Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Cuma gününden itibaren burcunuza yerleşen Jüpiter sayesinde kayda değer desteklere güvenebilirsiniz ve beklentilerinizi sınırlandırmaksızın harekete geçebilirsiniz. Kendi yolunuzu çizin! 10 Mayıs - 17 Mayıs Mottosu

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

10 Mayıs - 17 Mayıs

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar en şanslı burç olarak haftaya giriş yapıyor ve 28 Temmuz’a kadar şans sizden yana esiyor. Hayatınızda önemli açılımlar devreye girebilir. İşse iş, evse ev, aşksa aşk, eğitimse eğitim hayatınızda neyi gerçekleştirmek ya da neyin adımını atmak istiyorsanız Cuma günü itibariyle gökyüzü sizi destekliyor. Siz de kendinizi gayet mutlu ve şanslı görebilirsiniz.

Salı günü yeni ay var, bu yeni ay sizin yakın çevre alanınızda gerçekleşecek. Demek ki yakın çevrenizde verilecek kararlar sizin hayatınızda da önemli olacak. Bu kararlar abinizin, ablanızın, kardeşinizin hayatında olabilir. Akrabalarınızın, kuzenlerinizin yaşantılarında olabilir ya da onlarla ilgili bazı kararlar almak istiyor olabilirsiniz. Yeni ayla beraber bunlar hızlanacak.

Satış, reklam, tanıtım, pazarlama, tekstil, moda, iletişim, dijital platforma yönelik işleriniz, ticari faaliyetleriniz varsa yiyecek- içecek, moda-tekstil sektörü ile ilgili girişimleriniz varsa bunlardan yana vereceğiniz kararlar Salı günü ve sonrası 15 gün boyunca hayatınızda etkili olabilir. Evinizde, yuvanızda güzel bir bayram geçireceksiniz. Sevdiklerinizi aramak, onlarla konuşmak, hatırlarını sormak, problemlerini çözmek, af dilemek eğer küs ya da sıkıntılı olduğunuz insanlar varsa o insanlarla barışmak bu bayram size çok iyi gelecek. Evinizde ufak tefek tadilatlarla ilgilenmek, el işi yapmak, bulmaca çözmek, film izlemek gibi konu ve olayların hızlandığını göreceksiniz. Misafirler gidip gelecek, evde bir hareketlilik söz konusu olacak. Ama pandeminden bir an önce kurtulmak için bunları yapmamaya çalışalım. Ev, aile ve yuva alanlarınızdan yana şansınız çok kuvvetli.

Aşkta aslında duygularınızın değiştiği bir döngü içerisindesiniz. İniş ve çıkışlarınız var. Bu dönem içerisinde size söylenen bazı şeyleri hazmedemeyebilirsiniz ya da bunları gözünüzde çok fazla büyütebilir, pireyi deve yapabilirsiniz. İlişkiniz varsa bu hafta en çok bu etkiye dikkat edin ama haftanın geneline baktığımızda en olumlu haftalardan bir tanesindeyiz. Hem yeni ayın hem Jüpiter’in Balık burcuna geçişini hem de bu güzel etkileşimlerin hayatımıza güzellikler getirmesi dileğiyle.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
10 Mayıs - 17 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 05' 17" R
Ay
Balık
03° 33' 08"
Merkür
Koç
18° 11' 45"
Venüs
Boğa
04° 22' 47"
Mars
Koç
01° 50' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 54"
Satürn
Balık
16° 48' 48"
Uranüs
Boğa
22° 30' 16"
Neptün
Balık
28° 59' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 46"
Lilith
Başak
23° 38' 31"
True Node
Koç
15° 21' 40"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>