Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

8 Nisan - 15 Nisan

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar 8 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek olan bu tutulma para ile ilgili konularda atacağınız cesur adımları karşınıza getirecek. Parayla ilgili konularda herkese bir faydanız var ama kendinize bir türlü faydanız yok. Geçmişte yaşadığınız bazı problemleri yeniden yaşayacaksınız diye temkinli hareket etmekten helak oldunuz. Bu tutulmayla beraber biraz rahatlayacaksınız, kendi değerinizi göreceksiniz. Geçmişte düşündüğünüz, yarım bıraktığınız parasal işleriniz için bu tutulmadan faydalanın. Hem şifalanacaksınız hem de güzel para kazançlarınız devreye girecek ama gerçekten niyetleriniz test edilebilir.

Mars ve Satürn sizin burcunuzda kavuşum halinde. Tam da bir şeyler için harekete geçerken kendinizde o enerjiyi bulurken sağlıkta yaşanacak bir sıkıntı ya da karşınıza çıkacak bir olay sizi durdurabilir. İşte burada planınızı iyi yapmalı, disipline olmalı, enerjinizi doğru kullanmalısınız. Cesur yönlerinizi daha da yüreklendirin. Siz ne kadar atak ne kadar planlı ve istekli olduğunuzu evrene bir kez yolladığınızda artık önünüzde bir engel kalmayacaktır. Bu tutulma zamanı 10 Nisan ve 17 Mayıs civarı sağlığınıza ekstra özen göstermeyi de ihmal etmeyin. Ayak bölgenizi koruyun, hormonsal dengesizlikler aynı zamanda şeker intoleransları, soğuk algınlığı gibi sıkıntı ve problemler devreye girebilir. İletişim işleriniz çok aktif. İletişim halinde olacağınız insanlarla keyifli bir bayram sizi bekliyor. Yakın çevrenizdeki insanlar sizi bolca arayabilirler. Hastaysanız gelmekten yana sıkıntıları olabilir ama yine de insanların size ilgisinin çok yüksek olduğunu görebilirsiniz.

Daha yakın yerlere yapılacak keyifli geziler bu bayram zamanı sizi daha mutlu edebilir. Para ile ilgili bir konuda hayal ettiğiniz, düşündüğünüz, istediğiniz bir durum varsa Cuma günü bunu evrene yollamayı ihmal etmeyin. Her şey lehinize görünüyor. Hafta sonu daha çok evinizde yuvanızda olmayı tercih edebilirsiniz. Bu da bayramda bir yerlere gidecekseniz Cuma günü döneceğiniz anlamına geliyor. İyi de yaparsınız çünkü Pazar günü oldukça keyifli bir gün olacak hem de dinlenmiş olursunuz yeni haftaya da kendinizi hazırlarsınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
8 Nisan - 15 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 21' 13"
Ay
Kova
22° 47' 52"
Merkür
Koç
17° 47' 02"
Venüs
Boğa
03° 26' 50"
Mars
Koç
01° 15' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 16"
Satürn
Balık
16° 44' 55"
Uranüs
Boğa
22° 27' 39"
Neptün
Balık
28° 58' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 14"
Lilith
Başak
23° 33' 29"
True Node
Koç
15° 20' 52"
Son Güncelleme : 02/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>