Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

6 Mayıs - 13 Mayıs

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar iletişimi hızlı ama para yönünden hızlı kararlar almak isteyeceğiniz haftalardan bir tanesi başlıyor. Maddi yönden yeteri kadar cesur atak olmadığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Bu hafta bu konuları şifalandırmak ve bu konuları nereden ele almanız gerektiğini görmek anlamında size göz kırpacak. Merkür'ün Kiron ’la kavuşumu size gereken cesareti verebilir, şifalanmanız gereken maddi konular varsa Salı gününü değerlendirin. Güneş’in Satürn’le olumlu açısı yakın çevrenizle girişeceğiniz işlerinizde önemli fırsatları karşınıza getirebilir. Yakın çevrenizde iletişim halinde olduğunuz olgun insanlardan güzel deneyimler ya da fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bazı insanların işinizle ilgili verdiğiniz kararlarda sizi desteklediğini de görmek içinizi rahatlatabilir. Bu aralar kararsızlıklarınız yüksekse etrafınızdaki olgun ve tecrübeli insanlardan fayda sağlamaya çalışın.

Çarşamba günü Boğa burcunda bir Yeni ay gerçekleşecek ve bu Yeni ayı yakın çevre alanlarınızda yaşayacaksınız. Akraba, kardeş, komşular, yakın dostlarınızın hayatında önemli açılımlar olabilir ya da onlarla ilişkilerinizde önemli açılımlar altında olabilirsiniz. Bazı akrabalarınızla görüşmek bazılarıyla ilişkinizi daha verimli kılmak bazılarıyla aranızdaki meseleyi halletmek anlamında bu Yeni ay size göz kırpabilir. Sosyal medyayı kullanabileceğiniz, ticari olarak adım atabileceğiniz, işin içerisinde satış, tanıtım, reklam, pazarlama olacak her tür işinizle ilgili girişimlerinizi de Çarşamba günü oluşacak Yeni ayla beraber yapmanız faydanıza olacak. Kafanızda bir sürü plan olabilir ve bu planları ne zaman hareketlendireceğinizi bilemiyor olabilirsiniz. Çarşamba günü oluşacak Yeni ay ve sonrası bu planlarınız çok daha hızlı ve doğru akacak. Yakın çevre alanlarınızda güzel şanslarınız vardı. Bu şansların Mayıs ayında güçlü bir şekilde bir kez daha önünüze gelme potansiyeli yüksek. Eğitim, iletişim, haberleşme, ulaşım, yakın çevre alanlarında önemli şans ve fırsatlarınız var. İletişim halinde bulunduğunuzyaptığınız insanların kariyerinde önemli değişiklikler olabilir ama bu değişimin size yansıması ve fayda sağlaması da söz konusu olacak.

Perşembe ve Cuma günleri eviniz ve aileniz burada yapılacak işler, evinizde vakit geçirme, ailevi konularla ilgili olmak öne çıkarken Cumartesi ve Pazar aşka, keyfe, mutluluğa, çocuklarınızla ilgili konulara daha fazla önem vereceksiniz. Bekar olanlarsa hafta sonu aşk hayatlarını hareketlendirebilirler.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
6 Mayıs - 13 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 10' 15" R
Ay
Koç
19° 52' 38" R
Merkür
Koç
20° 19' 55"
Venüs
Boğa
08° 17' 50"
Mars
Koç
04° 17' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 20' 40"
Satürn
Balık
17° 04' 41"
Uranüs
Boğa
22° 41' 16"
Neptün
Balık
29° 04' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 17"
Lilith
Başak
23° 59' 41"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 06/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>