansıyabilir. Çarşamba gününde bu etkiler altında olacaksınız, güzel bir para konusu devreye girecek.

Cumartesi günü Yengeç burcunda bir Dolunay oluşacak ki bu Dolunay aşk evinizde oluşacak tam da arkadaş ortamlarınızda tanıştırıldığınız bir insanla aşka yelken açabilirsiniz ya da sosyal çevrenizdeki bu hareketlilik özel hayatınıza damgasını vurabilir. Özel hayatınızdaki insanla alınganlıklar ve hassaslıklar yaşayabilirsiniz bu Dolunay zamanı. Çocuğunuz varsa onunla olan bağlantılarınıza da dikkat edin. Onun dışında bu Dolunay aslında size keyifli gelecek çünkü Balık burcunu destekleyen de bir Dolunay olacak ama yine de Dolunay zamanları iki tarafı idare etmek gerçekten çok önemlidir. Sevdiğinizle, çocuğunuzla ya da özel hayatınızda alınganlıklardan mümkün olduğunca uzak durun. Hem çevrenizi hem özel hayatınızı birbiriyle karıştırın iyi idare edin çözümleri arkadaş ortamlarınızda, sosyal çevre alanlarınızda çok rahat bir şekilde göreceksiniz. Belki de sevdiğiniz eskiden beri bir arada olduğunuz bir arkadaşınıza danışarak çözümleri üretebilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
2 Ocak - 9 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 27' 41"
Ay
Kova
24° 22' 04"
Merkür
Koç
17° 50' 31"
Venüs
Boğa
03° 35' 03"
Mars
Koç
01° 20' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 50"
Satürn
Balık
16° 45' 29"
Uranüs
Boğa
22° 28' 02"
Neptün
Balık
28° 58' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 36"
Lilith
Başak
23° 34' 14"
True Node
Koç
15° 20' 58"
Son Güncelleme : 02/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>