Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Perşembe günü Merkür'ün de yardımıyla parasal konularla ilgilenmekten çekinmeyin. Eğer tatildeyseniz yeni bir dil öğrenmeyi deneyebilirsiniz. 9 Ağustos - 16 Ağustos Mottosu

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

9 Ağustos - 16 Ağustos

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar, haftanızı iyi organize ederek başlıyorsunuz. İlişkiler o kadar önemli ki… Bekarsanız yeni biriyle tanışma, hayatınızda bir insan varsa o insanla plan yapma, o insanla hayatınızı güzelleştirme, sevginizi artırma, aşkınızı daha da büyütme zamanı. Ama bu hafta en çok konuları, olumsuzlukları büyütmemeye özen gösterin.

Salı günü ilişkilerden yana hayal kırıklıkları, sıkıntı ve problemlerle karşılaşma ihtimaliniz var. Bu da olayları, konuları o kişiyi gözünüzde fazla büyütmenizden kaynaklı olabilir. Bu ara kararsızlıklarınız yüksek olabilir, bir konuda kesin ve net olamayabilirsiniz. Karşı taraftan kesin ve net olmasını beklerken bunu görememeniz problemlerin ana temelini oluşturacak. Ortaklı işlerinize de dikkat edin. İş hayatınız önemli, aynı zamanda işlerde güzel bazıbirlikleri devreye girebilir ama bütün bubirliklerini abartıdan uzak durursanız hayatınıza çok net bir şekilde geçirmiş olursunuz. Bu aralarhayatınızda beraber çalıştığınız insanlara karşı lütfen tutamayacağınız sözler vermeyin. Niyetiniz iyi olabilir, kimseyi üzmek, sıkmak istemiyor olabilirsiniz ama bu dönem hem ilişkilerde bazı hayal kırıklıkları hem de düşüncelerde abartılar söz konusu olabilir. Niyetinizi iyi tuttuktan sonra işle ilgili konularda abartmadıktan sonra her şeyin yoluna girdiğini göreceksiniz. Merak etmeyin, önemli bağlantılar, konuşmalar ve anlaşmalar, bütün bunların hepsi Perşembe günü Merkür Başak burcuna geçince devrede olacak.

Salı ve Çarşamba günleri dikkatli olmaya özen gösterin. Perşembe gününden sonra ise hayatın size gülümseyeceği bir döneme merhaba diyeceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
9 Ağustos - 16 Ağustos

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 22' 39" R
Ay
Balık
07° 49' 53"
Merkür
Koç
18° 22' 08"
Venüs
Boğa
04° 44' 51"
Mars
Koç
02° 04' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 06"
Satürn
Balık
16° 50' 19"
Uranüs
Boğa
22° 31' 17"
Neptün
Balık
28° 59' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 45"
Lilith
Başak
23° 40' 31"
True Node
Koç
15° 22' 05"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>