Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

31 Ocak - 7 Şubat

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar, sosyal çevrenizden gelecek güzel haberlerle haftanız başlıyor, planlar yapabilirsiniz, hareketli olabilirsiniz ama bu uzun sürmeyecek çünkü birkaç gün boyunca kendi alanınızda olacaksınız. Yeniay sizin kadersel alanınızda oluşuyor, demek ki önemli konular için harekete geçmemeniz gereken bir dönem. Arkadaşlarınızın bazılarıyla bu dönemde aranız bozulabilir, bazı insanların sizi hak etmediğini düşünebilirsiniz ya da davranış şekilleri hoşunuza gitmeyebilir. Para ile ilgili bir konuda arkadaşlarınızla bu dönem zorlanabilirsiniz ya da gelecek planlarınız varsa, yurt dışından birtakım haberler bekliyorsanız bu dönem bu haberleri almak çok da kolay olmayacak. Biraz geciktirici ve engelleyici etkilerin devrede olduğu bir hafta ve bir Yeniay olabilir. Bu dönemde evinizde, yuvanızda kendi halinizde olmanız gerektiğine inanabilirsiniz. Danışmanlık almak, psikolojik yönden kendinizi rahatlatmak, kötü alışkanlıklarından kurtulmak anlamında bu Yeniayın etkisinden faydalanabilirsiniz.

Diğer taraftan Cuma günü Merkür düzelecek, sizin sosyal çevre ve arkadaşlık alanınızda gerilemekteydi. Ocak sonu itibariyle eski arkadaşlarınızla bolca görüşmüş olabilirsiniz ya da onlardan haber almış, bazıları ile sıkıntı ve problemler yaşamış olabilirsiniz. Şimdi bütün bunların da geride kaldığı bir dönem olacak. Bazıkonuşmaları ve görüşmeleriniz varsa Cuma gününe denk getirmeye özen gösterin. Ama büyük girişimlerinizden şimdilik uzak durun.

19 Kasım’daki tutulma yakın çevre alanlarınızda oluşmuştu. Yakın çevrenizde aynı zamanda iletişimsel işlerinizde hızlı olaylar, duygusal kararlar almanız gerekmiş olabilir. Cumartesi günü itibariyle bu tutulma noktaları yeniden tetikleniyor ve bu tetiklenmeyle beraber kısa yolculuklar, kısa vadeli eğitim fırsatları gündeme gelebilir ya da yakın çevreniz akraba, kardeşler, komşular çok yakın dostlarınızın hayatında önemli olaylar olabilir. 19 Kasım civarı, 10 Aralık gibi hayatınızda neler olduğunu hatırlayın. İşte bunlara benzer konu ve olaylar hayatınızda hızlanacak. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda rahatlamayı Cuma gününden sonra yaşayacaksınız. Cuma gününe kadar karşı tarafı zorlamamaya özen gösterin. Cuma gününden sonra ilişkiler hayatınızda daha da rahat olacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
31 Ocak - 7 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 36' 33" R
Ay
Aslan
18° 32' 06" R
Merkür
Koç
29° 03' 36"
Venüs
Boğa
19° 02' 34"
Mars
Koç
10° 58' 09"
Jüpiter
Boğa
27° 24' 04"
Satürn
Balık
17° 44' 34"
Uranüs
Boğa
23° 11' 39"
Neptün
Balık
29° 18' 42"
Plüton
Kova
02° 04' 10"
Chiron
Koç
21° 27' 09"
Lilith
Başak
24° 57' 46"
True Node
Koç
14° 52' 37"
Son Güncelleme : 15/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>