Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Satürn ve Uranüs isteklerinizi frenliyor. Karar vermekte zorlanıyorsunuz ve Merkür retrosu belirsizlikleri daha da artırıyor. Sabredin ve hiçbir şeyi zorlamayın. 31 Mayıs - 7 Haziran Mottosu

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

31 Mayıs - 7 Haziran

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar, haftanıza biraz geri planda durarak başlıyorsunuz. Bazı sorumlulukları üstlenmek istemeyebilirsiniz ve bu aralar her şeyi gözünüzde büyütebilirsiniz. Diğer taraftan bu hafta eviniz, aileniz, yuvanız önemli olurken aile büyüklerinizle birtakım işlerinizde hayal kırıklıkları ve sıkıntılar devrede olabilir.

Çarşamba günü Venüs Yengeç burcuna geçiyor, bu da aşk hayatınızın hareketleneceği anlamına geliyor. Önümüzdeki 3 hafta boyunca hayatınızda aşka, keyfe, mutluluğa, hobilerinize, spora daha fazla yer verebilirsiniz. Eğer deniz sezonu başladıysa denize girmek, su sporları yapmak ya da yapabiliyorsanız ve imkanınız varsa bu alanlar için daha fazla çaba göstermek ön plana çıkabilir. Çocuğunuz varsa onun konu ve olaylarıyla daha fazla ilgili olacaksınız. Aşk hayatınızda gözünüzde büyüttüğünüz, sıkıntı yaşadığınız olayları toparlamak daha rahat görünüyor. Hayatın aşkta ve riskli alanlarda sizi desteklediği bir dönem olacak. Girişimlerini başlattığınız işlerde de önemli sonuçlar almasını başaracaksınız. Beklenmedik yerlerden göreceğiniz desteklerin yüksek olacağı bir dönem. Ev hayatındaki insanların da kariyer vealanlarında güzel birtakım teklifleri ve açılımları devrede olabilir.

Bu hafta Cumartesi gününe dikkat edin çünkü Cumartesi günü sosyal ortamlarda ve özel hayat ilişkilerinizde sevdiğiniz insanla karşı karşıya kalabilirsiniz. Küçük bir tartışma inanılmaz büyük bir olaya dönüşebilir. Bu yüzden bu etkiyi böyle yaşamamak için enerjinizi doğru kullanmaya özen gösterin, olayları gözünüzde çok fazla büyütmeyin. Çünkü bu olaylar biraz daha parasal konulardan kaynaklı olabilir. Gayrimenkul ile ilgili bir takım girişimleriniz varsa Mayıs sonunda başlayan, yarım kalan, hayal kırıklığı yaratmış konular yeniden karşınıza gelebilir. Bu konularla ilgili harekete geçmeden önce Merkür’ün düzelmesini beklemeyi unutmayın. 22 Haziran’a kadar büyük girişimlerden uzak durun.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
31 Mayıs - 7 Haziran

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 52' 21" R
Ay
Balık
00° 22' 51"
Merkür
Koç
18° 04' 15"
Venüs
Boğa
04° 06' 21"
Mars
Koç
01° 40' 04"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 47"
Satürn
Balık
16° 47' 39"
Uranüs
Boğa
22° 29' 30"
Neptün
Balık
28° 58' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 01"
Lilith
Başak
23° 37' 03"
True Node
Koç
15° 21' 24"
Son Güncelleme : 02/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>