Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Cuma gününden itibaren Mars'ın Yengeç burcunda konumlanması sizin için iyi bir haber. Aktif yaşamınızda rahat bir şekilde hareket ediyorsunuz. Etrafınızdaki nüfuzlu kimseler size yardım eli uzatabilir. 19 Nisan - 26 Nisan Mottosu

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

19 Nisan - 26 Nisan

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar, sosyal çevrenizden alacağınız önemli haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Hemen bu hafta başında arkadaşlarınızla yapacağınız gelecekle ilgili planlarda büyük sözler vermemeye özen gösterin. Çünkü Salı ve Çarşamba günleri böyle hissetmeyeceksiniz. Bu hafta içerisinde verdiğiniz kısa vadeli planlarda değişiklikler devreye girebilir.

Güneş ve Merkür’ün Boğa burcuna geçmesiyle beraber gökyüzünde bir toprak enerjisi hakim olacak siz de bir toprak elementi olarak bu enerjiden en güzel şekilde faydalanacaksınız. Eğitim konularında şans sizden yana, kendinizi göstereceğiniz bir dönem. İşle ilgili alanlarda önemli açılımlar devreye girebilir, önemli insanlarla bir araya gelebilir, geleceğe dair planlar yapabilir, konuşma ve görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz. Yurt dışı ile bağlantılı biryapmak, bir dil öğrenmek, eğitimlere, seminerlere, programlara katılmak istiyorsanız çok şanslı etkiler altında olacaksınız. Eğer öğrenciyseniz bu dönem derslere olan ilginiz yüzünüzü güldürecek. Özellikle hafta sonuna doğru aniden oluşacak birfırsatı, seyahat devreye girebilir.

Cuma günü itibariyle enerjinizi sosyal çevre ve arkadaşlarınıza çeviriyorsunuz. Bu dönem işten elde edilen gelirlerinizle ilgili uğraşlarınız artabilir. Arkadaşlarınızla girişeceğiniz işlerinizde bazı sürtüşmelere, zorlanmalara açık olabilirsiniz. Grubunuzun lideri haline gelebilir, onları koruyup kollamak isteyebilirsiniz ama istediğiniz sonuçları almak çok da kolay olmayacak. Alınganlıktan, içerlemelerden uzak durun. Biri bir şey söylediğinde bu konu canınızı acıtırsa, hemen kendinizi, elinizi ayağınızı her şeyden çekerek tepki vermeye de meyilli olacaksınız. Cumartesi günü hızlı, ani, beklenmedik olaylar devrede olurken, Pazar gününe dikkat edin. Uzaklardan alacağınız,hayatınızı ilgilendirecek önemli haberler biraz canınızı sıkabilir ve yeni gelecek haftaya da bu etkilerle başlayabilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
19 Nisan - 26 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 13' 06" R
Ay
Oğlak
08° 33' 18"
Merkür
Koç
16° 29' 01"
Venüs
Koç
29° 28' 07"
Mars
Balık
28° 46' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 03"
Satürn
Balık
16° 27' 54"
Uranüs
Boğa
22° 16' 35"
Neptün
Balık
28° 52' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 19"
Lilith
Başak
23° 11' 60"
True Node
Koç
15° 23' 54"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>